Sari la conținut

Alexandra

Postări Recomandate

• Oras:Craiova
Acum 2 ore, stuntman18 a spus:

Dacă crezi că pare,, prea bună,, sparge  tu gheața  și să ne spui și nouă dacă te,, uzi,, că nu am văzut nici o recenzie de la tine. 

Link spre comentariu
Acum 9 ore, Ioncoilung22 a spus:

Dacă crezi că pare,, prea bună,, sparge  tu gheața  și să ne spui și nouă dacă te,, uzi,, că nu am văzut nici o recenzie de la tine. 

Am sunat prietene dar nu răspunde nimeni. Iar cât despre recenzii caută mai bine te rog căci am recenzii atât pe contul ăsta cât și pe vechiul cont care a fost blocat cont care se numea thestud. Eu am fost blocat pentru că am spus adevărul despre Ramona că lucra împreună cu sora ei :)))). Așa că am ștate vechi pe aici. Hai te-am pupat

Link spre comentariu
1 oră în urmă, stuntman18 a spus:

Am sunat prietene dar nu răspunde nimeni. Iar cât despre recenzii caută mai bine te rog căci am recenzii atât pe contul ăsta cât și pe vechiul cont care a fost blocat cont care se numea thestud. Eu am fost blocat pentru că am spus adevărul despre Ramona că lucra împreună cu sora ei :)))). Așa că am ștate vechi pe aici. Hai te-am pupat

Care ramona?

Link spre comentariu

Acum 8 ore, stuntman18 a spus:

Salutare,, thestud,,.Scuze, eu nu aveam de unde ști cine ești.Doar știi ca sunt unii care vor doar informații și după aceea nu mai zic nimic.  Majoritatea maeștrilor de pe forum, Ninfomane,, nu prea se  încred în pozele de pe,, publi,, care nu sunt  nici măcar cu caracter informativ,adică sunt false cam 90%.. 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...