Sari la conținut

Nadia 0793089812

anthonio

Postări Recomandate

• Oras:Arad
Postat

De 2 ori. În poze arata puțin mai bine la forme, probabil nu sunt tocmai actuale. Nu e urata la fata, mie chiar îmi place. E genul skinny. E vorbăreță, dar nu neaparat cu cap, uneori vorbeste singura dar mna, depinde cât îți place și chestia asta. Legat de sex cam slăbuț as zice. Oral doar protejat și nici nu prea are chef sa îl facă. Sex pe canapea destul de îngustă, am făcut doar misionar ca nici nu am simțit ca e loc(chef) de altceva. Ultima oara mi s-a părut chiar strâmtă(nebun eu), dar e pe mucles as zice, parca și respirația si-o tine :)) sau poate doar nu ii provoc eu altceva, acum ce sa zic, mergeți și vedeți, nu e fata rea, dar calitativ si-ar putea îmbunătății serviciile. Lucrează noaptea și decât sa dai de o teapa pe nu știu unde e o alegere decenta

• Like 2
  • Mersi 1
Postat

Mă mâncat undeva și am zis să mă scarpine cineva...anunțul ei era primul. Povestesc cu ea prin scris și îmi plăcea că scrie corect...150 finalizarea, de-a noastră, lucrează la orice oră, cunoșteam tabloul din poze ( nu că ar fi un unicat, parcă mergi mai cu încredere când cunoști apartamentul    .. ști pe unde să o iei la fugă)....Parfum fata asta....pe ea că o educ eu 

Programare peste o oră, totul ok, când ajung nu mai răspunde,îmi spune să aștept puțin că își face cumpărăturile, intru într-un birt și poposesc vreo oră că doar îmi permit la 150 finalizarea,

Nu mai răspunde...

După ce ajung acasă îmi scrie că pot veni,  fraierul mai face o programare că doar e parfum fata la prețul asta, ajung din nou și nu a mai răspuns🤦 

M-am simțit mult mai ok dacă am luat două țepe🤣🤣🤣 și două mese la același birt 

• Like 1
  • Haha 7
Postat

0793 089 812

Sa nu va irositi banii cu ea.

Programare facut pe whatsapp, locatie la Adora Park, apartament curat si aranjat, si ea pare a fi curata, da ca servicii... jalnic

De cand am intrat nu prea am inteles ce vorbeste, daca e beata sau drogata, nu mi-am dat seama.

Oral slab, sugea doar capul, nu ai voie sa ii pui mana pe cap, a facut doar cat sa poata pune prezervativu si a venit ea deasupra fara sa ii cer.

La normal sta cum o pui, dar nu scoate niciun sunet, sta cu capul într-o parte si mai e si femeia șnur, fara țâțe cu putin cur.

Taxa 150 cu 300.

Seara faina.

• Like 2
  • Mersi 1
Postat
Acum 7 ore, fuckboy97 a spus:

0793 089 812

Sa nu va irositi banii cu ea.

Programare facut pe whatsapp, locatie la Adora Park, apartament curat si aranjat, si ea pare a fi curata, da ca servicii... jalnic

De cand am intrat nu prea am inteles ce vorbeste, daca e beata sau drogata, nu mi-am dat seama.

Oral slab, sugea doar capul, nu ai voie sa ii pui mana pe cap, a facut doar cat sa poata pune prezervativu si a venit ea deasupra fara sa ii cer.

La normal sta cum o pui, dar nu scoate niciun sunet, sta cu capul într-o parte si mai e si femeia șnur, fara țâțe cu putin cur.

Taxa 150 cu 300.

Seara faina.

Mulțumesc de atenționare.

Datorita pozelor eram hotărât să-i fac o vizită, acum am renunțat.

Oricum majoritatea fetelor oferă servicii jalnice pentru bani pe care-i primesc.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...