kaboom69 Reputație: 2 Postat Septembrie 2, 2024 Oras:Romania Oras:Romania Postat Septembrie 2, 2024 Salut colegi ai acestui site. Revin cu o alta fatuca care am aflat ca practica neprotejat dar accepta si finalizare in pasa. Nu mai are anuntul dar raspunde la acelasi numar. Aceasta practica doar noaptea ca un vanator intunecat, zice ca nu are locatie, eventual in masina, dar daca prelungesti convorbirea brusc zice ca are locatie in zona Vest. Vorba lui Sorinsoce, mai bine ceva stabil si serios decat tot curvetu penal. Aveti grija de voi.
sorinsoce Reputație: 191 Postat Septembrie 2, 2024 Oras:România Oras:România Postat Septembrie 2, 2024 Cunoaștem specimenul! E o tiganca slabă si urata cu locație prin Vest in spate la Sabiliuc! Face neprotejat demult si cu finalizare ca ori e stearpă ori i‐a anticoncepționale! Mai și spune ca trebuie să ia pastila de a doua zi și ca e 200 de lei! Mie mi-a făcut reducere:) adică două finalizări neprotejate în păsărică numai 500 de lei în loc de 600 de lei :))) In timp ce număram banii am întrebat dacă se arde și în bostan și cum a zis ca nu mi-am făcut rezervare tot la Cristina din Galați care are câțiva clienți cu care se fute în cur fără protecție și cu finalizare acolo! Pentru amatori de oral neprotejat cu finalizare, normal doar protejat și anal neprotejat cu finalizare ONN poponeț nu ezitați să îmi cereți numărul ei de telefon! Se merită drumul la Galati 1
Membru Premium doru fotograful Reputație: 5 Postat Octombrie 17, 2024 Membru Premium Postat Octombrie 17, 2024 La 02.09.2024 la 17:53, sorinsoce a spus: Cunoaștem specimenul! E o tiganca slabă si urata cu locație prin Vest in spate la Sabiliuc! Face neprotejat demult si cu finalizare ca ori e stearpă ori i‐a anticoncepționale! Mai și spune ca trebuie să ia pastila de a doua zi și ca e 200 de lei! Mie mi-a făcut reducere:) adică două finalizări neprotejate în păsărică numai 500 de lei în loc de 600 Pentru amatori de oral neprotejat cu finalizare, normal doar protejat și anal neprotejat cu finalizare ONN poponeț nu ezitați să îmi cereți numărul ei de telefon! Se merită drumul la Galati ba sosocule , daca vrei sa fi si tu peste , promoveaza macar fete elegante cu pedigree , nu slabe urite de etnie care fac sex neprotejat cu reducere la fraieri . sa nu te mai prind ca deschizi pliscul despre pescareli pina nu recomanzi baietilor ceva de calitate . 1
sorinsoce Reputație: 191 Postat Octombrie 18, 2024 Oras:România Oras:România Postat Octombrie 18, 2024 La 17.10.2024 la 11:50, doru fotograful a spus: ba sosocule , daca vrei sa fi si tu peste , promoveaza macar fete elegante cu pedigree , nu slabe urite de etnie care fac sex neprotejat cu reducere la fraieri . sa nu te mai prind ca deschizi pliscul despre pescareli pina nu recomanzi baietilor ceva de calitate . Hopa! Domnul peștișor e supi? Vai, vai, vai… Deci tu ești celebrul peștișor al la fel de celebrei arătări din Vest, de la garsonierele alea imputite! Escrocule, deja reputația ta e dovedită de rating, ai ajuns tu să mă faci pe mine peste? Băi infractorule, vrei să te dau pe mâna poliției? Pe tine și pe ștoarfa ta va torn de luni la Poliție, panaramelor… 1
Membru Premium doru fotograful Reputație: 5 Postat Octombrie 19, 2024 Membru Premium Postat Octombrie 19, 2024 da fraiere, sint peste cu telecomanda , ultima data cind am trecut prin tulcea a fost prin 1981 , cind tu probabil nici nu existai pe pamint , pe vremea cind pestii tulceni se trageau din clanul Ganoidei avind ca sef pe Huso Huso sau verii sai Acipenser Ruthenus , Acipenser Colchirus si Acipenser Stellatus .
sorinsoce Reputație: 191 Postat Octombrie 19, 2024 Oras:România Oras:România Postat Octombrie 19, 2024 Acum 10 ore, doru fotograful a spus: da fraiere, sint peste cu telecomanda , ultima data cind am trecut prin tulcea a fost prin 1981 , cind tu probabil nici nu existai pe pamint , pe vremea cind pestii tulceni se trageau din clanul Ganoidei avind ca sef pe Huso Huso sau verii sai Acipenser Ruthenus , Acipenser Colchirus si Acipenser Stellatus . Dacă faci glume cu sturioni, accept faptul că nu ești prost! Ba dimpotrivă… Pe de altă parte agresivitatea în limbaj este nejustificată în contextul în care, dacă ai fi citit cu atenție, nu am promovat pe nimeni, ba dimpotrivă! Că de acolo ai început… În concluzie, discuțiile despre acipenseride m-ar interesa mai mult decât despre curve! Seara frumoasă!
Membru Premium doru fotograful Reputație: 5 Postat Octombrie 19, 2024 Membru Premium Postat Octombrie 19, 2024 stai linistit , nu sint nici peste nici pescar , nici prost nici destept , mai degraba coleric decit agresiv, am o vechime si o reputatie pe acest forum mai mare decit crezi tu ,asa incit nu pun la suflet ce considera altii despre mine . pestii si fructele de mare sint mincarea mea preferata .
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum