Planck Reputație: 169 Postat Septembrie 3, 2024 Oras:Pitești Oras:Pitești Postat Septembrie 3, 2024 https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/gay-lesbi/anunt/transexuala-siliconata-blondy-ochii-albastri-30-de-ani/7i67542hieed7g791gff36915ei5e2h1.html Negăsind informații pe niciun topic am zis să deschid unul. Am descoperit această trans in urma cu vreo 3 ani. Sunt la șasea vizită cred atunci când vine la Pitești și îi urmăresc transformarea. Pe stradă dacă o vezi sigur nu știi ce ascunde. Am găsit-o și pe Facebook unde are poze îmbrăcată în rochii, fuste. De curând și-a pus silicoane și pot spune că chiar arată a femeie și la față și la corp, minionă și slăbuță, mirosind discret a parfum Sospiro Erba Pura 🤪, doar cînd dă chiloțeii jos apare jucăria și știi ce e de fapt. Politicoasă și amabilă, am pus în practică diverse fantezii reușind să mă binedispună și să plec satisfăcut de bifarea unei noi acțiuni cultural-distractive cum îi zic eu la aceste escapade. 200 lei o finalizare, 400 lei o oră, nu stă neapărat cu ceasul in mână pe principiul nu termini mai repede.
Planck Reputație: 169 Postat Septembrie 12, 2024 Oras:Pitești Oras:Pitești Autor Postat Septembrie 12, 2024 Am cunoscut-o pe vremea când încă arăta a băiețel. Vara asta și-a pus silicoane. A fost și 100 lei, în iarna era 150 iar acum a crescut la 200.
claudion Reputație: 63 Postat Septembrie 12, 2024 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 12, 2024 1 oră în urmă, Planck a spus: Am cunoscut-o pe vremea când încă arăta a băiețel. Vara asta și-a pus silicoane. A fost și 100 lei, în iarna era 150 iar acum a crescut la 200. Sincer aș fi vrut s-o cunosc de le vremea aia când încă arăta a băiețel, o futeam rău și atunci
Planck Reputație: 169 Postat Septembrie 13, 2024 Oras:Pitești Oras:Pitești Autor Postat Septembrie 13, 2024 Acum 8 ore, claudion a spus: Sincer aș fi vrut s-o cunosc de le vremea aia când încă arăta a băiețel, o futeam rău și atunci Du-te, dăi acum și povestești aici.
Planck Reputație: 169 Postat Aprilie 24 Oras:Pitești Oras:Pitești Autor Postat Aprilie 24 Pitești. În căutare de futut la ora de trafic maxim pe oraș, nefiind adeptul programărilor am sunat la 3 fetițe cunoscute, dar nu a răspuns niciuna. Intru pe publi24 și văd anunțul Adelinei. Sun, era în zona unde ajunsesem cu mașina, în 10 minute m-am prezentat la datorie. Oral bine executat pentru ridicarea soldățelului apoi un anal de calitate in doggy unde am finalizat glorios. Per total mulțumit, poate că trebuia să schimb mai multe poziții sa rezist mai mult dar e ok și așa 10 minute de transpirat intens.
andradess Reputație: 1 Postat Vineri la 22:24 Postat Vineri la 22:24 Mai este Adelina in Pitesti? un link activ ceva?
Planck Reputație: 169 Postat Sâmbătă la 08:18 Oras:Pitești Oras:Pitești Autor Postat Sâmbătă la 08:18 Acum 9 ore, andradess a spus: Mai este Adelina in Pitesti? un link activ ceva? A plecat
Planck Reputație: 169 Postat Sâmbătă la 10:30 Oras:Pitești Oras:Pitești Autor Postat Sâmbătă la 10:30 Acum 2 ore, Planck a spus: A plecat https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/gay-lesbi/anunt/ade-sexy-dulce-te-seduce-siliconata-si-poze-reale-100/f3e8h6382g24792ddeg31d0897e4740d.html
dan2019 Reputație: 66 Postat Sâmbătă la 10:58 Oras:Pitești Oras:Pitești Postat Sâmbătă la 10:58 Acum 27 minute, Planck a spus: https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/gay-lesbi/anunt/ade-sexy-dulce-te-seduce-siliconata-si-poze-reale-100/f3e8h6382g24792ddeg31d0897e4740d.html Nu ai ce face cu un asemena mamut, are și handralau cu ea în apartament, dar o ia și el sus
Planck Reputație: 169 Postat Sâmbătă la 17:36 Oras:Pitești Oras:Pitești Autor Postat Sâmbătă la 17:36 Acum 6 ore, dan2019 a spus: Nu ai ce face cu un asemena mamut, are și handralau cu ea în apartament, dar o ia și el sus Cum adică mamut că e piticel?
dan2019 Reputație: 66 Postat Sâmbătă la 18:10 Oras:Pitești Oras:Pitești Postat Sâmbătă la 18:10 Acum 33 minute, Planck a spus: Cum adică mamut că e piticel? Asa are mecla de mamut 1
andradess Reputație: 1 Postat Duminică la 13:53 Postat Duminică la 13:53 Pai si atunci ce TS recomandati in Pitesti? Avem ceva bun si feminin?? Ar fi prima mea experienta cu asa ceva
dan2019 Reputație: 66 Postat Duminică la 19:15 Oras:Pitești Oras:Pitești Postat Duminică la 19:15 Acum 5 ore, andradess a spus: Pai si atunci ce TS recomandati in Pitesti? Avem ceva bun si feminin?? Ar fi prima mea experienta cu asa ceva Nu este nimic, mai așteaptă poate apare ceva nou în zona
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum