Sari la conținut

Princess Poze reale 100% azi am ajuns Comfirmare

Postări Recomandate

• Oras:Timișoara
  • Oras:Timișoara
Postat

Eu  din experiența mea, zic că e reală, ai și confirmare whatsapp plus că face și deplasări, e clar că e real cu ceea ce vezi în poze, și chiar e sexoasă, dacă o prind prin Timișoara și am timp i-o trag și eu. Care scriu că fac și deplasări cam sunt reale cu pozele că doar nu e cineva fraier să-și consume benzina sau să dea banii pe Uber pentru un fake, o întorci din drum rapid dacă nu e ea.

• Like 1

Postat

Salutare,sunt membru al acestui site de multi ani iar pana astazi nu am lasat nici un comment.Pt aceasta aratare cu buze de ratoi fara silicoane si plina de sine nu pot sa spun decat ca lasa un gust extrem de amar!

Am fost la (domnisoara) intreband de doua ori despre serviciile prestate ,odata la telefon urmatoarea fata in fata prin viu grai.Dupa ce s-a vazut cu banii in mana a schimbat placa: ca ea e doar activa si pasiva oral de anal nici pomeneala,ca o dor buretii din sutien si nu-i pot atinge,par pubian ne ras de o saptamana( arata ca un Bichon) etc.

Daca aveti bani de aruncat si vreti sa va enervati puteti sa o vizitati daca nu mai bine o laba ca mai apar ts care merita vizitate

Spor si ciocane tari

• Trist 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...