Karina20Pse Reputație: 487 Postat Octombrie 19 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Octombrie 19 🤭🤪 5
goforitttt Reputație: 844 Postat Octombrie 19 Postat Octombrie 19 Am fost si eu la Karina si nu prea a iesit cum trebuie. Povestea: Pe scurt, dupa ce am ajuns, dus, toate cele, ea e simpaticuta, nimic wow, te duce cu gandul la pse intr adevar, am iesit din dus si ea inca butona pe tel. Aiurea. Ma pun in pat si ea tot scria acolo. Voiam sa i zic sa l lase in pace si atunci a pus deoparte si ea celularul. Are pahare de apa de unica folosinta, pt apa de gura n am vazut. Dar dupa ce ne punem in pat imi zice ca tre sa vina mancarea in cateva minute. Mi a taiat tot chefu, eram numai cu gandul acolo si nu l am mai trezit pe gogu sub nicio forma. Am zis poate poate, dar nimic. Am lasat o sa si faca de cap, OP la alegerea mea, dar nu a vrut neam. Intamplarea face ca a venit curierul fix cand plecam eu, dar e nevoie de organizare. 1. Iti intra omul in casa, lasi telefonul, sau cand intra la dus, eventual. Nu faci programari de fata cu mine. Acorzi atentie aluia de ti a trecut pragul. Joci rolul, cum poti si tu, ca nu suntem la hollywood. 2. Iti organizezi timpul pentru mancat in afara programarilor. Iei si tu pauza 2 ore la pranz si comanzi, mananci, toate cele. Dar cum vrei sa prinzi cat mai multi golani.. Fata arata bine la corp, vorbareata, bun simt, dar faza aia m a deranjat si a fost un fiasco total. Si a cerut scuze, dar na. I am zis si ei ca de asta n a vrut, ca e aiurea cand te deranjeaza cand esti cu pula n transa si e moartea pasiunii. Bani aruncati pe fereastea, eu nu revin. Am vazut ca si lasa pauza 20 min intre programari, cam asa. Spor! Karina, nu se vrea o recenzie negativa neaparat, am zis cum a fost, dar puteam sa beau o sticla de vin bun in oras de banii aia😆, asa am mai ramas si cu bilele pline..😔. 200 ron, 30 min dtd. Succes.😉 7 1 1 1
gogu3333 Reputație: 57 Postat Octombrie 19 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 19 3 minutes ago, goforitttt said: Am fost si eu la Karina si nu prea a iesit cum trebuie. Povestea: Pe scurt, dupa ce am ajuns, dus, toate cele, ea e simpaticuta, nimic wow, te duce cu gandul la pse intr adevar, am iesit din dus si ea inca butona pe tel. Aiurea. Ma pun in pat si ea tot scria acolo. Voiam sa i zic sa l lase in pace si atunci a pus deoparte si ea celularul. Are pahare de apa de unica folosinta, pt apa de gura n am vazut. Dar dupa ce ne punem in pat imi zice ca tre sa vina mancarea in cateva minute. Mi a taiat tot chefu, eram numai cu gandul acolo si nu l am mai trezit pe gogu sub nicio forma. Am zis poate poate, dar nimic. Am lasat o sa si faca de cap, OP la alegerea mea, dar nu a vrut neam. Intamplarea face ca a venit curierul fix cand plecam eu, dar e nevoie de organizare. 1. Iti intra omul in casa, lasi telefonul, sau cand intra la dus, eventual. Nu faci programari de fata cu mine. Acorzi atentie aluia de ti a trecut pragul. Joci rolul, cum poti si tu, ca nu suntem la hollywood. 2. Iti organizezi timpul pentru mancat in afara programarilor. Iei si tu pauza 2 ore la pranz si comanzi, mananci, toate cele. Dar cum vrei sa prinzi cat mai multi golani.. Fata arata bine la corp, vorbareata, bun simt, dar faza aia m a deranjat si a fost un fiasco total. Si a cerut scuze, dar na. I am zis si ei ca de asta n a vrut, ca e aiurea cand te deranjeaza cand esti cu pula n transa si e moartea pasiunii. Bani aruncati pe fereastea, eu nu revin. Am vazut ca si lasa pauza 20 min intre programari, cam asa. Spor! Karina, nu se vrea o recenzie negativa neaparat, am zis cum a fost, dar puteam sa beau o sticla de vin bun in oras de banii aia😆, asa am mai ramas si cu bilele pline..😔. 200 ron, 30 min dtd. Succes.😉 Detest si eu acest aspect si la fel o sa evit fetele care par plictisite cand ajung la el si stau doar pe tel (sincer nu am intalnit una cu servicii bune care sa faca asta), momentan am zis ca limitez la 3-4 fete. Legat de tine ce am vazut ca ai probleme cu eractie si ai relatat aceasta problema in mai multe recenzii. 1
goforitttt Reputație: 844 Postat Octombrie 19 Postat Octombrie 19 Chiar acum, gogu3333 a spus: Detest si eu acest aspect si la fel o sa evit fetele care par plictisite cand ajung la el si stau doar pe tel (sincer nu am intalnit una cu servicii bune care sa faca asta), momentan am zis ca limitez la 3-4 fete. Legat de tine ce am vazut ca ai probleme cu eractie si ai relatat aceasta problema in mai multe recenzii. Se intampla uneori sa nu termin la 30 min, dar probleme de ridicat ancora sunt: 1. Cand dai de comportament de 2 lei, simti ca nu esti dorit, vin curieri, lipsa de implicare, etc. 2. Mai sunt situatii cand esti obosit, stresat si desi fata e super ok, nu o sa mearga. Atunci asta e. Dar in cazul de mai sus, problema aia a fost. Sa nu pierdem esentialul. 😉 Bafta! 2
Karina20Pse Reputație: 487 Postat Octombrie 19 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Octombrie 19 1 oră în urmă, goforitttt a spus: Am fost si eu la Karina si nu prea a iesit cum trebuie. Povestea: Pe scurt, dupa ce am ajuns, dus, toate cele, ea e simpaticuta, nimic wow, te duce cu gandul la pse intr adevar, am iesit din dus si ea inca butona pe tel. Aiurea. Ma pun in pat si ea tot scria acolo. Voiam sa i zic sa l lase in pace si atunci a pus deoparte si ea celularul. Are pahare de apa de unica folosinta, pt apa de gura n am vazut. Dar dupa ce ne punem in pat imi zice ca tre sa vina mancarea in cateva minute. Mi a taiat tot chefu, eram numai cu gandul acolo si nu l am mai trezit pe gogu sub nicio forma. Am zis poate poate, dar nimic. Am lasat o sa si faca de cap, OP la alegerea mea, dar nu a vrut neam. Intamplarea face ca a venit curierul fix cand plecam eu, dar e nevoie de organizare. 1. Iti intra omul in casa, lasi telefonul, sau cand intra la dus, eventual. Nu faci programari de fata cu mine. Acorzi atentie aluia de ti a trecut pragul. Joci rolul, cum poti si tu, ca nu suntem la hollywood. 2. Iti organizezi timpul pentru mancat in afara programarilor. Iei si tu pauza 2 ore la pranz si comanzi, mananci, toate cele. Dar cum vrei sa prinzi cat mai multi golani.. Fata arata bine la corp, vorbareata, bun simt, dar faza aia m a deranjat si a fost un fiasco total. Si a cerut scuze, dar na. I am zis si ei ca de asta n a vrut, ca e aiurea cand te deranjeaza cand esti cu pula n transa si e moartea pasiunii. Bani aruncati pe fereastea, eu nu revin. Am vazut ca si lasa pauza 20 min intre programari, cam asa. Spor! Karina, nu se vrea o recenzie negativa neaparat, am zis cum a fost, dar puteam sa beau o sticla de vin bun in oras de banii aia😆, asa am mai ramas si cu bilele pline..😔. 200 ron, 30 min dtd. Succes.😉 Îți mulțumesc pentru vizită! O să țin și eu cont pe viitor să nu mai dau comandă de mâncare înaintea programărilor. Doar ca din păcate,nu îmi pot estima pofta mâncări. Nu am știu ca are un efect atât de negativ asupra unora. Pupici 🤭😘 1
Karina20Pse Reputație: 487 Postat Octombrie 20 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Octombrie 20 Bună! Disponibilă începând cu ora 12:00-22:00 🤪❤️
Karina20Pse Reputație: 487 Postat Octombrie 20 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Octombrie 20 😊☺️ 1 3
Membru Premium fullspy Reputație: 2322 Postat Octombrie 20 Oras:Vatra lui Bucur Oras:Vatra lui Bucur Membru Premium Postat Octombrie 20 Topicul Karinei mi-a atras atenția, i-am scris și m-am programat ușor, întâlnirea a fost respectată și confirmată la timp de ambele părți. Locația este într-o zonă rezidențială din Vitan, deja cunoscută; locurile de parcare sunt în apropiere, garsoniera este curată, modernă, baia are absolut tot ce este necesar pentru refreshing, inclusiv apă de gură. Frumoasa domnișoară din Iași m-a întâmpinat în lenjerie intimă, poftindu-mă la un pahar de vorbă. Am socializat și am râs puținc mi-a plăcut tare ca femeie, este degajată, simpatică la vorbă și dulce. Legat de aspectul fizic, nu am decât cuvinte de laudă: este foarte îngrijită, pielea catifelată, mirosea foarte frumos, iar sânii sunt un deliciu: micuți și frumoși, taman' buni pentru alintat și răsfățați cu buzele. După dușul de refreshing, acțiunea a debutat cu un oral bun, susținut, sloppy, umed, fără DT, fără atenție la sateliți; se ajută puțin și de mânuță, însă a fost okiș, nu i-am oferit nicio indicație, a reușit să mă trezească destul de repede. Am început NP în LOT, se lubrifiază puțin înainte de penetrare însă am simțit-o bine, mi-a plăcut că se implică, nu se sustrage și nici nu comentează negativ. Gemetele sunt discrete și nederanjate. Am mai schimbat câteva poziții, finalizând în doggy; fundulețul este perfect rotund/apetisant, când se poziționează așa: simți că cere pulă! 🤩 Nu m-am simțit deloc grăbit sau deranjat de vreun telefon sau alți terți; Karina mi-a oferit atenție din momentul sosirii până când i-am cerut „să mă dea afară”, după îmbrățișarea și mulțumirea de rigoare. 😜 Cu atitudinea potrivită, domnișoara poate fi o companie excelentă, eu mă declar mulțumit de vizită. DTD: 30 minute Halat: 200 lei Karina, mi-a făcut plăcere să te cunosc. 😉 5 1 1 Nu există ora perfectă – doar compania care face timpul să dispară.
Karina20Pse Reputație: 487 Postat Octombrie 21 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Octombrie 21 Disponibilă începând cu ora 11:00-22:00! Pupici ❤️
Karina20Pse Reputație: 487 Postat Octombrie 21 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Octombrie 21 Acum 15 ore, fullspy a spus: Topicul Karinei mi-a atras atenția, i-am scris și m-am programat ușor, întâlnirea a fost respectată și confirmată la timp de ambele părți. Locația este într-o zonă rezidențială din Vitan, deja cunoscută; locurile de parcare sunt în apropiere, garsoniera este curată, modernă, baia are absolut tot ce este necesar pentru refreshing, inclusiv apă de gură. Frumoasa domnișoară din Iași m-a întâmpinat în lenjerie intimă, poftindu-mă la un pahar de vorbă. Am socializat și am râs puținc mi-a plăcut tare ca femeie, este degajată, simpatică la vorbă și dulce. Legat de aspectul fizic, nu am decât cuvinte de laudă: este foarte îngrijită, pielea catifelată, mirosea foarte frumos, iar sânii sunt un deliciu: micuți și frumoși, taman' buni pentru alintat și răsfățați cu buzele. După dușul de refreshing, acțiunea a debutat cu un oral bun, susținut, sloppy, umed, fără DT, fără atenție la sateliți; se ajută puțin și de mânuță, însă a fost okiș, nu i-am oferit nicio indicație, a reușit să mă trezească destul de repede. Am început NP în LOT, se lubrifiază puțin înainte de penetrare însă am simțit-o bine, mi-a plăcut că se implică, nu se sustrage și nici nu comentează negativ. Gemetele sunt discrete și nederanjate. Am mai schimbat câteva poziții, finalizând în doggy; fundulețul este perfect rotund/apetisant, când se poziționează așa: simți că cere pulă! 🤩 Nu m-am simțit deloc grăbit sau deranjat de vreun telefon sau alți terți; Karina mi-a oferit atenție din momentul sosirii până când i-am cerut „să mă dea afară”, după îmbrățișarea și mulțumirea de rigoare. 😜 Cu atitudinea potrivită, domnișoara poate fi o companie excelentă, eu mă declar mulțumit de vizită. DTD: 30 minute Halat: 200 lei Karina, mi-a făcut plăcere să te cunosc. 😉 Mulțumesc frumos! Te mai aștept cu drag. Pupici 😍❤️ 1
Membru Premium fullspy Reputație: 2322 Postat Octombrie 21 Oras:Vatra lui Bucur Oras:Vatra lui Bucur Membru Premium Postat Octombrie 21 Acum 2 minute, Karina20Pse a spus: Mulțumesc frumos! Te mai aștept cu drag. Pupici 😍❤️ Plăcerea a fost de partea mea, ne vom revedea. 😉 Nu există ora perfectă – doar compania care face timpul să dispară.
Karina20Pse Reputație: 487 Postat Octombrie 21 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Octombrie 21 🤪❌ 3
ovidiu69 Reputație: 773 Postat Octombrie 21 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 21 Acum 28 minute, Karina20Pse a spus: 🤪❌ Ce frumos sau mulat chiloțeii😍..
Karina20Pse Reputație: 487 Postat Octombrie 21 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Octombrie 21 Acum 2 ore, ovidiu69 a spus: Ce frumos sau mulat chiloțeii😍.. Pupici 🤪😊🤭 1
Karina20Pse Reputație: 487 Postat Octombrie 22 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Octombrie 22 Disponibilă până la 22:00! Pupici 🤭❤️
Karina20Pse Reputație: 487 Postat Octombrie 22 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Octombrie 22 Servicii : Oral protejat/neprotejat în funcție de igienă ❗️ ✔️Normal Protejat ✔️handjob ✔️footjob ✔️masaj de relaxare ✔️Sărutări pe corp ✔️Pupici ( nu ofer FK) ✔️Finalizare corporală ✔️Diferite poziții ✔️Banii se dau la începutul întâlnirii ✔️Dușul este obligatoriu ✔️cunnilingus /69 Tarife : 200- 30 minute 1 finalizare 400-60 minute 2 finalizări Zona 🏡 : Matache Dobrescu nr8 Pentru programări doresc să fie specificată ora și durata întâlnirii și confirmare cu 60 minute înainte ! Contact doar pe whapp ! Mulțumesc și sper să ne înțelegem de minune ❤️🤗 1 3
Karina20Pse Reputație: 487 Postat Octombrie 23 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Octombrie 23 Bună dragii mei! 😊 Disponibilă până la 22:00!❤️
Membru Premium fullspy Reputație: 2322 Postat Octombrie 23 Oras:Vatra lui Bucur Oras:Vatra lui Bucur Membru Premium Postat Octombrie 23 Acum 19 ore, Karina20Pse a spus: Servicii : Oral protejat/neprotejat în funcție de igienă ❗️ ✔️Normal Protejat ✔️handjob ✔️footjob ✔️masaj de relaxare ✔️Sărutări pe corp ✔️Pupici ( nu ofer FK) ✔️Finalizare corporală ✔️Diferite poziții ✔️Banii se dau la începutul întâlnirii ✔️Dușul este obligatoriu ✔️cunnilingus /69 Tarife : 200- 30 minute 1 finalizare 400-60 minute 2 finalizări Zona 🏡 : Matache Dobrescu nr8 Pentru programări doresc să fie specificată ora și durata întâlnirii și confirmare cu 60 minute înainte ! Contact doar pe whapp ! Mulțumesc și sper să ne înțelegem de minune ❤️🤗 Abia mi-am luat gândul de tine, iarăși mă ispitești?! 😋 Scuza-mi off-topicul, nu m-am putut abține să comentez la poza cu fundulețul ăsta apetisant ! 🫣 Nu există ora perfectă – doar compania care face timpul să dispară.
Karina20Pse Reputație: 487 Postat Octombrie 23 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Octombrie 23 Acum 3 ore, fullspy a spus: Abia mi-am luat gândul de tine, iarăși mă ispitești?! 😋 Scuza-mi off-topicul, nu m-am putut abține să comentez la poza cu fundulețul ăsta apetisant ! 🫣 Auu 🤪🤪 Te pup 😘❤️ 1
Karina20Pse Reputație: 487 Postat Octombrie 23 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Octombrie 23 ❌❌ 2
Karina20Pse Reputație: 487 Postat Octombrie 24 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Octombrie 24 Disponibilă pana la 22:00! 😊❤️
Karina20Pse Reputație: 487 Postat Octombrie 24 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Octombrie 24 Locuri libere de la ora 17:00 până la 22:00! 😊❤️ 1
Karina20Pse Reputație: 487 Postat Octombrie 25 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Octombrie 25 Bună dragii mei! Disponibilă până la 22:00! ❤️
Karina20Pse Reputație: 487 Postat Octombrie 25 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Octombrie 25 ❌❌ 2 2
Karina20Pse Reputație: 487 Postat Octombrie 26 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Octombrie 26 Bună dragii mei! 😊 Disponibilă până la 22:00! 😘❤️
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum