Sari la conținut

Postări Recomandate

• Eveline31 a schimbat titlul în Indisponibil

Tot dorind să descopăr mai amplu ce poate oferi momentan piața din Brașov, zic să o încerc pe Eveline, dorindu mi mai de mult să o vizitez. Am luat legătura cu ea, stabilit tot pt o întâlnire cu grad ridicat de risc. 
Ajuns în zona coresi urc la domnișoara, o prezență foarte dulce, frumușică, corp foarte bine proporționat și frumos. Socializăm puțin la un pahar de apă și după ne retragem spre locul acțiunii. E foarte senzuală, te face să te simți ca la o veche iubită, ajunsă la mădular începe cu un oral umed și parcă făcut cu multă poftă, o rog să se oprească după câteva minute ca mai aveam și alte planuri cu ea, montăm pelerina și începem cu un normal cu ea deasupra, te călărește frate nu glumă, după o pun capră să pot admira fundul ăla frumos și încet îmi fac intrarea în funduletul ei strâmt, trebuie umblat cu finețe la început, dar după e ceva de vis, din gemetele ei părea ca împărțea aceleași sentimente ca și mine, nu apuc să dau prea mult și simțind ca mă aproprii de capitulare o rog să vină să pot finaliza pe sânii ei, senzație, m am aruncat imediat în pat, eram extenuat și picioarele nu mă mai ascultau. 
Achitat 250 înainte de acțiune bine investiți, unul dintre cele mai bune anale avute până acum, mai ales cu o femeie așa frumoasă și care îți întărește măciuca doar prin prezența și comportament. Clar se rererevizitat

• Inimioara 2
Link spre comentariu
  • Telefon: ‪+40 757 429 632‬
  • Oras:Iasi
  • Disponibila
  • Disponibila
1 oră în urmă, rogerinho a spus:

Tot dorind să descopăr mai amplu ce poate oferi momentan piața din Brașov, zic să o încerc pe Eveline, dorindu mi mai de mult să o vizitez. Am luat legătura cu ea, stabilit tot pt o întâlnire cu grad ridicat de risc. 
Ajuns în zona coresi urc la domnișoara, o prezență foarte dulce, frumușică, corp foarte bine proporționat și frumos. Socializăm puțin la un pahar de apă și după ne retragem spre locul acțiunii. E foarte senzuală, te face să te simți ca la o veche iubită, ajunsă la mădular începe cu un oral umed și parcă făcut cu multă poftă, o rog să se oprească după câteva minute ca mai aveam și alte planuri cu ea, montăm pelerina și începem cu un normal cu ea deasupra, te călărește frate nu glumă, după o pun capră să pot admira fundul ăla frumos și încet îmi fac intrarea în funduletul ei strâmt, trebuie umblat cu finețe la început, dar după e ceva de vis, din gemetele ei părea ca împărțea aceleași sentimente ca și mine, nu apuc să dau prea mult și simțind ca mă aproprii de capitulare o rog să vină să pot finaliza pe sânii ei, senzație, m am aruncat imediat în pat, eram extenuat și picioarele nu mă mai ascultau. 
Achitat 250 înainte de acțiune bine investiți, unul dintre cele mai bune anale avute până acum, mai ales cu o femeie așa frumoasă și care îți întărește măciuca doar prin prezența și comportament. Clar se rererevizitat

Multumesc frumos si te mai astept❤️

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

‼️Buna dragul meu, este ultima mea zi  in Brasov, asa ca te invit sa petrecem clipe de neuitat impreuna‼️

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

😈Ultima seara in orasul vostru si doar cateva locuri disponibile ❤️

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

‼️Bună dragii mei❤️Am revenit in Brasov pentru 2 zile ‼️Sunt libera pentru programari‼️Va pup dulce si va astept la mine sa ne cunoaștem si sa ne distram împreună ❤️😈

IMG_7068.jpeg

• Inimioara 2
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

❤️Am ajuns la locatie in Coresi pe Tudor Arghezi si sunt libera pentru programari‼️

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

❤️pana la ora 02:00 in aceasta seara❤️ iar programul de maine va incepe de la ora 10:00‼️ va pupacesc💋💋

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

❤️Buna dimineața 😈 revin cu o veste buna❤️ o sa mai stau in brasov putin timp❤️ asa ca da mi mesaj si vino la mine sa ne distram😋❤️

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

❤️Astazi si maine la birou❤️ Ultimele 2 zile❤️ Libera pentru programari ‼️😈

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...