Sari la conținut

💜KarinaPse💜 0793519755

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Salutare

Karina, este o prezență plăcută ,frumusică  naturală,  o brunețică sexi cu un zâmbet frumos ,cu ochii căprui pătrunzători  ,  un corp bine tonifiat carne tare ,pielea fină la atingere ,catifelata si discret parfumată,foarte ingrijită, sânii naturali micuti ,cu sfarcuri sensibile la atingere , un fund tare  bombat și  sexi .

Domnișoara este o fire prietenoasă caldă cu mult bun simt ce se face cu ușurință placută ,glumeață,vorbăreță ,leagă cu ușurinta o conversație si o atitudine pro client .

Gfe - oferă sărutări corporale ,atingeri mangâieri ,este atentă  cu tine si reuseste să faca o atmosfera plăcută ,erotică.

ON - are o guriță fierbinte si presteaza un oral bunicel  umed cu multa salivă ,cu presiune aplicata pe organ,se  foloseste bine de limba  cu schimbari de ritm  buzele se muleaza bine pe organ ,cu tente ușoare  de deep  fară grabă.

NP - are pasarica micuta cu labii mari  ,se misca bine  este activă raspunde la stimuli  rezista bine este futacioasă  ,te ia  in brate te sărută pe corp si pe gât , te magâie schimbă pozitii fara probleme ..

Eu m -am simtit bine in compania  domnișoarei ,am fost plăcut surprins de atitudinea si comportamentul ei ,sunt multumit de prestație ,si o recomand 

• Like 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 2 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...