Sari la conținut

0793477384

Postări Recomandate

• Membru Premium
  • Telefon: 1234567890
  • Oras:constanta
Postat

Doamne fereste.

• Haha 1

Mea culpa spiritus meus fortis,
sed corpus meum infirma!

• Oras:Constanta
Postat

Vara asta se pare ca a ajuns Putin cu tancurile pe litoral , din 20 de topice 18 am evitat , nu stiu ce naiba s-a intamplat, prea mult kfc sa mor....

• Membru Premium
Postat

Haha daaaaa

Acum 2 ore, tutulicu a spus:

Vara asta se pare ca a ajuns Putin cu tancurile pe litoral , din 20 de topice 18 am evitat , nu stiu ce naiba s-a intamplat, prea mult kfc sa mor....

Mea culpa spiritus meus fortis,
sed corpus meum infirma!

• Oras:Balcik
Postat

Doamna este de-a noastra din Constanta,sau cel putin isi face veacul pe aici,Am fost anul trecut.pozele sunt elegante,de fapt este intr-un stadiu de degradare avansata fata.

Mizerie de am vrut sa plec,rau am facut ca am ramas,servicii foarte slabe,zero implicare.zero profesionalism,bani pierduti

• Like 1
Postat
Acum 43 minute, Valjean a spus:

Doamna este de-a noastra din Constanta,sau cel putin isi face veacul pe aici,Am fost anul trecut.pozele sunt elegante,de fapt este intr-un stadiu de degradare avansata fata.

Mizerie de am vrut sa plec,rau am facut ca am ramas,servicii foarte slabe,zero implicare.zero profesionalism,bani pierduti

Poți să detaliezi puțin? Mulțumesc 

Postat

Neingijita ,chiar murdarica mi sa parut.Locatia tot in zona  era dar pe la abator,tin minte ca mi-a supto cateva minute si nici macar nu s-a sculat,am oprit joaca,ii platisem deja si am plecat.Sper sa nu confund dar avut ulterior topic parca 

• Like 2

Postat

Te am întrebat pentru că mi se pare cunoscuta ,ai spus că a stat la Abator, atunci sigur o știu că și eu am stat in zona o perioada și nu știam de unde sa o iau.. mulțumesc pentru lămuriri, toate cele bune ✌️✌️

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...