costy7 Reputație: 1473 Postat Octombrie 26, 2024 Postat Octombrie 26, 2024 Cred că unii dintre noi fac recenzii in care nu mă includ și eu doar de a demonstra egoul masculin ,un fel de dans de împerechere dar fara spectatori.In fine eu am fost la doamna asta de 2 ori din simplu motiv că face ON cu gal gal gal și tears pula mea că mă englezesc și eu.La aspect nu mă bag ,se zice că hitchcock e un film de groaza da eu nu cred .in fine on 10 și in ret bafta aproape tuturor 2 3
marcos012 Reputație: 210 Postat Octombrie 28, 2024 Postat Octombrie 28, 2024 La 24.10.2024 la 11:04, falco a spus: Salutare! S a intors fata sa ne incante cu oralul ei fenomenal 😀 On 9+ Np 9 am reusit in sfarsit 😀, schimba pozitii, e flexibila, da contre, e cu tine pe tot parcursul actiunii. Locatia langa Iulius Mall. Va doresc tuturor doar experiente reusite! Tarife,servicii...ca nu am înțeles din recenziile anterioare.
and6ro Reputație: 15 Postat Octombrie 28, 2024 Autor Postat Octombrie 28, 2024 Acum 21 minute, marcos012 a spus: Tarife,servicii...ca nu am înțeles din recenziile anterioare.asta Mesajul ei standard este acesta (am dat copy paste): Buna! Pot fi vizitata pe Calea Aradului, pentru fiecare 20 de minute cate 100 de lei, ce includ oral protejat, sex protejat, 69, finalizari cate doresti, masaj pe masă de masaj. Oralul neprotejat si sarutarile sunt doar in functie de igiena pentru care decid atunci. Deep blowjob 50 lei extra, finalizarea orala 50 lei extra iar anal nu prestez. La mine se vine doar cu programare stabilita de comun acord in prealabil, fara intarziere. Intre orele 9-19:00. De la 8 dimineata raspund doar la apeluri pentru a stabili programari, iar in timpul zilei in functie de cum sunt "prinsa" sau prin SMS la care raspund cat de repede pot. O zi frumoasa! 1
marcos012 Reputație: 210 Postat Octombrie 28, 2024 Postat Octombrie 28, 2024 Acum 1 minut, and6ro a spus: Mesajul ei standard este acesta (am dat copy paste): Buna! Pot fi vizitata pe Calea Aradului, pentru fiecare 20 de minute cate 100 de lei, ce includ oral protejat, sex protejat, 69, finalizari cate doresti, masaj pe masă de masaj. Oralul neprotejat si sarutarile sunt doar in functie de igiena pentru care decid atunci. Deep blowjob 50 lei extra, finalizarea orala 50 lei extra iar anal nu prestez. La mine se vine doar cu programare stabilita de comun acord in prealabil, fara intarziere. Intre orele 9-19:00. De la 8 dimineata raspund doar la apeluri pentru a stabili programari, iar in timpul zilei in functie de cum sunt "prinsa" sau prin SMS la care raspund cat de repede pot. O zi frumoasa! Mersi!
velvet Reputație: 24 Postat Octombrie 28, 2024 Oras:tm Oras:tm Postat Octombrie 28, 2024 am fost de doua ori, ambele intalniri le consider reusite. corpul ei sufera dupa ceva operatii/cure de slabire plus nastere, de acolo lipsa de tonifiere, poate ca sanii nu sunt ce astepti , dar sfarcurile fac toti banii. cam asta s-ar putea reprosa, dar pe mine nu ma deranjat aspectul asta. Ea e o tipa foarte lipicioasa, comunicativa , cu atitudine pozitiva si cu chef. se excita (ceea ce ptr mine conteaza mai mult decat toate silicoanele din lume), se implica, nu are unghii false (ceea ce e un plus ptr mine, ma enerveaza tot ce e fake si plastic), are initiativa, are si orgasm, si daca ai facut click cu ea totul e la superlativ. oralul e masterpiece, la normal e energica. una peste alta m-am simtit extraordinar, ceea ce rar se intampla, asta doar datorita comportamentului ei. nu descriu actiunea ptr ca e diferita de la unul la altul (plus ca nu vreau sa creez content pentru laba). 2 1
MrPit Reputație: 228 Postat Octombrie 28, 2024 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Octombrie 28, 2024 Fata asta da lectii la oral cam la oricare din fetele ce ne au vizitat in ultimii .... multi ani Atitudinea ei este un mare plus ..... se vede ca face cu placere aceasta meserie! Corpul .............. nici nu mai conteaza, sanii aceia moi se simt super la sexul intre sani ..... Recomand, mai ales pt cei ce prefera oralul .... 2
Membru Premium Cozonac77 Reputație: 3994 Postat Octombrie 28, 2024 Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Membru Premium Postat Octombrie 28, 2024 Face inclusiv masaj bun. Pe mine Nu m-a lăsat să plec după finalizare, a zis să stau să-mi facă (și) un masaj. Masajul Super relaxant. Oralul nu-l mai descriu, Cred că a fost punctat ce era de punctat. Poate preda cursuri de oral liniștită. Cine este fan oral (gen subsemnatul) Neapărat Nu trebuie să rateze! După masaj, a venit cu mine la duș și m-a spălat pe spate...+alte părți ale corpului. Foarte de treabă 😇 Am plecat atât de relaxat și ușurat de la ea, încât am coborât pe scări. Toate treptele etajelor... Deloc puține la număr 🙂 4 I prefer blondes! (Începând de astăzi, în cazul în care Nu sunt mulțumit de serviciile oferite, îmi rezerv dreptul să achit atât cât consider eu)
MrPit Reputație: 228 Postat Octombrie 28, 2024 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Octombrie 28, 2024 58 minutes ago, Cozonac77 said: Face inclusiv masaj bun. Am plecat atât de relaxat și ușurat de la ea, încât am coborât pe scări. Toate treptele etajelor... Deloc puține la număr 🙂 La fel am fost tratat si eu, dupa prima finalizare am mers la dush apoi m a invitat la masaj .... dupa care din nou la dush si pt ca inca eram cu juniorul in forma, mi a sugerat sa mai stau la o finalizare, am acceptat fara sa ezit si a meritat din plin ...... tot pe scari am luat o la vale ....... 3
ninu_f Reputație: 5 Postat Octombrie 29, 2024 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat Octombrie 29, 2024 Acum 13 ore, MrPit a spus: La fel am fost tratat si eu, dupa prima finalizare am mers la dush apoi m a invitat la masaj .... dupa care din nou la dush si pt ca inca eram cu juniorul in forma, mi a sugerat sa mai stau la o finalizare, am acceptat fara sa ezit si a meritat din plin ...... tot pe scari am luat o la vale ....... Unde pot vedea și eu fata asta totuși un anunț ceva ?
marcos012 Reputație: 210 Postat Octombrie 29, 2024 Postat Octombrie 29, 2024 Acum 8 ore, ninu_f a spus: Unde pot vedea și eu fata asta totuși un anunț ceva ? Pe prima pagina,Falco...
MrPit Reputație: 228 Postat Octombrie 30, 2024 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Octombrie 30, 2024 21 hours ago, ninu_f said: Unde pot vedea și eu fata asta totuși un anunț ceva ? https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/saloane-masaj/anunt/niki-best-on-intre-9-19-00/gi590h1e31027811d2d8236h9gfg2653.html
and6ro Reputație: 15 Postat Noiembrie 1, 2024 Autor Postat Noiembrie 1, 2024 La 28.10.2024 la 12:17, marcos012 a spus: Mersi! Cu plăcere. Să îți fie de folos, merită!!
Cristip32 Reputație: 54 Postat Noiembrie 1, 2024 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Noiembrie 1, 2024 Salutare! Citesc de ceva vreme acest form si mi se pare foarte interesant si util. Asa ca m-am gandit sa-mi fac si eu user pe el sa-mi impartasesc experientele, sa fiu util comunitatii. Am fost la doamna data trecuta cand a venit la Timisoara. Sa fi fost acum vreo 3 saptamani. M-a asteptat cu zambetul pe buze. Pe undeva pe langa Calea Aradului sau Torontalului perca era. A fost o mica neintelegere, ca mi-am facut programere si nu i-am spus cat timp vreau sa stau. Si ea a considerat ca vreau minimul de 20 de minute. Eu cum nu sunt pe fast fuck ma gandeam la o ora, ca sa fie mult mai relaxant si fara stres. Ea mia garantat ca va fii ok si in 20 de minute si am ramas. Aspect fizic 8. Nu e chiar la prima tinerete ca are peste 35 de ani am inteles dar cum e slim si mie asa imi place poate nota e subiectiva. Mie mi-a fost ok. Atitudine 10. Pro client si cu zambetul pe buze de cand am intrat pe usa si pana am plecat. Nici nu mi-a cerut banii la inceput ceea ce eu consider un plus la atitudine. Ma ajuta si pe mine fata intr-adevar si se vede ca sunt om serios si nu dau tepe. Actiunea mie mi s-a parut spectacol. Oral 9+. Cu pasiune, deep si cu atentie la zonele adiacente. Finalizarea orala spectacol. Am vrut sa fiu zgarcit sa nu dau chiar 10... La normal foarte pasionala, geme, schimba pozitii, are initiativa. Saruta. Nota 9. Daca era mai tanara ii dadeam 10, dar chiar e ok si se vede ca ii place si-si da interesul. GFE pentru pasionati 9. Locatia ok, curata si cu tot ce trebuie. Am putut face dus decent acolo. Nota nu dau ca nu sunt pasionat de pereti sa le dau note, dar am specificat ca a fost ok. La final m-a tinut un pic mai mult de 20 de minute si l-a rugat pe clientul de dupa sa intarzie un pic. Iar un plus pentru atitudine, ca nu m-a grabit. Pret-calutate super ok. 150 finalizarea cu tot cu CIM. Per total o experenta faorte placuta pe gustul meu, de un 9+ asa. E de recomandat si de revizitat doamna. 3 2
marcos012 Reputație: 210 Postat Decembrie 17, 2024 Postat Decembrie 17, 2024 Oare mai revine? Am vizitat-o la ultima vizita în oras,subscriu colegilor de mai sus: înaltă,simpatica, On fain cu deep max,se implica,ii place,Np bun,iar Cim ,la marginea patului,mirific,la final un masaj bun,o tigara fără grabă! Tarif 150 meritat!!!Locatia pe Aradului la ultimul etaj!
Cristip32 Reputație: 54 Postat Decembrie 17, 2024 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Decembrie 17, 2024 Avand in vedere ca destul de des activeaza in Arad cel mai simplu e sa-ti faci o prgramare la ea si sa dai o fuga pana acolo cand are anunt activ Eu am tot vrut sa fac asta, dar n-am apucat. Iar in ultimul timp, cum am intalnit si alta care mi-a zis cand trec prin Arad sa o sun ca ma primeste oricand, incepe sa fie mai complicat la mine Cand ai o singura varianta e simplu.. Cand ai deja doua e mai greu sa te decizi. Iar sa merg la amandoua e deja daunator bugetului meu Plus ca e de preferat sa am si o ocazie sa merg la Arad cu ceva treaba, ca sunt om seros si nu ma duc doar asa, sa merg la curve
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum