Super Premium extraterestru78 Reputație: 108850 Postat Septembrie 14 Oras:Brasov Oras:Brasov Super Premium Partajează Postat Septembrie 14 Salutare băieți! Stați liniștiți, nu mi-am găsit un nou job😂 dar țin să vă anunț că deschid acest topic pentru domnișoara Sashababy, are ceva probleme cu contul și topicul de pe Bv.. și nu numai. Pana se remediază problema si adminii ii readuc la viata contul și topicul, sa știți ca este în Brașov și o puteți găsi la numărul afișat în titlu. Serviciile și detaliile le puteți afla la fel scriind un mesaj pe whatsapp...sau nu știu... poate o sa mi le trimită mie și le voi posta eu. Bafta la 👌👈 1 Link spre comentariu
Mooistul Reputație: -12 Postat Septembrie 14 Partajează Postat Septembrie 14 🐟🦈 4 Link spre comentariu
Super Premium extraterestru78 Reputație: 108850 Postat Septembrie 14 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Super Premium Partajează Postat Septembrie 14 Acum 1 oră, Mooistul a spus: 🐟🦈 Bravo, ai ghicit... mi-am dat seama din prima ca inteligența este punctul tău forte.. Mooistule👈 3 Link spre comentariu
Membru Premium aibelito Reputație: 3339 Postat Septembrie 14 Oras:Mârgu-Tureș Oras:Mârgu-Tureș Membru Premium Partajează Postat Septembrie 14 3 1 bucilescelmaifaincur Link spre comentariu
Mooistul Reputație: -12 Postat Septembrie 15 Partajează Postat Septembrie 15 14 hours ago, extraterestru78 said: Bravo, ai ghicit... mi-am dat seama din prima ca inteligența este punctul tău forte.. Mooistule👈 💩🐷🐖 4 Link spre comentariu
enkidu35 Reputație: 31 Postat Septembrie 16 Telefon: 021732658 Oras:Brasov Telefon: 021732658 Oras:Brasov Partajează Postat Septembrie 16 La 14.09.2024 la 14:32, extraterestru78 a spus: Salutare băieți! Stați liniștiți, nu mi-am găsit un nou job😂 dar țin să vă anunț că deschid acest topic pentru domnișoara Sashababy, are ceva probleme cu contul și topicul de pe Bv.. și nu numai. Pana se remediază problema si adminii ii readuc la viata contul și topicul, sa știți ca este în Brașov și o puteți găsi la numărul afișat în titlu. Serviciile și detaliile le puteți afla la fel scriind un mesaj pe whatsapp...sau nu știu... poate o sa mi le trimită mie și le voi posta eu. Bafta la 👌👈 Wow. Reputatie 108 k. Hombre, respect. Domnisoara, nu va suparati ca va umplu spatiul cu acest comentariu care nu vi se adreseaza, dar omul asta merita apreciat. Si v-a si ajutat, asadar nu puteti sa va uitati incruntat la mine :)) Revenind: foarte tare, omule. Fain 1 1 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate