Kriss99 Reputație: 92 Postat August 26 Oras:Braila Oras:Braila Postat August 26 Bună, dragii mei ❤️ Numele meu este Cristina, am 25 de ani, brunetă, prietenoasă, glumeață și dornică de noi experiențe, de astăzi 26 august revin cateva zile la voi în oraș 🥂 🌈serviciile mele🌈 🎀oral protejat/neprotejat (în funcție de igienă, și asta o decid eu)-în diferite poziții) ps: SE POATE FACE DUȘ LA LOCAȚIE, lucru pe care v aș ruga să îl faceți, este vara, este cald! 🎀normal PROTEJAT în diferite poziții 🎀mângâieri 🎀sărutări corporale ps: fk nu fac!! Si Nici Anal!! 🎀handjob 🎀69 🎀cunni/annilingus (pasiv) 🎀finalizare pe sâni/fund 🧩ORA la mine, va fi compusă din 2 finalizări sau 1 finalizare plus masaj de relaxare🥰 Abia aștept să vă cunosc, să interacționăm și să avem experiențe plăcute, împreună❤️ ❗️❗️Lucrez pe bază de programări pe WhatssApp! ❗️❗️Programarea ce nu este confirmată înainte cu 30/60 de minute, va fi anulată. 📍locația este în oraș, vis-a-vis de Mall ❗️❗️rog ca, 🎁ul să fie înmânat la începutul întâlnirii, pentru a nu avea inconveniente : 200(un număr), respectiv 350(o oră) ❗️nu accept bile, silicon, alte accesorii. ❗️fără influența alcoolului sau a altor substanțe Mai departe vă las pe voi să mă cunoașteți și să vă faceți o părere despre mine 🤗🎀 1
Kriss99 Reputație: 92 Postat August 26 Oras:Braila Oras:Braila Autor Postat August 26 Bună dragii mei, de astăzi sunt disponibilă în orașul vostru! Vă aștept cu programări astăzi după ora 15:00 iar în zilele ce urmează de la 09:00 până la 22:00. Vă pup😘
Kriss99 Reputație: 92 Postat August 27 Oras:Braila Oras:Braila Autor Postat August 27 Bună, dragilor. Sunt disponibilă și astăzi până la ora 22:00. Programările se fac telefonic sau pe watsap. Pupici😁😘 1
daan1 Reputație: -1 Postat August 27 Oras:satu mare Oras:satu mare Postat August 27 Salutare! Sunt nou pe forum Urmaresc de un timp sectiunea satmareana a forumului si m-am decis, sa imi fac si eu cont. Aztazi am vizitat pe minunata domnisoara Kriss si am fost foarte placut surprins, foarte foarte frumoasa, de atunci numai la ea ma gandesc, mam simtit foarte bine la ea, e mai frumoasa decat in poze si un corp super de nota 10, actiunea nu detaliez, ramane intre noi doi, dar eu dau 10 pe linie domnisoarei, si abia astept sa revizitez, E calma si rabdatoare, va recomand cu siguranta. Multumesc tot Kriss 1
Kriss99 Reputație: 92 Postat August 28 Oras:Braila Oras:Braila Autor Postat August 28 Acum 12 ore, daan1 a spus: Salutare! Sunt nou pe forum Urmaresc de un timp sectiunea satmareana a forumului si m-am decis, sa imi fac si eu cont. Aztazi am vizitat pe minunata domnisoara Kriss si am fost foarte placut surprins, foarte foarte frumoasa, de atunci numai la ea ma gandesc, mam simtit foarte bine la ea, e mai frumoasa decat in poze si un corp super de nota 10, actiunea nu detaliez, ramane intre noi doi, dar eu dau 10 pe linie domnisoarei, si abia astept sa revizitez, E calma si rabdatoare, va recomand cu siguranta. Multumesc tot Kriss Multumesc, te mai astept 😘
Kriss99 Reputație: 92 Postat August 28 Oras:Braila Oras:Braila Autor Postat August 28 disponibilă și astăzi pentru programări până la ora 22:00😘 2
Atti23 Reputație: 20 Postat August 28 Oras:Satu mare Oras:Satu mare Postat August 28 Buna la toată lumea...am vizitat ieri pe domnișoara Kriss.fata e frumoasă carne tare, însă la acțiune nu știu cum să zic nu a fost ceva waauu.la oral o ia in gura numai capul mecanic...la normal nu te lasă să intri in ea numai un pic în toată durata ma ținut cu mâna sa nu bag adânc abia am reușit să termin. Poate cu timpul va evolua,in rest nimic de comentat. O zi buna la toți
Vasile98765 Reputație: 302 Postat August 28 Oras:Peste tot Oras:Peste tot Postat August 28 19 hours ago, daan1 said: Salutare! Sunt nou pe forum Urmaresc de un timp sectiunea satmareana a forumului si m-am decis, sa imi fac si eu cont. Aztazi am vizitat pe minunata domnisoara Kriss si am fost foarte placut surprins, foarte foarte frumoasa, de atunci numai la ea ma gandesc, mam simtit foarte bine la ea, e mai frumoasa decat in poze si un corp super de nota 10, actiunea nu detaliez, ramane intre noi doi, dar eu dau 10 pe linie domnisoarei, si abia astept sa revizitez, E calma si rabdatoare, va recomand cu siguranta. Multumesc tot Kriss Salut, Este foarte relevanta postarea ta…. Mai ales ca este la doua ore de cand ți-ai facut contul… Spor la bani și mândre 😏 1
daan1 Reputație: -1 Postat August 28 Oras:satu mare Oras:satu mare Postat August 28 Citesc des forumul, nu am scris de mult, am si uitat parola, de aia este 1 dupa username, in rest am fost la fata si mam simtit minunat, ultima data am facut o recenziie negativa la o alta domnisoara, si si atunci am fost criticat, eu folosesc forumul pentru informare, nu scriu numai rare ori.
Kriss99 Reputație: 92 Postat August 29 Oras:Braila Oras:Braila Autor Postat August 29 Bună tuturor! Sunt disponibilă și astăzi până la ora 22:00 pentru programări . Vă 😘
Vasile98765 Reputație: 302 Postat August 29 Oras:Peste tot Oras:Peste tot Postat August 29 4 hours ago, Kriss99 said: Bună tuturor! Sunt disponibilă și astăzi până la ora 22:00 pentru programări . Vă 😘 Bună Kriss Bine ai venit/revenit. Zi-mi te rog cat timp este inclus în 1 finalizare? Sau de când intrăm pe ușă cat timp acem alocat? Ca aș vrea să ne înțelegem bine din start în caz ca te vizitez 🙂. Multumesc🤗
Kriss99 Reputație: 92 Postat August 29 Oras:Braila Oras:Braila Autor Postat August 29 Acum 1 oră, Vasile98765 a spus: Bună Kriss Bine ai venit/revenit. Zi-mi te rog cat timp este inclus în 1 finalizare? Sau de când intrăm pe ușă cat timp acem alocat? Ca aș vrea să ne înțelegem bine din start în caz ca te vizitez 🙂. Multumesc🤗 Bună!Multumesc!30 min durează finalizarea 😘Te aștept
Kriss99 Reputație: 92 Postat August 30 Oras:Braila Oras:Braila Autor Postat August 30 Bună tuturor, astăzi este ultima zi la voi în oraș, vă aștept cu programări până la ora 22:00: pupici😘
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum