Sari la conținut

⭐️ Karina ❤️0734864381❤️

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Salutare

Karina, este o prezență plăcută ,frumusică  naturală,  o brunețică sexi cu un zâmbet frumos ,cu ochii căprui pătrunzători  ,  un corp bine tonifiat carne tare ,pielea fină la atingere ,catifelata si discret parfumată,foarte ingrijită, sânii naturali micuti ,cu sfarcuri sensibile la atingere , un fund tare  bombat și  sexi .

Domnișoara este o fire prietenoasă caldă cu mult bun simt ce se face cu ușurință placută ,glumeață,vorbăreță ,leagă cu ușurinta o conversație si o atitudine pro client .

Gfe - oferă sărutări corporale ,atingeri mangâieri ,este atentă  cu tine si reuseste să faca o atmosfera plăcută ,erotică.

ON - are o guriță fierbinte si presteaza un oral bunicel  umed cu multa salivă ,cu presiune aplicata pe organ,se  foloseste bine de limba  cu schimbari de ritm  buzele se muleaza bine pe organ ,cu tente ușoare  de deep  fară grabă.

NP - are pasarica micuta cu labii mari  ,se misca bine  este activă raspunde la stimuli  rezista bine este futacioasă  ,te ia  in brate te sărută pe corp si pe gât , te magâie schimbă pozitii fara probleme ..

Eu m -am simtit bine in compania  domnișoarei ,am fost plăcut surprins de atitudinea si comportamentul ei ,sunt multumit de prestație ,si o recomand 

• Like 4
  • Inimioara 1
Postat

Bunaaaa🤗 Ma numesc Karina, am 25 de ani, 1,57, 52 kg , bruneta cu ochi verzi💚 Sunt o fire veselă, foarte comunicativă, cu o experiență de 3 ani în domeniu, îmi place să ofer seriozitate, senzații plăcute și o igiena impecabilă, ceea ce doresc sa fie totul reciproc 🤗

Servicii :

Oral protejat/neprotejat în funcție de igienă 

✔️Normal Protejat 

✔️handjob

✔️footjob

✔️masaj de relaxare 

✔️Sărutări pe corp

✔️Pupici ( nu ofer FK)

✔️Finalizare corporală 

✔️Diferite poziții 

✔️Banii se dau la începutul întâlnirii

✔️Dușul este obligatoriu

✔️cunnilingus /69

Tarife 

200- 30 minute 1 finalizare

300- 60 minute 2 finalizări 

500- 90 minute 3 finalizări 

Zona 🏡 : Rond Alba Iulia 

Pentru programări doresc să fie specificată ora și durata întâlnirii și confirmare cu 60 minute înainte ! 
Contact doar pe whapp  ! 
Mulțumesc și sper să ne înțelegem de minune ❤️🤗

Postat

Bună dragii mei! După o lună perioadă am revenit la voi ☺️ Voi fii disponibilă doar câteva zile! ❤️ Aștept mesajele voastre,pupicii 😊

• Inimioara 11
Postat

Revăzut astăzi pe Karina20Pse 

Pozele reflecta intru totul realitatea. Este o fata foarte frumoasa și sexy. Este deosebit de îngrijită, știe să se machieze și se parfumeze atât cât trebuie. Sta foarte bine și la capitolul sex. Un oral de excepție, se implica la normal, geme 🤩 

Eu o recomand cu încredere🥰

Dacă vrei o întâlnire de neuitat trebuie să ai bun simț și sa fi un domn și nu vrei regreta 

• Like 1
  • Inimioara 3
Postat
Acum 3 ore, lotekfun a spus:

Revăzut astăzi pe Karina20Pse 

Pozele reflecta intru totul realitatea. Este o fata foarte frumoasa și sexy. Este deosebit de îngrijită, știe să se machieze și se parfumeze atât cât trebuie. Sta foarte bine și la capitolul sex. Un oral de excepție, se implica la normal, geme 🤩 

Eu o recomand cu încredere🥰

Dacă vrei o întâlnire de neuitat trebuie să ai bun simț și sa fi un domn și nu vrei regreta 

Mulțumesc frumos! Pupici 🥰❤️

Postat

Bună dragii mei! Disponibilă începand cu ora 13:00 până la 22:00! Pupici ❤️

• Telefon: 0757377255
  • Telefon: 0757377255
Postat
La 25.04.2025 la 11:29, Karina20Pse a spus:

Bună dragii mei! După o lună perioadă am revenit la voi ☺️ Voi fii disponibilă doar câteva zile! ❤️ Aștept mesajele voastre,pupicii 😊4D28AA76-078D-4C0A-9683-D64D3F80589A.jpeg.c3c41d6440c7251267ae3fee469924dc.jpeg

Foarte frumoasa😘😘😘

• Inimioara 1
Postat
Acum 5 ore, dau cu sabia in balta a spus:

Foarte frumoasa😘😘😘

Te pupăcesc 🥰

Postat

Bună dragii mei! Disponibilă pentru programări aștept mesajele voastre. Pupici 🥰😍

Postat

Bună! Disponibilă pentru programări! 😊
Disponibilă până la 22:00! Pupici 🥰

Postat

Îmi cer scuze ca am omis să anunț, astăzi este ultima zi in care voi mai fi disponibilă! 🫣

• Trist 1
Postat

Bunaaaa🤗 Ma numesc Karina, am 25 de ani, 1,57, 52 kg , bruneta cu ochi verzi💚 Sunt o fire veselă, foarte comunicativă, cu o experiență de 3 ani în domeniu, îmi place să ofer seriozitate, senzații plăcute și o igiena impecabilă, ceea ce doresc sa fie totul reciproc 🤗

Servicii :

Oral protejat/neprotejat în funcție de igienă 

✔️Normal Protejat 

✔️handjob

✔️footjob

✔️masaj de relaxare 

✔️Sărutări pe corp

✔️Pupici ( nu ofer FK)

✔️Finalizare corporală 

✔️Diferite poziții 

✔️Banii se dau la începutul întâlnirii

✔️Dușul este obligatoriu

✔️cunnilingus /69

Tarife 

200- 30 minute 1 finalizare

300- 60 minute 2 finalizări 

500- 90 minute 3 finalizări 

Zona 🏡 : Calea Vitan 25 C

Pentru programări doresc să fie specificată ora și durata întâlnirii și confirmare cu 60 minute înainte ! 
Contact doar pe whapp  ! 
Mulțumesc și sper să ne înțelegem de minune ❤️🤗

•  
  •  
  • Like 1
  • Inimioara 4
Postat

Bună dragii mei,am revenit! ☺️ Disponibilă până la 22:00! Aștept mesajele voastre,pupici ❤️

Postat

Bună dragii mei! Disponibilă până la 22:00! Pupici ❤️

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...