Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 17 Partajează Postat Septembrie 17 2 minutes ago, Criticul said: Primii ce au scris recenzii au fost vizitatori si nu localnici: petrepetre02, scrat... Localnicii au venit mai tarziu, dupa ce au disparut forumurile locale... Nu am fost primul dar am printre primele recenzii din Timisoara , cred ca vreo trei... Tin minte bine perioada caci pe atunci colindam tara si am si ajutat la dezvoltarea forumului (cel putin asa cred) Asa e... Au scris recenzii la vreo 4 sau 5 fete maxim. Dupa care eu am umplut prima pagina. Si in acelasi timp i-am indemnat pe cei de pe ultimul forum local sa ne mutam aici, ca acela se facuse privat, cu acces doar pe bani si mie nu mi s-a parut corect asa, desi eu eram super moderator acolo si aveam acces gratuit pe viata datorita contributiei mele. Intre timp m-am facut mai egoist si nu prea mai contribui... Pastrez ce e mai bun doar pentru mine Link spre comentariu
Membru Premium nellu2012 Reputație: 13943 Postat Septembrie 17 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Membru Premium Partajează Postat Septembrie 17 Eu sunt din Noiembrie 2012 pe forumul asta (cu celalalt cont care mi-a fost banat), sunt veteran sau nu? P.S. Și mie îmi e dor de Scratone. Ultima data am vorbit cu el el telefon acum 4-5 ani. Link spre comentariu
Criticul Reputație: 4501 Postat Septembrie 17 Oras:Nicăieri Oras:Nicăieri Partajează Postat Septembrie 17 Acum 25 minute, nellu2012 a spus: Eu sunt din Noiembrie 2012 pe forumul asta (cu celalalt cont care mi-a fost banat), Te-am banat cumva eu? Sau apuci? Link spre comentariu
andreig013 Reputație: 0 Postat Septembrie 17 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Autor Partajează Postat Septembrie 17 Acum 3 ore, NewShadow a spus: Asa e... Au scris recenzii la vreo 4 sau 5 fete maxim. Dupa care eu am umplut prima pagina. Si in acelasi timp i-am indemnat pe cei de pe ultimul forum local sa ne mutam aici, ca acela se facuse privat, cu acces doar pe bani si mie nu mi s-a parut corect asa, desi eu eram super moderator acolo si aveam acces gratuit pe viata datorita contributiei mele. Intre timp m-am facut mai egoist si nu prea mai contribui... Pastrez ce e mai bun doar pentru mine Ce om , în loc să ne zici și nouă domnișoare calumea.😢🤣 Link spre comentariu
Membru Premium nellu2012 Reputație: 13943 Postat Septembrie 18 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Membru Premium Partajează Postat Septembrie 18 Acum 8 ore, Criticul a spus: Te-am banat cumva eu? Sau apuci? Nu. M-a banat mod1...care nu stiu cine era. Am mai povestit. In perioada aia am fost banati mai multi...Afriq, Ciocan, Wyypus, nu stiu daca nu si gabriel de la Constanta. Plus dorinel18, tzeposu, etc. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 18 Partajează Postat Septembrie 18 ceva anunt publi24? ca sa iau poza de acolo si sa o pun aici. asa isi schimba nr si anuntul si e mai greu de identificat Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum