Sari la conținut

Restaurante

Postări Recomandate

Postat

Daca alegi sa faci o programare “ca la carte” la o dama de companie, care sa includa si o cina in oras, atunci alegerea restaurantului la care sa mergeti este cruciala. In primul rand, trebui sa te fi decis deja asupra locului in care vrei sa mergeti atunci cand suni dama de companie ca sa ii faci aceasta propunere. Este bine, de asemenea sa ai si o a doua optiune pentru cazul in care dama de companie nu ar agrea-o pe prima, din diverse motive, cum ar fi faptul ca restaurantul este mult prea aproape de locul unde locuieste si ii este teama sa nu fie recunoscuta de cineva sau are vreo cunostiinta care lucreaza acolo sau pur si simplu nu ii place mancarea italieneasca/greceasca etc.Daca vine ea cu o sugestie cu care tu esti ok, atunci ar fi dragut sa accepti. In acest fel, dama de companie s-ar simti mai in largul ei si acest lucru ar avea efecte pozitive si asupra ta. De asemenea, ar fi bine sa o lasi pe ea sa decida ora la care sa va intalniti, dar tu trebuie neaparat sa ii specifici pentru cat timp planuiesti sa o “inchiriezi”.Nu trebuie sa cauti un restaurant scump, dar nici unul care se afla la polul opus- atat ca si preturi cat si ca si calitate. O alegere optima ar fi ceva destul de uzual, care este frecventat si cunoscut de majoritatea lumii; insa ai grija daca te decizi ca vrei sa o impresionezi si sa alegi ceva mai in afara tiparului.

Postat

hai sa vb de restaurantul favoritUnde ar fi mai bine sa merg pentru o masa nu foarte scumpa? Spuneti-mi numele restaurantului si orasul

Postat

Pot sa mentionez cateva dragute, in felul lor:http://www.restaurantlagil.ro/http://www.restaurantcerbul.ro/http://www.fittocafe.ro/

Postat

Dar cel mai bun restaurant la care am fost pana acum in Bucuresti trebuie sa fie: http://www.silviusrestaurants.ro/. Servirea si mancarea au fost foarte bune; chelnerii se invarteau in jurul nostru ca mustele intr-o zi insorita. Este destul de scump, asa ca nu ai vrea sa mananci acolo in mod regulat.

Postat

Imi place ca mancarea sa fie cald. Am fost la un restaurant chinezesc acum 2 zile si am comandat vita in sos picant- si chiar a fost picant. Dupa prima gura am inceput sa tusesc, iar un senzatie calda de furnicaturi a inceput sa mi se raspandeasca in gura si in gat…ca atacul unui tigru, presupun.De asemenea am mancat mancare picanta si la restaurantele tailandeze.

Postat

Recomandarile mele din randul restaurantelor din Bucuresti:-Restaurant pizzerie Vatra specific romanesc si Italian 0766.405.625 , 021.314.58.80 e situat pe Alexandru Ivasiuc- Casa Florescu cu specific romanesc si nu numai , zona e in Drumul Taberei , sarmalele in foi de vitza sunt cheia restaurantului. Au si un site www.casa-florescu.ro- Restaurant Arena , e restaurant cu mancare buna am comandat muschi de vita cu niste paste nu mai tin minte exact dar mi-a placut (cxu toate ca nu ma omor dupa mancarea italieneasca!!). Zona e pe langa stadionul lia manoliu. Mai multe informatii gasiti pe situl lor www.arenarestaurant.ro- Restaurantul Latin , zona Ghencea. Aripioarele de pui picante sunt super.Le recomand, nu sunt scumpe www.restaurantul-latin.ro- Restaurant chinezesc Little Dragon cu locatia in dr taberei. Am comandat o pulpa de vita cu un fel de sos ciudat dar a fost gustos.Mi se pare ca era si specialitatea casei. E cu specific chinezesc ar trebui sa intrebati inainte sa nu fiti surprinsi de gust lol . Au si un site oficial www.little-dragon.ro au si adresa de mail [email protected] pt info- Garlic Pub - salata bulgareasca e de recomandat. Un restaurant minunat de petrecut cu curvele.A fost delicioasa . www.garlic-pub.ro- Restaurant Persia -shaorma e buna , mai putin castravetii au un gust dubios. Au si reduceri acum am vazut. Merita incercat. www.restaurantpropersia.com- Olympics 2000 - Incinta parcul Drumul Taberei www.olympics2000.ro- Restaurant Manolo - aproape de matasari si pro tv locul si paradisul bagaboantelor si prostituatelor. Cand veneam mort de beat de prin Kristal aici ma opream cu cate o fata sau doua. Minunat loc unde mereu ma simt ca acasa. www.restaurantmanolo.ro- Restaurant romanesc Tabara Dacilor - merita si el vizitat de cateva ori. Se afla in dr taberei . http://www.tabaradacilor.ro- Trattorie - Pizzerie Il Saraceno - locatia e pe mosilor. Specific italienesc . www.restaurantsaraceno.ro- Taverna Bradet - zona e eroilor. Recomand sa comandati saramura de crap, e de milioane. www.tavernabradet.ro

• Oras:Bacainti, jud Alba
  • Oras:Bacainti, jud Alba
Postat

Am fost cu un prieten la restaurantul Tulin (libanez).

Tot ce s-a mancat a fost foarte bun si prospat. Prietenul meu a luat ceva cu carne de berbec, sos de iaurt cu usturoi si menta si cartofi prajiti cu putin ghimbir si menta.

Eu am luat fate pentru vegetarieni (sunt vegetarian), fara carne si fara seu de oaie, si fiecare a luat si cate un fresh de portocale de ½ litri.

Mie mi-a adus 2 castronase de ceramica suprapuse. In cel de deasupra era fate-ul, iar in cel de sub el era o mica lumanare aprinsa care tinea calda mancarea din castronul de sus.

Ne-am saturat amandoi.

Pe fiecare ne-a costat cate 50 de lei + 10 lei ciubucul.

Piccolo Mondo - bun, se fumeaza, scump, am lasat 100 de ron, dar m-am saturat, cam la fel a fost la ElBacha, la Piata Alba Iulia 70-100.

Cel mai ieftin Fate (o portie de fate = un castronel din care ma satur)- 15 lei la El Capitan....

Si restaurantul Beirut e bun, dar cam scump...

Foarte bun dar extrem de scump – a fost un restaurant turcesc Golden Falcon ca sa ma satur 150-200 de ron, Pentru doua persoane 350-400 ron e mult, prea mult pentru mine (fata de cat este la ElCapitan

am mai fost la Sahara (der nu il recomand), la Paradis care avea cel mai bun si ieftin Fate, dar s-a desfintat era pe Hristo Botev, aproape de P-ta Rosetti

Restaurantul chinezesc Hong Kong de pe Calea Grivitei, nr. 81, vizavi de biserica Sf. Voievozi si Baia Grivita, 021 310 71 34, 0727 834 877 (o bomba, unde se mananca bine, mancarea are gust bun,

ingredientele sun de buna calitate.....:D)

Restaurantul chinezesc Marele Zid, aproape de Soseaua Stefan cel Mare e ok

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.