Sari la conținut

masaj de relaxare 0791213665

Postări Recomandate

• Oras:constanta
  • Oras:constanta

motivat de un masaj bun , imi i au avant , contactul destul de rapid , cere 200 numarul sau 300 ora 

ii raspund ca vreau doar masaj , raspunsul este 250 o ora , sta la ciresica, la parter, 

primul contac , primitoare, zimbitoare, fata nu este urata , nu este grasa , arata ca in poze, dar bineinteles 

nu are un corp wauu, sanii naturali un pic lasati , corpul natural, adica nii un efort sa arate mai bine [ ma refer la sport ]

bineinteles imi cere imediat banii, casa si camera curatel  nota 7 din 10, lumini calde, ar fi bine sa schimbe un pic mai des cearceaful deoarece mirosea un pic 

dar in schimb jalnica baia , murdar , mic, neimprospatat de ani, nota 3 din 10

fac dus ,ii amintesc ca vreau o ora de masaj , zambeste si imi spune da da 

dupa 10 min dupa ce a masat doar trapezul stang , de am crezut ca il rupe , imi zice sa ma intorc , si se repede direct sa maseje sexul

ii spun , hei scumca mai vreau masaj , zambeste , imi multumeste ca i am adus aminte ca trebuie sa mai faca masaj 

nu a rezistat prea mult , dupa alte 10 min se arunca direct pe finalizare prin masaj , la care se descurca binisor , 7 din 10 

dupa ceasul meu in 27 min top crono doamna isi terminase treaba , bineinteles mai cer sa fac un dus, iar la plecare ii amintesc ca masajul trebuia sa dureze o ora 

partea ei buna , este ca zambeste mereu , si nu are fata aia de curva care ii se rupe de tot , raspunsul este ca dupa ceasul ei a facut 50 min de masaj 

nu stiu ce ceas are, poate ca cu dubla bataie hahahhahahaha, 

rezultatu este cal masaj nu are nivel , amabila , dar foarte profi, se simte ca vrea sa scape cat mai repede de tine , cea ce face inconfortabila placerea , de partea cu sexul 

nu pot zice nimic ptr ca nu am incercat , iar finalizarea manuala a fost ok , este clar nu sa meritat , si nu m as fi dus daca stiam 

bafta baieti

Link spre comentariu
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta
La 08.09.2024 la 0:49, moshulika a spus:

Masaj de relaxare,, i speak english Constanta - Matrimoniale (publi24.ro)

Blondă nouă în oraş Constanta - Matrimoniale (publi24.ro)

Uite si anunturile de pe publi.Trist ca au inceput toate sa puna in descriere masaj erotic si relaxare  doar ca sa atraga clientul ca e cerinta mare, dar nu stiu cu ce se mananca.:256

Cerinta mare la ce?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...