Sari la conținut

0793055316

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Am fost eu la Vivi acum vreo 2-3 luni. N-am scris vreo recenzie pentru că nu a fost nimic spectaculos si n-am avut din păcate chimie. Bine am și luat o finalizare (20-25 min) și eram un pic pe grabă amândoi, poate si de aia.

Dar am făcut sex, am reușit să finalizez, deși era așa o victorie a la Pirus, simțeam că moral nu a câștigat nimeni de experiența asta, nici eu, nici ea, dar măcar nu a pierdut umanitatea 😂

Nu ma înțelege greșit, fata nu e rea, dar nu ne-am prea potrivit noi ca vibe, simțeam asta. Dar a fost totuși profi, nimic de reproșat acolo.

Tarife: 200 fin / 400 ora, totul protejat, nu face oral neprotejat, nici FK sau GFE, nici finalizări mai speciale. Nu are extra-uri.

Note:

Locație: 10, era la Xcity atunci, baie echipată cu tot ce trebuie, inclusiv apă de gură. Era si cald ca dracu afară, vreo 43 de grade, deși avea AC tot se simțea si înăuntru.

Aspect: 8.5, e drăguță la față, si e tipa din poze, dar e un pic mai spre bbw. Pozele sunt făcute mai din unghi favorabil așa. Dacă va plac astea un pic mai plinuțe, dar nu exagerat, e perfectă.

Atitudine: 8.5, nu prea era comunicativă, pe modul "hai direct la sex" (dar am insistat eu să fac dus înainte și după), era pe grabă.

Igienă: n-am simțit mirosuri și părea ok, dar nici n-am dat limbi că eram pe ceas, doar o finalizare, nu m-am apropiat cu capul de Muntele Venus 😂

OP: 9, e ok dar nu strălucit, are ceva tehnică totuși.

NP: 8.5, ii dau nota asta pt că din conformația corpurilor noastre nu puteam face lady on top, nu ne potriveam acolo, așa că am "muncit" eu aproape exclusiv in misionar, umeri craci și căpriță. Dar cum o pui așa stă.

La final am încercat sa mai socializez un pic dar îmi dădea de înțeles non-verbal si chiar verbal ca e time to go 😂

GFE/PSE: nici una, nici alta. Dar daca vrei să faci doar sex fără alte pretenții, e ok tipa.

Achitat: 200, timp petrecut cam 25 de minute, din care vreo 10 min sex, am stat mai mult la duș 😂

Poate e mai ok la oră, și poate aveți mai mult noroc cu ea, nu e fata rea, e profi, dar nu ne-am potrivit, a lipsit click-ul și chimia.

A zis ca tot vine ocazional in TM de câțiva ani, mirare că nu are recenzii încă.

Postat
La 29.08.2024 la 2:59, Userkare a spus:

Am fost eu la Vivi acum vreo 2-3 luni. N-am scris vreo recenzie pentru că nu a fost nimic spectaculos si n-am avut din păcate chimie. Bine am și luat o finalizare (20-25 min) și eram un pic pe grabă amândoi, poate si de aia.

Dar am făcut sex, am reușit să finalizez, deși era așa o victorie a la Pirus, simțeam că moral nu a câștigat nimeni de experiența asta, nici eu, nici ea, dar măcar nu a pierdut umanitatea 😂

Nu ma înțelege greșit, fata nu e rea, dar nu ne-am prea potrivit noi ca vibe, simțeam asta. Dar a fost totuși profi, nimic de reproșat acolo.

Tarife: 200 fin / 400 ora, totul protejat, nu face oral neprotejat, nici FK sau GFE, nici finalizări mai speciale. Nu are extra-uri.

Note:

Locație: 10, era la Xcity atunci, baie echipată cu tot ce trebuie, inclusiv apă de gură. Era si cald ca dracu afară, vreo 43 de grade, deși avea AC tot se simțea si înăuntru.

Aspect: 8.5, e drăguță la față, si e tipa din poze, dar e un pic mai spre bbw. Pozele sunt făcute mai din unghi favorabil așa. Dacă va plac astea un pic mai plinuțe, dar nu exagerat, e perfectă.

Atitudine: 8.5, nu prea era comunicativă, pe modul "hai direct la sex" (dar am insistat eu să fac dus înainte și după), era pe grabă.

Igienă: n-am simțit mirosuri și părea ok, dar nici n-am dat limbi că eram pe ceas, doar o finalizare, nu m-am apropiat cu capul de Muntele Venus 😂

OP: 9, e ok dar nu strălucit, are ceva tehnică totuși.

NP: 8.5, ii dau nota asta pt că din conformația corpurilor noastre nu puteam face lady on top, nu ne potriveam acolo, așa că am "muncit" eu aproape exclusiv in misionar, umeri craci și căpriță. Dar cum o pui așa stă.

La final am încercat sa mai socializez un pic dar îmi dădea de înțeles non-verbal si chiar verbal ca e time to go 😂

GFE/PSE: nici una, nici alta. Dar daca vrei să faci doar sex fără alte pretenții, e ok tipa.

Achitat: 200, timp petrecut cam 25 de minute, din care vreo 10 min sex, am stat mai mult la duș 😂

Poate e mai ok la oră, și poate aveți mai mult noroc cu ea, nu e fata rea, e profi, dar nu ne-am potrivit, a lipsit click-ul și chimia.

A zis ca tot vine ocazional in TM de câțiva ani, mirare că nu are recenzii încă.

Are topic,dacă nu ma înșel...alt nume,tel...nu-l  mai știu.

Vizitator
Postat

Si-a schimbat nr. de tel 0793502151

Eu am fost de mai multe ori, nu o recomand. Terifele sunt 200 cu 400. Am beneficiat de tratament preferential, adica eu nu am fost grabit, tratat cu lipsa de respect (cel putin in marea majoritate din timp) , nu mi-a refuzat poztii, mi-a facut ON, dar cam atat. Vorbeste foarte urat despre clientii ei, mie mi-a povestit cateva situatii.

Problema cea mai mare cu ea e ca daca cumva nu ti se scoala imediat, renunta si pleci cu banii dati. E valabil si pentru al doilea numar. A incercat si cu mine manevra, dar a vazut ca nu-i merge. ON din spulele fetei si ale colegilor nu face. De duș nici pomeneala sa te invite vreodata. E bucuresteanca de etnie, desi nu pare. Mai are si prietene manelare cu comportament specific, care ocazional raman in living. E destul de rece, adica poate maxim sa fie comunicativa si ocazional sa rada, dar nici nu se pune problema de imbratisari, pupici, mangaieri si alte apropieri, sau sa flirteze cu tine. Doua plusuri ar fi ca avea locatia in bloc nou, in Xcity si a mai stat si undeva pe langa Take Ionescu, tot intr-o zona cu blocuri noi si e fain sa-i dai in Doggy, dar nu e de ajuns.

Vizitator
Postat

Eu am tot mers ca ma mai apuca in miez de noapte cheful de dat banana la maimuta si cum cele mai stralucite nu lucreaza la ora aia si tipa statea destul de aproape de mine, mai mergeam. Stiam macar ca pe mine ma respecta si decat sa-mi iau alte tepe de pe publi, am zis ca-i mai bine asa.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...