Raducu456 Reputație: 21 Postat Septembrie 1, 2024 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Septembrie 1, 2024 Va salut domnilor as vrea sa stiu si eu care e treaba cu saitu asta si anume afost cineva la vreo fata de pe acest site .Eu sint din Constanta si daca as sti ca e ok as merge si eu acolo la o fetita ca vad ca arata bine curatele locatii curate dar cind suni pe telefon nu raspunde nimeni .Trebuie trimis mail..Am o rugaminte invatati ma si pe mine sau spuneti- mi care etreaba cu fetele astea . Bafta.
Membru Premium novice2018 Reputație: 1011 Postat Septembrie 2, 2024 Oras:Constanta Oras:Constanta Membru Premium Postat Septembrie 2, 2024 Acum 6 ore, Raducu456 a spus: Va salut domnilor as vrea sa stiu si eu care e treaba cu saitu asta si anume afost cineva la vreo fata de pe acest site .Eu sint din Constanta si daca as sti ca e ok as merge si eu acolo la o fetita ca vad ca arata bine curatele locatii curate dar cind suni pe telefon nu raspunde nimeni .Trebuie trimis mail..Am o rugaminte invatati ma si pe mine sau spuneti- mi care etreaba cu fetele astea . Bafta. Ai gresit locatia...trebuia la Discutii Generale Poti citi regulamentul cum functioneaza site-ul 1
Raducu456 Reputație: 21 Postat Septembrie 2, 2024 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Septembrie 2, 2024 17 hours ago, novice2018 said: Ai gresit locatia...trebuia la Discutii Generale Poti citi regulamentul cum functioneaza site-ul multumesc nu am stiut . Succes.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum