Sari la conținut

0755339370 Leyla

Postări Recomandate

• Oras:Constanta
Acum 7 minute, alexgm a spus:

Stie cineva ceva de ea ? 

Cere 300 lei pe 30 min si 500 lei pe ora iar oralul neprotejat este extra 150 lei .

Nu știu și nici nu vreau sa știu la preturile astea.

• Haha 3
Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:Ro

Avea un alt număr cu 668 în coadă pe la mijlocul verii. Ideea e ca e reală, am făcut videocall cu ea și mi s a părut foarte ok, deschisă. Din păcate timpul nu mi a permis să o bifez încă. Zicea ca stă până în Septembrie. E pe lista. 

Link spre comentariu
Acum 23 minute, biju_buc a spus:

Avea un alt număr cu 668 în coadă pe la mijlocul verii. Ideea e ca e reală, am făcut videocall cu ea și mi s a părut foarte ok, deschisă. Din păcate timpul nu mi a permis să o bifez încă. Zicea ca stă până în Septembrie. E pe lista. 

Dacă mai baga și un CIM extra ne-a făcut de 1000 de lei.

Link spre comentariu
  • Oras:constanta

2 ani in urma activa o fata subțirica și inalta,cu servicii bune,la T2  Tomis 3 pe bul Tomis.Dupa preturi,servicii și din poze,eu cred ca ea este.Avea topic deschis,o sa caut Nr ei de atunci și îl pun aici

Link spre comentariu
1 oră în urmă, artur.86 a spus:

2 ani in urma activa o fata subțirica și inalta,cu servicii bune,la T2  Tomis 3 pe bul Tomis.Dupa preturi,servicii și din poze,eu cred ca ea este.Avea topic deschis,o sa caut Nr ei de atunci și îl pun aici

Stai calm ca nu prea era acum 2 ani preturile astea. 

Link spre comentariu
Acum 1 oră, artur.86 a spus:

ai dreptate , leya isi spunea.foarte buna.

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Mamaia
  • Oras:Mamaia

Eu va spun concluzia mea,dupa ce am vizitat-o ieri.Am sunat-o pe la ora 15,nu mi-a răspuns era ocupata,asa ca i-am scris pe wtzp.Si dupa aproximativ 10 min mi-a raspuns,mi-a trimis serviciile și costuri.Multumit de pozele din anunt,care chiar sunt ale ei si nu exista acolo photoshop,am plecat spre ea.Am gasit repede blocul și ap. L7,o garsoniera mare,curata,cu o baie mare,cu de toate.locatie renovata recent,cu multe + De la întrare am fost surprins de corpul frumos,de trăsăturile placute și de atitudinea ei foarte oki.M-a servit cu un pahar cu suc și am trecut în balcon sa fumam cite o tigara.Am vorbit cite ceva despre oraș,apoi am trecut la subiectul principal și i-am spus ce vreau și cit timp stau.Am pus banii pe o măsuță în camera principala și în timp ce ma dezbrăcam,ea a fugit în baie și si-a făcut repede un dus,am apreciat foarte mult lucrul acesta.Am intrat și eu lingă ea și ne-am îmbrățișat,pupat și spălat împreună. Apoi nea-am clătit gurile dupa țigări cu apa de gura,am primit prosop curat și uscat și ne-am băgat împreună în pat,îmbrățișați și pupindu-ne.Pe toata durata acțiunea în pat a avut o atitudine f placuta.Acepta toat ce îi propui,în limita bunului simt.Are forme placute,carne bună tinara,tite frumoase de adolescenta.Pasarica mica,mica,strimta și curata.Face un oral super,umed și plăcut,cu multa atenție la tot ce este în jur.Dupa primul nr,care nu a durat mai mult de 15 min,am cerut sa mai fumam o tigara,sa ne împrospătat și am continuat cu al 2 lea nr.Am finalizat în poziția caprita,priveliste de 10 puncte,m-am spălat și îmbrăcat ușor,nu observasem ca trecuse peste o ora de acțiune mai mult de 10 min,dar domnita nu a zis nimic,nici nu a dat semne de graba.

Las citeva note,reale dpmdv.

10 curățenie 10 atitudine-comportament 10 servicii.500 ron/1h.Domnita își merita orice bănuț.Eu am sa o mai vizitez.

• Like 4
  • Confuz 1
Link spre comentariu
La 06.09.2024 la 11:37, sava.nicol a spus:

Eu va spun concluzia mea,dupa ce am vizitat-o ieri.Am sunat-o pe la ora 15,nu mi-a răspuns era ocupata,asa ca i-am scris pe wtzp.Si dupa aproximativ 10 min mi-a raspuns,mi-a trimis serviciile și costuri.Multumit de pozele din anunt,care chiar sunt ale ei si nu exista acolo photoshop,am plecat spre ea.Am gasit repede blocul și ap. L7,o garsoniera mare,curata,cu o baie mare,cu de toate.locatie renovata recent,cu multe + De la întrare am fost surprins de corpul frumos,de trăsăturile placute și de atitudinea ei foarte oki.M-a servit cu un pahar cu suc și am trecut în balcon sa fumam cite o tigara.Am vorbit cite ceva despre oraș,apoi am trecut la subiectul principal și i-am spus ce vreau și cit timp stau.Am pus banii pe o măsuță în camera principala și în timp ce ma dezbrăcam,ea a fugit în baie și si-a făcut repede un dus,am apreciat foarte mult lucrul acesta.Am intrat și eu lingă ea și ne-am îmbrățișat,pupat și spălat împreună. Apoi nea-am clătit gurile dupa țigări cu apa de gura,am primit prosop curat și uscat și ne-am băgat împreună în pat,îmbrățișați și pupindu-ne.Pe toata durata acțiunea în pat a avut o atitudine f placuta.Acepta toat ce îi propui,în limita bunului simt.Are forme placute,carne bună tinara,tite frumoase de adolescenta.Pasarica mica,mica,strimta și curata.Face un oral super,umed și plăcut,cu multa atenție la tot ce este în jur.Dupa primul nr,care nu a durat mai mult de 15 min,am cerut sa mai fumam o tigara,sa ne împrospătat și am continuat cu al 2 lea nr.Am finalizat în poziția caprita,priveliste de 10 puncte,m-am spălat și îmbrăcat ușor,nu observasem ca trecuse peste o ora de acțiune mai mult de 10 min,dar domnita nu a zis nimic,nici nu a dat semne de graba.

Las citeva note,reale dpmdv.

10 curățenie 10 atitudine-comportament 10 servicii.500 ron/1h.Domnita își merita orice bănuț.Eu am sa o mai vizitez.

Salut colegu,

Am văzut ca ai plătit 500 pt 1 ora. Oralul a fost protejat sau neprotejat la prețul asta?

Link spre comentariu
Acum 8 ore, casper01aws a spus:

10+ la absolut totul . in locatie gasesti tot ce doresti! FK,NP.69.ON . Exceleaza peste tot. Pretul ridicat este ca sa faca o selectie sa nu vina orice Dorel la ea ,ceea ce este un plus! :) 

Pretul nu inseamna intotdeauna calitate, cred ca stii asta !!

Link spre comentariu
  • Membru Premium

Bifat Leyla. Fata este superbă, gen girl next door, tinara, față superbă, ochi pătrunzători. Așteptările oricum erau mari, ca am făcut un videocall mai demult dar este peste acele așteptări. Locația este foarte ok și accesibilă, zona Dacia. Igiena este ireproșabilă, a făcut duș înainte și după număr. Dpdv sexual mi-a plăcut oralul deep, partea de gfe la care din nou a fost peste așteptări. Ea alternează între sex mai soft și hard, pe lady on top ma călărit ca un adevărat rodeo. Am achitat 300 de lei pt o jumate de oră totul protejat și am promis ca voi reveni. Chiar ar putea fi încadrată în categoria iepuraș Victoria Secrets. Se bate la fuck of the summer. 
Aspect 10

oral 10 

normal 9 (sa nu fie nici 10 pe linie totuși 😂)

GFE 10 

Go for it. 👍

• Like 1
  • Mersi 1
Link spre comentariu

Unii care nu ajung la struguri spun că sunt acri,după ce am ajuns la Leyla,mi-am dat seama că merită mai multă atenție și că este ceea ce trebuie.Eu mă bucur că nu o poate vizita oricine și ca nu voi sta la rind.Pretul face diferenta,este nou venită la CT are mare potential

• Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...