Sari la conținut

Adelinna TS - 0736534860

Planck

Postări Recomandate

• Oras:Pitești
Postat

https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/gay-lesbi/anunt/transexuala-siliconata-blondy-ochii-albastri-30-de-ani/7i67542hieed7g791gff36915ei5e2h1.html

Negăsind informații pe niciun topic am zis să deschid unul. Am descoperit această trans in urma cu vreo 3 ani. Sunt la șasea vizită cred atunci când vine la Pitești și îi urmăresc transformarea. Pe stradă dacă o vezi sigur nu știi ce ascunde. Am găsit-o și pe Facebook unde are poze îmbrăcată în rochii, fuste. De curând și-a pus silicoane și pot spune că chiar arată a femeie și la față și la corp, minionă și slăbuță, mirosind discret a parfum Sospiro Erba Pura 🤪, doar cînd dă chiloțeii jos apare jucăria și știi ce e de fapt.  Politicoasă și amabilă, am pus în practică diverse fantezii reușind să mă binedispună și să plec satisfăcut de bifarea unei noi acțiuni cultural-distractive cum îi zic eu la aceste escapade.

200 lei o finalizare, 400 lei o oră, nu stă neapărat cu ceasul in mână pe principiul nu termini mai repede.

Postat

Am cunoscut-o pe vremea când încă arăta a băiețel. Vara asta și-a pus silicoane. A fost și 100 lei, în iarna  era 150 iar acum a crescut la 200. 

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat
1 oră în urmă, Planck a spus:

Am cunoscut-o pe vremea când încă arăta a băiețel. Vara asta și-a pus silicoane. A fost și 100 lei, în iarna  era 150 iar acum a crescut la 200. 

Sincer aș fi vrut s-o cunosc de le vremea aia când încă arăta a băiețel, o futeam rău și atunci

Postat
Acum 8 ore, claudion a spus:

Sincer aș fi vrut s-o cunosc de le vremea aia când încă arăta a băiețel, o futeam rău și atunci

Du-te, dăi acum și povestești aici. 

Reputație: 169
Postat

Pitești. În căutare de futut la ora de trafic maxim pe oraș, nefiind adeptul programărilor am sunat la 3 fetițe cunoscute, dar nu a răspuns niciuna. Intru pe publi24 și văd anunțul Adelinei. Sun, era în zona unde ajunsesem cu mașina, în 10 minute m-am prezentat la datorie. Oral bine executat pentru ridicarea soldățelului apoi un anal de calitate in doggy unde am finalizat glorios. Per total mulțumit, poate că trebuia să schimb mai multe poziții sa rezist mai mult dar e ok și așa 10 minute de transpirat intens.

Postat
Acum 9 ore, andradess a spus:

Mai este Adelina in Pitesti? un link activ ceva?

A plecat

Postat
Acum 6 ore, dan2019 a spus:

Nu ai ce face cu un asemena mamut, are și handralau cu ea în apartament, dar o ia și el sus 

Cum adică mamut că e piticel?

Postat
Acum 33 minute, Planck a spus:

Cum adică mamut că e piticel?

Asa are mecla de mamut

• Haha 1

Postat
Acum 5 ore, andradess a spus:

Pai si atunci ce TS recomandati in Pitesti? Avem ceva bun si feminin?? Ar fi prima mea experienta cu asa ceva

Nu este nimic, mai așteaptă poate apare ceva nou în zona 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...