Sari la conținut

Sara - 0793617409

Postări Recomandate

• cleopatra01 a schimbat titlul în Sara - 0793617409
  • Oras:Lisbon
Acum 4 ore, viorel666 a spus:

Citeste aici: https://nimfomane.com/forum/topic/224571-0799142929/#comment-8243405 sunt aproape convins ca e aceeasi tipa. Cica si-a facut pozele mai interesante, cu bani dar de fapt nu arata deloc ca in ele, ori e alta, ori sunt facute cu AI 🤣. Cam de etnie  Nu e rea, dar nu e ea! 😅 Si cam face fitze daca vrei s-o iei la ciocane ca lumea, la pozitii,  ca o doare etc. Si sa nu crezi in ce zice la telefon, va cere cel putin 50 extra. Repet, daca e tot ea, am observat ca isi tot  schimba numerele de telefon

Link spre comentariu
Acum 12 ore, viorel666 a spus:

mersi colegu, mi-am facut o idee 😄

Cu placere. E posibil sa nu fie aceeasi individa si sa-i foloseasca pozele, s-au vazut tot felul de prosteli pe publi, dar am sentimentul ca tipa a gasit un vad de facut bani si isi tot schimba numerele, iti raspunde cu o voce mieroasa, apoi cand vii, tre sa decartezi ca sa iti dai drumu. CIMu e clar plus 50. Nu arata rau, dar are papagal si cand simte ca mai vrei s-o futi, se vaita de dureri. Eu nu zic ca meseria asta e usoara, dar nici sa-l fraieresti , sa-l mulgi asa pe om nu e ok. Macar noi aci sa ne ajutam, că ăia care doar sună pe publi și se duc... vai de buzunaru lor🤣 

Link spre comentariu

Ca istoric de locatii (ce am "investigat" eu pana acum ) ar fi la : 24 trepte la scari la parter, la Geamuri late si chiar  la catedrala, pe unde mai presteaza adevaraciunea de Larisa. Numai ca atunci cand nu e ea, acolo nu e seriozitate.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...