Mona1992 Reputație: 132 Postat Octombrie 19, 2024 Oras:Bacău Oras:Bacău Autor Postat Octombrie 19, 2024 Bună dragilor, disponibilă pentru programări 💋 Pana la 00:00
Mona1992 Reputație: 132 Postat Octombrie 20, 2024 Oras:Bacău Oras:Bacău Autor Postat Octombrie 20, 2024 Bună dragilor mai sunt câteva locuri disponibile 🩷 Va astept 🩷
Mona1992 Reputație: 132 Postat Iunie 20 Oras:Bacău Oras:Bacău Autor Postat Iunie 20 Bunaaa dragii mei clujenii 🤍 Am deschis înapoi topicul de forum . Sunt Disponibilă la voi în oraș pentru programări ❤️ Programări pe Whatsapp și vă rog confirmați cu 30 minute înainte . (Am și colega ) Kiss ❤️
carlos_cj Reputație: 1099 Postat Iunie 20 Oras:cluj napoca Oras:cluj napoca Postat Iunie 20 Fă-ne o bucurie și spune-ne că, între timp, ai introdus printre servicii și finalizarea orală. 😍 CIM + 50. Că nu suntem comuniști să cerem serviciile gratis. 😜 1
Mona1992 Reputație: 132 Postat Iunie 20 Oras:Bacău Oras:Bacău Autor Postat Iunie 20 Acum 4 minute, carlos_cj a spus: Fă-ne o bucurie și spune-ne că, între timp, ai introdus printre servicii și finalizarea orală. 😍 CIM + 50. Că nu suntem comuniști să cerem serviciile gratis. 😜 Cu părere de rău nu . Aceleași servicii le am
josephseed Reputație: 920 Postat Iunie 21 Postat Iunie 21 18 hours ago, Mona1992 said: Bunaaa dragii mei clujenii 🤍 Am deschis înapoi topicul de forum . Sunt Disponibilă la voi în oraș pentru programări ❤️ Programări pe Whatsapp și vă rog confirmați cu 30 minute înainte . (Am și colega ) Kiss ❤️ In ce zona te gasim? si cine e colega? ca sa nu mai punem banuiesc toti aceleasi intrebari cand iti scriem pe Whatsapp
Mona1992 Reputație: 132 Postat Iunie 21 Oras:Bacău Oras:Bacău Autor Postat Iunie 21 1 oră în urmă, josephseed a spus: In ce zona te gasim? si cine e colega? ca sa nu mai punem banuiesc toti aceleasi intrebari cand iti scriem pe Whatsapp bună dragilor zona iulius mai exact strada teodor mihali 62 . colega mea nu are forum sa va pot arăta
Mona1992 Reputație: 132 Postat Iunie 21 Oras:Bacău Oras:Bacău Autor Postat Iunie 21 Bună dragilor 🥰 Sunt disponibilă pentru programări . Vă rog cei care îmi scrieți să precizați până când să vă răspund asemenea să nu creez neplăceri ! Adresa teodor Mihali 62 (Zona iulius )
Mona1992 Reputație: 132 Postat Iunie 22 Oras:Bacău Oras:Bacău Autor Postat Iunie 22 Bună 🩷 Țin să anunț ca astăzi este ultima zi la voi în oraș , menționez faptul ca am început programul și voi lucra până la 01:00 🕐 Va aștept pupici 😘
Mona1992 Reputație: 132 Postat Iunie 26 Oras:Bacău Oras:Bacău Autor Postat Iunie 26 Bună dragilor sunt disponibilă la voi în oraș 🩷 Program până la 00:00 1
Mona1992 Reputație: 132 Postat Iulie 5 Oras:Bacău Oras:Bacău Autor Postat Iulie 5 Bună dragii mei ❤️ Voi sta câteva zile în orașul vostru lucrez astăzi până la 01:00 Iar mâine încep de la 12:00 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum