Sari la conținut

Ilynka aparitie noua in domeniu 0760082875

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

buna dimineata!!! va pupacesc si va astept si in locatie sa ne pupacim reciproc. astazi putem programa sesiuni dupa ora 12 pana la ora 18. va astept cu bratele deschise😘 

va reamintesc ca serviciile mele sunt: masaj erotic si relaxare,body,stimulare erotica prin tehnici de masaj, finalizare prin masaj fara sex, accept sarut si cunnilingus. sedinta este 300 de lei o ora fara graba si NU STAU IN LOCATIE, VIN DOAR CAND AM PROGRAMARI asa ca va rog sa va respectati programarile efectuate. 

pupici

Postat

buna!. va astept pe whatsapp daca doriti sa va faceti programare pt sambata si duminica. pupici!

Postat

buna dimineata! va astept pe whatsapp daca doriti astazi sa programam o sesiune pentru azi sau maine. vin in locatie doar daca sunt solicitari.

pupici!!!

Postat

buna dimineata! mai am azi locuri libere la pranz. va astept pe whatsapp.pupici!!

• Oras:Pajistea lu' Bucur
Postat
La 02.10.2024 la 18:07, IlincaMasaj a spus:

e totusi o pasarica.

Tot randunica sau cintezoi ?

Postat
On 10/8/2024 at 3:00 AM, r0bert_st0ica said:

Tot randunica sau cintezoi ?

te astept sa o cunosti si sa ii dai tu numele. 

azi am program intre 12 si 17. pupici

Postat
La 04.10.2024 la 8:43, IlincaMasaj a spus:

buna dimineata!!! va pupacesc si va astept si in locatie sa ne pupacim reciproc. astazi putem programa sesiuni dupa ora 12 pana la ora 18. va astept cu bratele deschise😘 

va reamintesc ca serviciile mele sunt: masaj erotic si relaxare,body,stimulare erotica prin tehnici de masaj, finalizare prin masaj fara sex, accept sarut si cunnilingus. sedinta este 300 de lei o ora fara graba si NU STAU IN LOCATIE, VIN DOAR CAND AM PROGRAMARI asa ca va rog sa va respectati programarile efectuate. 

pupici

Poate vei înțelege ceva . Nu sunt reproșuri ci pentru a invata fiind noua . Câteva diferențe și ceea ce s-a întâmplat fizic și ceea ce scri în mesajul de prezentare. 

Scri ca faci masaj de relaxare.  În poziția în care ai stat adică în picioare lângă patul pe care eram așezat nu ai cum sa faci masaj de relaxare.  Acea apăsare cu mâinile a unor zone ale corpului meu nu este masaj de relaxare.

Body masaj ști ce înseamnă? Nici măcar nu ti-ai atins din proprie inițiativa corpul de al meu.

Stimulare erotica . Dacă laba înseamnă stimulare erotica ok te cred pe cuvânt.

Spui ca accepți sărut. Ce înseamnă sărut? Atingerea buzelor foarte superficial o singura data pe ședința?

Durata o ora fără graba . Dacă ora ar dura 40 min și când sunt la birou ce bine ar fi . Da door to doar 38 min . Da nu m-ai dat afara dar la cum a decurs abia așteptam să plec . Adică o tentativa de masaj de relaxare cu tine în picioare lângă pat și apoi o laba trista la care am finalizat gandindu-ma la altceva și apoi tu plecând la dus ce era sa mai fac !!! Am plecat și jos în fata scării am constatat ca trecuseră 38 min din momentul în care mi -ai spus sa sun la interfon .

Nu ai scris în acest mesaj de prezentare de aici dar mi ai scris în cel de pe whatsapp  și anume " erotism cât cuprinde " . Ce erotism crezi ca este intr o labă  ?

Singurul adevăr în ceea ce scri în masajele de prezentare sunt cei 300 lei

Succes

• Like 1
  • Mersi 2
Postat
Acum 14 ore, IlincaMasaj a spus:

te astept sa o cunosti si sa ii dai tu numele.

Nee, tardiv, a avut multi nasi inaintea mea .

Postat
Acum 4 ore, catalin mihai a spus:

Poate vei înțelege ceva . Nu sunt reproșuri ci pentru a invata fiind noua . Câteva diferențe și ceea ce s-a întâmplat fizic și ceea ce scri în mesajul de prezentare. 

Scri ca faci masaj de relaxare.  În poziția în care ai stat adică în picioare lângă patul pe care eram așezat nu ai cum sa faci masaj de relaxare.  Acea apăsare cu mâinile a unor zone ale corpului meu nu este masaj de relaxare.

Body masaj ști ce înseamnă? Nici măcar nu ti-ai atins din proprie inițiativa corpul de al meu.

Spui ca accepți sărut. Ce înseamnă sărut? Atingerea buzelor foarte superficial o singura data pe ședința?

Durata o ora fără graba . Dacă ora ar dura 40 min și când sunt la birou ce bine ar fi . Da door to doar 38 min . Da nu m-ai dat afara dar la cum a decurs abia așteptam să plec . Adică o tentativa de masaj de relaxare cu tine în picioare lângă pat și apoi o laba trista la care am finalizat gandindu-ma la altceva și apoi tu plecând la dus ce era sa mai fac !!! Am plecat și jos în fata scării am constatat ca trecuseră 38 min din momentul în care mi -ai spus sa sun la interfon .

Nu ai scris în acest mesaj de prezentare de aici dar mi ai scris în cel de pe whatsapp  și anume " erotism cât cuprinde " . Ce erotism crezi ca este intr o labă  ?

Succes

Pfff, multumesc de informatii colegu', tocmai ma gandeam maine sa bag doua fise, una la Ilinca si una la cealalta domnisoara noua, Lia.

La Ilinca m'ai lamurit, nu'i de mers deocamdata, o las sa'si faca mana pe alte spinari, la Lia m'am speriat putin de pozele needitate, asa ca raman pe drumuri cunoscute, mai ales ca s'a si ieftinit taxa de drum.

Chapeau 👍

• Trist 1
Postat
Acum 15 ore, catalin mihai a spus:

Succes

Felicitari pentru recenzie. Este ceea ce spun eu de cativa ani. Acolo este un cuib de facut bani pe spinarea unor oameni care merg cu buna credinta. Ok, nu ai la ce sa te astepti de la una care a activat ani intregi facandu-si reclama cu recenzii false si conturi clonate. E ca si cum ai pune lupul paznic la oi! 

• Like 1
  • Minus 1
Postat
On 10/9/2024 at 8:11 PM, catalin mihai said:

Succes

Tu esti acelasi care ai facut-o scroafa pe colega mea Alina si ai scris si aici de rau despre ea desi nu ai venit, doar ai dat teapa. Asta spune multe despre tine ca om. Din cate vad in profilul tau nu prea ai fost multumit de multe fete si sedinte avute.te-ai gandit vreodata ca poate si tu ai vreo problema ceva de esti vesnic nemultumit si nu ti se ofera pe nicaieri servicii la superlativ de poti scrie asa pe toate topicurile fara nonsalanta tot felul de sinceritati? 

Eu nu stiu daca ai fost la mine si cand dar culmea ca am avut si eu parte de o sedinta ciudata cu un baiat caruia ii mirosea tare gura desi a folosit apa de gura efectiv orice respiratie mirosea a cadavru. Sper ca nu esti tocmai tu acela daca cumva ai fost la mine.ar fi rusinos, nu crezi?

Avand zilnic 2-3 programari este uneori dificil sa fii waw pentru fiecare, pana la urma fiecare are felul lui, modul lui, placerea lui. Eu una ma straduiesc pentru fiecare in parte pt ca e interesul meu ca oamenii sa revina. Acum nu poti multumi pe toata lumea cu atat mai mult pe cineva asa suparacios ca tine. 

Eu de pupacioasa sunt. Pot confirma multi. Dar este nevoie sa am cu cine sa ma pup. Daca cineva sta prost cu igiena atunci e posibil si eu sa stau prost cu pupatul. Sorry. Experienta in astfel de cazuri e ratata pentru amandoi.

Eu nu dau pe nimeni afara si nu ma grabesc. Ba chiar am avut intarzieri de multe ori pt ca nu m-am sincronizat asa cum trebuia si am fost nevoita sa rog urmatorul client sa ma astepte. Am invatat acum sa las 20 de minute intre programari ca sa nu mai fie o problema mai ales in cazul celor care uita sa mai iasa din baie😉

Sunt clienti de toate felurile, de toate tipurile, de toate varstele, nu prea ai cum sa multumesti pe toata lumea. Chiar daca incerci. Depinde mult si de omul pe care trebuie sa il multumesti. 

21 hours ago, r0bert_st0ica said:

Pfff, multumesc de informatii colegu', tocmai ma gandeam maine sa bag doua fise, una la Ilinca si una la cealalta domnisoara noua, Lia.

La Ilinca m'ai lamurit, nu'i de mers deocamdata, o las sa'si faca mana pe alte spinari, la Lia m'am speriat putin de pozele needitate, asa ca raman pe drumuri cunoscute, mai ales ca s'a si ieftinit taxa de drum.

Chapeau 👍

Nu mai bine vii tu sa ne facem mana impreuna unul cu altul? Fiecare e diferit si nimic nu se invata peste noapte. Nu ai de unde sa stii cum va fi experienta ta cu mine, poate esti diferit si ne place reciproc. Nu judeca doar dupa o opinie, au mai fost si altii care au plecat multumiti. Pt voi conteaza doar cand apare o recenzie negativa? De ce asa? 

11 hours ago, Legionarul2 said:

Felicitari pentru recenzie. Este ceea ce spun eu de cativa ani. Acolo este un cuib de facut bani pe spinarea unor oameni care merg cu buna credinta. Ok, nu ai la ce sa te astepti de la una care a activat ani intregi facandu-si reclama cu recenzii false si conturi clonate. E ca si cum ai pune lupul paznic la oi! 

Nu mai bine pazesti tu alte cuiburi si alte locatii? Ca nu te obliga nimeni sa vii aici. Mai sunt cateva sute de mii de topice si locatii unde sa mergi. Ti-am inteles punctul de vedere si ca ai ceva cu locatia sau cu colega mea dar sincer chiar nu te obliga nimeni sa vii aici. Sunt atatea locuri laudate unde poti merge si poti sa te bucuri de servicii bune.Succes!

• Like 1
Postat
Acum 3 ore, IlincaMasaj a spus:

Nu mai bine vii tu sa ne facem mana impreuna unul cu altul? Fiecare e diferit si nimic nu se invata peste noapte. Nu ai de unde sa stii cum va fi experienta ta cu mine, poate esti diferit si ne place reciproc. Nu judeca doar dupa o opinie, au mai fost si altii care au plecat multumiti. Pt voi conteaza doar cand apare o recenzie negativa? De ce asa?

Intra'adevar nu am de unde sa stiu, dar imi pot face o idee bazata pe scrierile altora, mai ales cand sunt argumentate si nu neaparat negative, cel putin asa am perceput eu recenzia colegului.

Recenzii fals pozitive sunt cu duiumul, unele voit, altele datorate nivelului de subiectivism, fals negative mai putine si in general pot fi mirosite de la o posta cele voit denigratoare, de aceea tind sa ma ghidez mai mult dupa cele nefavorabile.

Fruntea sus Ilinca, tu vezi'ti de treaba ta, de drumul tau, imbunatateste, perfectioneaza si nu pune la suflet tot ce se scrie pe aici.

PS. ai grija la anturaj, in general te trage in jos

• Inimioara 1
Postat

Nu am anturaje, e doar o locatie unde vin, imi fac treaba si plec. La fel cum fac si alte colege. Nici nu ma intalnesc cu ele, pe unele nici nu le cunosc personal, nici nu le-am intalnit vreodata, ne stim doar din grupul de whatsapp unde ne anuntam programarile. O stiu pe Irina care e o tipa foarte ok  si am vazut-o pe Lorry de vreo doua ori si pe Alina o data asa in fuga. Locatia imi place mult si de asta vin, ca ma simt super ok acolo, am totul pregatit, nu dispun de mult timp, de obicei doar imi fac programarile si fug la scoala sau unde am treaba. 

Multumesc pentru sfaturi, voi tine cont de ele si te asigur ca ma straduiesc cu toata puterea mea pentru ca imi place acest job, e ceva nou pt mine, nu am lucrat niciodata, nu am avut nici foarte multe programari pana la momentul de fata ( am venit in locatie de 3 ori pe saptamana (stiu ca am program zilnic dar nu aj fost zilnic programari si degeaba nu avea rost sa vin, am venit doar atunci cand am stiut ca e ceva sigur,) pt cate 2 3 programari si crede-ma ca sunt si foarte multi care isi fac programari si nu vin). Am avut multe persoane neserioase, am avut cativa insi care mi-au lasat un gust amar si foarte putini care au fost niste oameni extraordinari si niste barbati in adevaratul sens al cuvantului. Dar tot m-am straduit pt fiecare sa fiu ce trebuie, acum e clar ca nu am cum. E usor sa te demoralizezi. Nimeni nu se naste gata invatat. Iar unii mai sunt si rautaciosi. Voi vedeti ca asta e o platforma unde voi sunteti anonimi si puteti spune orice despre oricine. Noi suntem aici niste persoane care pot fi vizitate de orice nr de telefon si ne asumam niste pericole, niste emotii, niste stari ca fiecare in prima sedinta. Daca as fi putut fi mai mult de atat as fi dar nu ma poti acuza ca nu incerc sau am rea vointa. Imi putea spune lucrurile astea si in fata in sedinta sa specifice as vrea mai asa, ai putea sa imi oferi asta? Si cu siguranta as fi incercat sa punctez mai mult pe ce va doriti. As propune chiar sa imi lasati un mesaj inainte sa ne vedem cu o mica descriere despre cum v-ati dori sa decurga sedinta si o sa tin cont si de asta. Eu stau cu chirie, sunt studenta, e un job care ma ajuta sa imi suplimentez venitul in timpul liber deci e interesul meu sa fiu ce trebuie ca sa am vizitatori fideli pr ca e dificil de fiecare data cand intra un necunoscut pe usa, am emotii, sunt timida, conteaza si el cum e, daca felul lui de a fi ma ajuta sa scap putin de emotii sau nu. Am specificat ca sunt incepatoare, ca sunt emotiva, ca sunt destul de introvertita. Dar crede-ma ca sunt si pupacioasa, permit destul de multe in sedinta, ma straduiesc, trebuie sa am si cu cine sa fac asta. Oare ar fi o solutie buna sa refuz un client de la inceput daca ceva nu mi se pare ok la el si sa ii spun uite eu cred ca nu va fi o sedinta ok, mi se pare ca e ceva in neregula si sa il rog sa nu incepem sedinta ca sa nu ii para rau? Intreb si eu.desi e posibil sa ma insel si unul care la inceput pare putin ciudatel sa fie ca mine super ok iar unul care pare super ok sa fie mai pe parcurs nasol. Un exemplu l-am dat mai sus cu cineva caruia ii mirosea gura cand respira de iti venea sa versi instant. Din experienta mea afectiunea se numeste Helycobacter Pylori, o bacterie la stomac care da halena (un miros ingrozitor) care persista oricata apa de gura folosesti ca mirosul vine din stomac nu din cavitatea bucala. Crezi ca el nu stie ca ii persista aceasta halena?Cum ar fi in sedinta sa ii spun scuza-ma nu te pot saruta ca iti miroase gura. Nici nu pot sta langa tine ca miroase si cand respiri. Tu cum ai proceda? 

O sa ma straduiesc si de acum cat pot. Daca nu o sa pot si nu o sa reusesc atunci o sa ma retrag, poate nu e de mine, ce sa zic. Eu interesul mi-l dau va garantez. 

Ca o ultima concluzie: un barbat cu cat e mai curat, mai ingrijit, mai placut fizic si cu un comportament care pur si simplu te ajuta sa scapi de orice emotie este si cel care se plange cel mai putin pt ca stie sa se bucure de lucrurile frumoase si de compania unei femei. 

Te pup si sper sa vii sa ne cunoastem si unde nu stiu sa ma invatati voi.ca eu invat repede. 

• Like 2
Postat
La 10.10.2024 la 21:59, IlincaMasaj a spus:

Tu esti acelasi care ai facut-o scroafa pe colega mea Alina si ai scris si aici de rau despre ea desi nu ai venit, doar ai dat teapa. Asta spune multe despre tine ca om. Din cate vad in profilul tau nu prea ai fost multumit de multe fete si sedinte avute.te-ai gandit vreodata ca poate si tu ai vreo problema ceva de esti vesnic nemultumit si nu ti se ofera pe nicaieri servicii la superlativ de poti scrie asa pe toate topicurile fara nonsalanta tot felul de sinceritati? 

Eu nu stiu daca ai fost la mine si cand dar culmea ca am avut si eu parte de o sedinta ciudata cu un baiat caruia ii mirosea tare gura desi a folosit apa de gura efectiv orice respiratie mirosea a cadavru. Sper ca nu esti tocmai tu acela daca cumva ai fost la mine.ar fi rusinos, nu crezi?

Avand zilnic 2-3 programari este uneori dificil sa fii waw pentru fiecare, pana la urma fiecare are felul lui, modul lui, placerea lui. Eu una ma straduiesc pentru fiecare in parte pt ca e interesul meu ca oamenii sa revina. Acum nu poti multumi pe toata lumea cu atat mai mult pe cineva asa suparacios ca tine. 

Eu de pupacioasa sunt. Pot confirma multi. Dar este nevoie sa am cu cine sa ma pup. Daca cineva sta prost cu igiena atunci e posibil si eu sa stau prost cu pupatul. Sorry. Experienta in astfel de cazuri e ratata pentru amandoi.

Eu nu dau pe nimeni afara si nu ma grabesc. Ba chiar am avut intarzieri de multe ori pt ca nu m-am sincronizat asa cum trebuia si am fost nevoita sa rog urmatorul client sa ma astepte. Am invatat acum sa las 20 de minute intre programari ca sa nu mai fie o problema mai ales in cazul celor care uita sa mai iasa din baie😉

Sunt clienti de toate felurile, de toate tipurile, de toate varstele, nu prea ai cum sa multumesti pe toata lumea. Chiar daca incerci. Depinde mult si de omul pe care trebuie sa il multumesti. 

Nu mai bine pazesti tu alte cuiburi si alte locatii? Ca nu te obliga nimeni sa vii aici. Mai sunt cateva sute de mii de topice si locatii unde sa mergi. Ti-am inteles punctul de vedere si ca ai ceva cu locatia sau cu colega mea dar sincer chiar nu te obliga nimeni sa vii aici. Sunt atatea locuri laudate unde poti merge si poti sa te bucuri de servicii bune.Succes!

Acum ești și nesimțită și mincinoasa. Cum îți permiți tu sa vorbești asa despre un client care îți aduce ție venituri ?

În primul rand nu am făcut-o scroafa pe colega ta Alina . Ci am zis ca este grasă rău.  Asa este din punctul meu de vedere.  Apoi nu am dat teapa niciodată nimănui.  Am fost la Alina în scara H  și la tine în scara D 

Masajul cu tine a decurs EXACT cum am specificat. 

Igiena mea este impecabila.  Am fost de sute de ori la masaje și nu s a plâns nimeni,  ba dimpotrivă. 

Inclusiv la fostele tale colege Lia și Aria am fost de zeci de ori la fiecare . Și dacă ele doua ar fi activat în continuare ( bine Lia mai vine din când în când foarte rar ) nu as fi venit niciodată la Alina sau la tine . Și cu asta am spus tot .

Ar trebui sa ți ceri scuze pentru ceea ce ai spus . Dar ma îndoiesc.  Nesimțitule tot nesimțite vor rămâne.

Succes

Postat

Cu mine s-a sarutat mai mult. Poate nu era in forma in ziua respectiva. Mie mi s-a parut receptiva la sugestii, chiar daca e incepatoare si nu se compara cu celelalte. Asta cu mirosul gurii care nu trece cu apa de gura nu am mai auzit. nu Poate veni din stomac chiar asa repede daca te clatesti atunci cu apa de gura. Si poate e mai bine sa-i spui omului atunci ca sa stie si el care e situatia, poate se gaseste o rezolvare. Mie mi s-a parut cooperanta si, daca vrea, eu cred ca poate invata sa fie mai bine in sedintele viitoare.

Postat

Salutare
Am fost astăzi pentru prima dată la Ilinca și am rămas surprins de răbdarea ei și de dorința de a face totul perfect.
Este o fată frumoasă, are răbdare și se vede ca vrea să învețe și să se perfecționeze. Eu zic să o încurajăm cu cat mai multe vizite, eu așa voi face . 
Prețul este ok și nu are rost să compari cu alte servicii. 
O să revin cu plăcere

• Inimioara 1
Postat
5 hours ago, catalin mihai said:

Acum ești și nesimțită și mincinoasa. Cum îți permiți tu sa vorbești asa despre un client care îți aduce ție venituri ?

În primul rand nu am făcut-o scroafa pe colega ta Alina . Ci am zis ca este grasă rău.  Asa este din punctul meu de vedere.  Apoi nu am dat teapa niciodată nimănui.  Am fost la Alina în scara H etaj 2 ap 24 și la tine în scara D etaj 5 ap 55.

Masajul cu tine a decurs EXACT cum am specificat. 

Igiena mea este impecabila.  Am fost de sute de ori la masaje și nu s a plâns nimeni,  ba dimpotrivă. 

Inclusiv la fostele tale colege Lia și Aria am fost de zeci de ori la fiecare . Și dacă ele doua ar fi activat în continuare ( bine Lia mai vine din când în când foarte rar ) nu as fi venit niciodată la Alina sau la tine . Și cu asta am spus tot .

Ar trebui sa ți ceri scuze pentru ceea ce ai spus . Dar ma îndoiesc.  Nesimțitule tot nesimțite vor rămâne.

Succes

Daca erai cu adevarat bine intentionat imi scriai personal, nu nenoroceai topicul asta.  Singura sesiune in care am stat in picioare langa client a fost aceea despre care ti-am povestit ca avea probleme cu respiratia foarte urat mirositoate. Cu toti ceilalti am facut masajul deasupra lor si am stat destul deasupra lor si sub ei. Vrei sa iti cer scuze ca mi-ai scris aici niste lucruri de m-ai scos din circuit cand puteai bine mersi sa mi le spui in fata sau ulterior pe whatsapp?! In spatele tastaturii toti suntem mai puternici, nu? Eu nu sunt Lia, nu am experienta ei, ea are ani in spate eu o luna... poate peste o vreme voi fi si eu mai buna ca nimeni nu a fost de la inceput asa de buna, a invatat intre timp. 

58 minutes ago, crissstiib26 said:

Salutare
Am fost astăzi pentru prima dată la Ilinca și am rămas surprins de răbdarea ei și de dorința de a face totul perfect.
Este o fată frumoasă, are răbdare și se vede ca vrea să învețe și să se perfecționeze. Eu zic să o încurajăm cu cat mai multe vizite, eu așa voi face . 
Prețul este ok și nu are rost să compari cu alte servicii. 
O să revin cu plăcere

Iti multumesc mult pt sedinta de azi. M-ai alinat mai mult decat crezi🥰

2 hours ago, cezariulius said:

Cu mine s-a sarutat mai mult. Poate nu era in forma in ziua respectiva. Mie mi s-a parut receptiva la sugestii, chiar daca e incepatoare si nu se compara cu celelalte. Asta cu mirosul gurii care nu trece cu apa de gura nu am mai auzit. nu Poate veni din stomac chiar asa repede daca te clatesti atunci cu apa de gura. Si poate e mai bine sa-i spui omului atunci ca sa stie si el care e situatia, poate se gaseste o rezolvare. Mie mi s-a parut cooperanta si, daca vrea, eu cred ca poate invata sa fie mai bine in sedintele viitoare.

Ba da se poate. Cunosc bine afectiunea si stiu despre ce vorbesc. Cum ar fi sa ii spun ca-i pute gura in sedinta? Hai sa fim seriosi  ... 

Nu am garantia ca era el, era doar un exemplu.  La fel cum nu am nici garantia ca a fost la mine cu adevarat sau la Alina pentru ca noi dam datele celor care urmeaza sa vina dinainte cand le dam adresa. Si mai sunt si insi care nu urca deloc, ne plictisim langa interfon asteptand sa sune sau urca dar nu raman, vin doar sa ne vada si sa ne pierdem timpul.🙂 intr-o zi un tip si-a facut programare la aceeasi ora si la mine si la Alina si nu a ramas la niciuna, probabil mai avea programare si la alta fata din Complex si a ramas la ea😅

• Like 1
  • Oras:B
  • Oras:B
Postat

Salutare domnilor :138x

Frecventez Complexul Răsărit destul de des și acum ceva timp am zis să încerc o programare la Ilynka . Ajuns în locație dau peste o fată timidă și ușor fricoasă . Am fost atenționat că este la început și n-are experiență , dar nu am fost deranjat de acest aspect . Locația exact cum o știam curată , cu luminițe pe pereți dar singurul lucru care nu-mi place este că e prea întuneric . Încearcă să se facă plăcută și reușește . Am încercat Cunni și nimic suspect legat de igienă . Eu o să revin , este o simpatică .

• Inimioara 1
Postat

Si ca sa revin la topicul meu : maine si duminica sunt in locatie.momentan pt maine s-au ocupat cele 3 sedinte pe care consider ca le pot efectua. Daca anuleaza cineva va anunt de disponibilitatea ramasa. Iar duminica am loc intre orele 11 si 15.

Va multumesc !

• Like 1
Postat
8 hours ago, HopkinsTer said:

Salutare domnilor :138x

Frecventez Complexul Răsărit destul de des și acum ceva timp am zis să încerc o programare la Ilynka . Ajuns în locație dau peste o fată timidă și ușor fricoasă . Am fost atenționat că este la început și n-are experiență , dar nu am fost deranjat de acest aspect . Locația exact cum o știam curată , cu luminițe pe pereți dar singurul lucru care nu-mi place este că e prea întuneric . Încearcă să se facă plăcută și reușește . Am încercat Cunni și nimic suspect legat de igienă . Eu o să revin , este o simpatică .

Am mai comandat o lampa sa rezolvam situatia🫠 Mai era una dar s-a stricat. Rezolvam in cel mai scurt timp si problema cu intunericul. Promit!🥰

Postat
Acum 7 ore, IlincaMasaj a spus:

Si ca sa revin la topicul meu : maine si duminica sunt in locatie.momentan pt maine s-au ocupat cele 3 sedinte pe care consider ca le pot efectua. Daca anuleaza cineva va anunt de disponibilitatea ramasa. Iar duminica am loc intre orele 11 si 15.

Va multumesc !

Hello! Mai pune si tu cateva foto sa ne lamurim si astia nelamuriti ca mine😚 te pup!🤗

• Inimioara 1
Postat
1 hour ago, johnqwer said:

Hello! Mai pune si tu cateva foto sa ne lamurim si astia nelamuriti ca mine😚 te pup!🤗

Desigur! Voi face astazi cateva si le postez. Te pupic si eu!

• Like 1
Postat

Acum 14 ore, IlincaMasaj a spus:  Daca erai cu adevarat bine intentionat imi scriai personal, nu nenoroceai topicul asta.  Singura sesiune in care am stat in picioare langa client a fost aceea despre care ti-am povestit ca avea probleme cu respiratia foarte urat mirositoate. Cu toti ceilalti am facut masajul deasupra lor si am stat destul deasupra lor si sub ei. Vrei sa iti cer scuze ca mi-ai scris aici niste lucruri de m-ai scos din circuit cand puteai bine mersi sa mi le spui in fata sau ulterior pe whatsapp?! In spatele tastaturii toti suntem mai puternici, nu? Eu nu sunt Lia, nu am experienta ei, ea are ani in spate eu o luna... poate peste o vreme voi fi si eu mai buna ca nimeni nu a fost de la inceput asa de buna, a invatat intre timp.    Iti multumesc mult pt sedinta de azi. M-ai alinat mai mult decat crezi🥰  Ba da se poate. Cunosc bine afectiunea si stiu despre ce vorbesc. Cum ar fi sa ii spun ca-i pute gura in sedinta? Hai sa fim seriosi  ...  Nu am garantia ca era el, era doar un exemplu.  La fel cum nu am nici garantia ca a fost la mine cu adevarat sau la Alina pentru ca noi dam datele celor care urmeaza sa vina dinainte cand le dam adresa. Si mai sunt si insi care nu urca deloc, ne plictisim langa interfon asteptand sa sune sau urca dar nu raman, vin doar sa ne vada si sa ne pierdem timpul.🙂  intr-o zi un tip si-a facut programare la aceeasi ora si la mine si la Alina si nu a ramas la niciuna, probabil mai avea programare si la alta fata din Complex si a ramas la ea😅 .    

• Minus 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...