Sari la conținut

Sonia 0759769363 Poze false


Postări Recomandate

  • Oras:Necunoscut
  • Oras:Necunoscut

https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/luxury-girl-sonia-top-model-poze-reale-100-facute-in-locatie/fg34154h5gh47i1fe0g0i295i7720009.html

În lipsa fetelor de pe Forum, am găsit aceasta fată pe Publi24. 

Am discutat toate detalile pe whatsup privind serviciile și tariful/locația.

Locația: Blocurile noi de la Avanera Residence langa Inspectoratul De Pompieri.

Aspect: Nu are nicio legatura cu fata din pozele din anuntul de pe Publi24. E doar blonda și atât. Sâni lăsați, fara formele din anunt. Desi mentioneaza în mod repetat în anunț, că sunt pozele ei, pe whatsup la fel "menționez ca pozele îmi aparțin". Am recunoscuto dupa față, fuseaem în trecut la ea era brunetă, avea alt anunț și alt număr de telefon.

Acțiune: Am optat pentru o finalizare , achitat halatul de 200/fin și de acum așteptam să înceapă acțiunea. M am întins pe pat a venit langa mine si s-a apucat de un ON simplu, fara artificii. Nu mă activasem deloc, avea o rochiță pe ea, stătea îmbracată în timp ce îmi facea oral. Văzând atitudinea ei foarte scârbită și indiferentă soldățelul meu nu voia sa tresara, era doar pe jumatate.  În timp ce făcea oral , mereu avea ceva de reproșat ceva, că timpul expira si ar trebui sa finalizez(tipic fetelor de pe publi24) te stresa cu toate rahaturile ca e obosita, ca mai are pe cineva dupa mine , ca ar trebui sa punem prezervativ sa ne apucam de normal desi nu avea nici doua minute de cand se apucase sa imi trezeasca soldațelul.  Intr un final a reusit cumva sa mi-l trezeasca, am ajutat-o si eu. A trecut in NP lady on top dar nu mi-a placut si am renuntat la toata actiunea. Rămânând nefinalizat.

 Atitudine: Foarte scârbită și foarte nesociabilă. În dialogul avut pe whatsup parea foarte deschisa si foarte ok. Ajungand la fata locului mi-am schimbat parerea total. 

Personal nu am să mai revin niciodata la aceasta fată. Am trecut peste acele poze fake, am zis ca poate se compenseaza cu atitudinea si serviciile.

 

  • Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...