Sari la conținut

Indisponibilă

EmaDelice

Postări Recomandate

• Telefon: 0730 931 388
  • Oras:Capitala României
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

IMG_2779.jpeg.da0baec6cb3b70cb2db6f36d1a5be4d3.jpegIMG_2777.jpeg.f91cbd60deb4aedc9463fce84d2b94e2.jpeg

• EmaDelice a schimbat titlul în Indisponibilă
  • Membru Premium
  • Oras:Ar
  • Oras:Ar
Postat

Pune-i nr la secția voastră de țepari. Nu știu dacă poți și aici.

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 15 minute, unsuflet a spus:

Pune-i nr la secția voastră de țepari. Nu știu dacă poți și aici.

Asta am făcut da. V am arătat și vouă ce mi se întâmplă prin ce, pericole trec,fată singură; dacă voi avea iubit să nu se mire lumea de ce am 

• Haha 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Și sunt sigură că în situația mea sunt multe fete în situația mea posibil că în prezent au pe cineva și nu se mai încumetă să scrie pe topice

Postat
48 minutes ago, EmaDelice said:

Asta am făcut da. V am arătat și vouă ce mi se întâmplă prin ce, pericole trec,fată singură; dacă voi avea iubit să nu se mire lumea de ce am 

sa iti iei iubit cu masina sa nu mai circuli cu microbusu

da care era pericolu ca nu m am prins

ai zis ca o fost violent. cum o fost violent?

• Minus 1
  • Oras:Arad
Postat
Acum 1 oră, EmaDelice a spus:

Țepar apartamente Arad este pe Publi 24 

Am luat legătură cu El să stabilim telefonic am primit câteva detalii,Eu întrebând de WathsApp și El scrie după alt număr și sună după alt număr;deja am priceput schema, zice că ne vedem la o cafenea nu vreau să mai o facpopulară dacă exzistă acesta , să trecem la subiect partea cea interesantă aștept să sune Soția și de fapt,sună El probabil că o făcea pe Soția că aparare violent și vine în locul unde am spus că sunt,unde de fapt a spus că este apartamentu și nu este aici în Adora e pestedrum Bloc vechi turn unde are un Profi Parter  și bine-înțeles  un loc nu tocmai bun pentru potențiali clienți / clienți , acest Șarlatan aremulte numere de telefon , și nu prezintă încredere,tot odată are atitudinea violentă față de o femeie, pentru simplu fapt că Eu vin singură și îmi risc viața bine-nțeles cu asemenea oameni din acest motiv aleg să mă cazez după oricealtceva și nu publi24  să nu mai spunem că și pe alte surse ce prezintă fi fac publicitate și spun că oferă cazare într-un anumit punct iar adevărat se găsesc în altă zonă ori arată altfel decât sunt specificate

Să fie util pentru voi!

Preț atractiv da de fapt caracterul și atitudinea nucorespund , să preia Doamna D Afacerea că El nu este în toate facultățile mintale  din ce ne a demonstrat; bine că nu achitai în avans,și bine-nțeles nu ma mtrezit bătută de acel individ, sunt femeie, înainte de toate, chiar dacă apartenența înșeală uneori pentrufaptul că am forță să îmi ridic un bagaj care amobservat și pentru bărbați uneori le este greu să l ridice,. Da bine-nțeles este un teatru de prost gust pentru a te face că nu poți ridica bagaju unei femei, ne având operații și doar se fac, cei ce ai operații pe coloană trebuie să nu lucreze șoferi pe nici un vehicol  de transport

Pt limba română apăsați 1😁

• Haha 1
  • Minus 2
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Uite-așa așa se selectează lumea cu care socializezi când spune “ nu am înțeles “ e mult să înțelegi,prea mult,. Nicu nu trebuie să înțelegeți voi cei ce vă uitați abea acum că vorba aia doar ce ați deschis ochișorii. Nu am ce explicații să ofer,situația este prezentată și suficient de clar se vede despre ce anume este vorba; îmi voi lua ce Izbit vreau Eu și când vreau, am Permisiunea să fac ce vreau și când doresc. Toate cele bune,nu mai dați apă la moară 😉

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 1 oră, 17honda17 a spus:

Pai si pana la urma esti la Arad sau nu...? Ca nu prea am inteles.Ai gasit alta cazare?

Nu am găsit cazare, oferta este foarte mică; de moment am ajuns la capătul căutărilor posibil nici să nu rămân la lucru în Arad 

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Începând de mâine îmi reiau activitatea Zona Micalaca,știu că zona nu este atât de plăcută pentru unii dintre voi,aici am luat doar pentru mâine după văd ce oportunități mai am și ce disponibilitate pupici și ne vedem mâine începând cu orele 12;00-12;30 până orele 22;30-23;00

• Mersi 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Așa cum am specificat mai sus vă puteți programa WathsApp numărul din titlu 0730931388 Zona Micalaca 

IMG_2768.jpeg

• Inimioara 8
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Ce anume trebuie să scriu pe topic când sunt indisponibilă? Nu este destul titlu că scrie Indisponibilă? Să ne lămurească cine se ocupă @cleopatra01 sunt sunată de azi de dimineață până la această oră tot mesaje,telefoane,nu am de ce să răspund din moment ce scrie Indisponibilă,atunci ce sens mai area schimbarea în titlu 🤷🏽‍♀️ aștept să mă lămuriți cum se procedează și eventual notați această regulă nouă în regulament @pisicut cum se procedează 

• Oras:Ardeal
  • Oras:Ardeal
Postat
7 minutes ago, EmaDelice said:

Ce anume trebuie să scriu pe topic când sunt indisponibilă? Nu este destul titlu că scrie Indisponibilă? Să ne lămurească cine se ocupă @cleopatra01 sunt sunată de azi de dimineață până la această oră tot mesaje,telefoane,nu am de ce să răspund din moment ce scrie Indisponibilă,atunci ce sens mai area schimbarea în titlu 🤷🏽‍♀️ aștept să mă lămuriți cum se procedează și eventual notați această regulă nouă în regulament @pisicut cum se procedează 

Chiar voiam sa ma programez la tine azi de la 20. Se poate, ești disponibila🤔😅?

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 23 minute, rebelar a spus:

Chiar voiam sa ma programez la tine azi de la 20. Se poate, ești disponibila🤔😅?

Când scriu disponibilă în titlu topicului nu dau mură în gură că nu am nici o mură 🤷🏽‍♀️

Postat
Acum 39 minute, EmaDelice a spus:

Pentru că ai plecat prea repede din Arad și ne-ai lăsat nefutuți.

Și eu voiam sa te sun astăzi dar........

• Oras:Oradea
  • Oras:Oradea
Postat
Acum 5 ore, EmaDelice a spus:

Lui @Criticul de ce nu ai dat tag  ??? Eu trebuie să o chem în locul tău..? 😅 Dacă pe mine mă întrebi disponibilă și Indisponibilă are doar 2 înțelesuri... (primești sau nu primești oaspeții) , simplu! 😋 pe whatsapp ai opțiunea de a selecta *Not available * eu zic să încerci 😉

Apropo.... vezi că ai dat tag unui pisicut greșit 🙈 se mai întâmplă...😅 😂😂😂

• Haha 2
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
La 16.09.2025 la 22:18, morganleefay a spus:

Lui @Criticul de ce nu ai dat tag  ??? Eu trebuie să o chem în locul tău..? 😅 Dacă pe mine mă întrebi disponibilă și Indisponibilă are doar 2 înțelesuri... (primești sau nu primești oaspeții) , simplu! 😋 pe whatsapp ai opțiunea de a selecta *Not available * eu zic să încerci 😉

Apropo.... vezi că ai dat tag unui pisicut greșit 🙈 se mai întâmplă...😅 😂😂😂

Bă! Hai că îți spun Eu că tot ne am strâns “ca ciupercile după ploaie” nu e nevoie să mușamalizăm cazu, am dat tag ce apare acolo,pare că de moment tag-ul original nu este disponibil,plus încă o chestie pe care am remarcat-o la tine,Eu zic să dai pace lui Criticu,și să i iei frumușel locul,pare că te descurci foarte,foarte bine,și meriți din plin. 
      Tot odată celor ce au vrut să vină să mă fută, I’m so sorry fore your loss! Next Time! I’shore That I’will bee a bambăll 🐝 stay Tuneed one your Telefhon

Postat
9 hours ago, EmaDelice said:

Bă! Hai că îți spun Eu că tot ne am strâns “ca ciupercile după ploaie” nu e nevoie să mușamalizăm cazu, am dat tag ce apare acolo,pare că de moment tag-ul original nu este disponibil,plus încă o chestie pe care am remarcat-o la tine,Eu zic să dai pace lui Criticu,și să i iei frumușel locul,pare că te descurci foarte,foarte bine,și meriți din plin. 
      Tot odată celor ce au vrut să vină să mă fută, I’m so sorry fore your loss! Next Time! I’shore That I’will bee a bambăll 🐝 stay Tuneed one your Telefhon

si frumoasa si desteapta 🤣

• Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...