Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 5 Postat Iunie 5 La 03.06.2025 la 19:26, claudion a spus: Te-a futut? Da
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 5 Postat Iunie 5 Acum vad ca la Ploiesti sunt betty , cea cu pula imensa , si princess despre care nu stiu prea multe dar m ar interesa. A fost cineva la ea ?
allmaxx Reputație: 22 Postat Iunie 10 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Iunie 10 On 6/5/2025 at 8:39 AM, Guest said: Da am inteles de la Dayana ,ca nu sta in Ploiesti.... cand ai fost la ea , cum era zona ...aveai unde parca....era la strada sau .mai ferit ?
douapuncte Reputație: 69 Postat Iunie 11 Oras:PLoiesti Oras:PLoiesti Postat Iunie 11 DayanaTs de pe Ploiesti e o tepara de Etnie nush ce e asa mare haz cu ea 15 min 200 lei
jakfutaci Reputație: -24 Postat Iunie 21 Oras:Ploiești Oras:Ploiești Postat Iunie 21 A venit Denisa în Ploiești și este reală
aristiqifa Reputație: 93 Postat Iunie 21 Postat Iunie 21 Acum 18 minute, jakfutaci a spus: A venit Denisa în Ploiești și este reală Da,este reală. Du-te cu încredere. Pozele și clipurile sunt reale față de cum arată.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum