Emma69X Reputație: 2261 Postat Septembrie 17 Telefon: 0761545425 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0761545425 Oras:Bucuresti Disponibila Partajează Postat Septembrie 17 Un topic esențial cu toate că sunt Mega Conștientă de haosul pe care îl va genera poeții cu masterul la Țăndărei 😂 Clientul perfect pentru MINE se clasifică în felul următor: - este punctual - este curat - respectă programarea, timpul programării, felul de sesiune stabilită - plătește - nu este nesimtit la fata locului (da-mi instagramul, încearcă să scoată prez-ul in timpul actului, refuza dușul, sta peste timp cu japca, își termină sesiunea și cere X suma din bani înapoi sau toată suma) Nu contează cum arată, nu contează de unde este, nu contează ce mașina are, asta nu vor înțelege multi. Nu mi-am căutat niciodată iubit prin clienți și nici nu am dezvoltat vreo prietenie cu vreunul, sa ies la cafea, la mall etc. Tratez chestia asta efectiv ca un job. 9 3 3 Link spre comentariu
Membru Premium albdom82 Reputație: 3768 Postat Septembrie 17 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Partajează Postat Septembrie 17 Acum 4 minute, Emma69X a spus: Un topic esențial cu toate că sunt Mega Conștientă de haosul pe care îl vor genera poeții cu masterul la Țăndărei 😂 Clientul perfect pentru MINE se clasifică în felul următor: - este punctual - este curat - respectă programarea, timpul programării, felul de sesiune stabilită - plătește - nu este nesimtit la fata locului (da-mi instagramul, încearcă să scoată prez-ul in timpul actului, refuza dușul, sta peste timp cu japca, își termină sesiunea și cere X suma din bani înapoi sau toată suma) Nu contează cum arată, nu contează de unde este, nu contează ce mașina are, asta nu vor înțelege multi. Nu mi-am căutat niciodată iubit prin clienți și nici nu am dezvoltat vreo prietenie cu vreunul, sa ies la cafea, la mall etc. Tratez chestia asta efectiv ca un job. Din ce citesc aici trag concluzia ca eu pentru tine chiar am fost "clientul perfect" 😁😘 Edit: te-am corectat acolo putin, scuzele mele... Link spre comentariu
Emma69X Reputație: 2261 Postat Septembrie 17 Telefon: 0761545425 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0761545425 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Partajează Postat Septembrie 17 3 minutes ago, albdom82 said: Din ce citesc aici trag concluzia ca eu pentru tine chiar am fost "clientul perfect" 😁😘 Edit: te-am corectat acolo putin, scuzele mele... Separat de faptul că ești un poet neplătit pe aici ai fost un client super ok. Păcat că nu ți a plăcut ședința.😂 2 Link spre comentariu
ovidiu69 Reputație: 538 Postat Septembrie 17 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 17 Acum 1 minut, Emma69X a spus: Separat de faptul că ești un poet neplătit pe aici ai fost un client super ok. Păcat că nu ți a plăcut ședința.😂 L-ai brutalizat rău...🤣 1 Link spre comentariu
Emma69X Reputație: 2261 Postat Septembrie 17 Telefon: 0761545425 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0761545425 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Partajează Postat Septembrie 17 1 minute ago, ovidiu69 said: L-ai brutalizat rău...🤣 Serios a fost un client ok. Curat, eu m-am distrat cu el 😂, acum dacă nu ia plăcut.....ce sa fac ? 1 1 Link spre comentariu
Membru Premium albdom82 Reputație: 3768 Postat Septembrie 17 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Partajează Postat Septembrie 17 Acum 4 minute, Emma69X a spus: Separat de faptul că ești un poet neplătit pe aici ai fost un client super ok. Păcat că nu ți a plăcut ședința.😂 M-ai violat prea rau... 😁 eu sunt pe stilul mai soft asa 😂 2 Link spre comentariu
Emma69X Reputație: 2261 Postat Septembrie 17 Telefon: 0761545425 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0761545425 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Partajează Postat Septembrie 17 Just now, albdom82 said: M-ai violat prea rau... 😁 eu sunt pe stilul mai soft asa 😂 Atunci eram mai light, sa mă vezi acum...te leg direct de balcon 😂 1 Link spre comentariu
Membru Premium albdom82 Reputație: 3768 Postat Septembrie 17 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Partajează Postat Septembrie 17 Chiar acum, Emma69X a spus: Atunci eram mai light, sa mă vezi acum...te leg direct de balcon 😂 Il las pe colegul @Subteranaa de data asta. 🤗😘 1 Link spre comentariu
Emma69X Reputație: 2261 Postat Septembrie 17 Telefon: 0761545425 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0761545425 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Partajează Postat Septembrie 17 Just now, albdom82 said: Il las pe colegul @Subteranaa de data asta. 🤗😘 Mama iar îl chemi pe ăsta 🙄🙄 Subpamant 🤣 4 Link spre comentariu
ovidiu69 Reputație: 538 Postat Septembrie 17 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 17 Acum 7 minute, albdom82 a spus: M-ai violat prea rau... 😁 eu sunt pe stilul mai soft asa 😂 Sunt tipe care chiar le place să o facă dur... Link spre comentariu
Emma69X Reputație: 2261 Postat Septembrie 17 Telefon: 0761545425 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0761545425 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Partajează Postat Septembrie 17 Just now, ovidiu69 said: Sunt tipe care chiar le place să o facă dur... Măcar dacă sug pl prost să domin calumea.... 1 Link spre comentariu
ovidiu69 Reputație: 538 Postat Septembrie 17 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 17 Nu cred că există femei care sug pula prost...mai degrabă nu vor să iși dea interesul... 2 Link spre comentariu
Emma69X Reputație: 2261 Postat Septembrie 17 Telefon: 0761545425 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0761545425 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Partajează Postat Septembrie 17 5 minutes ago, ovidiu69 said: Nu cred că există femei care sug pula prost...mai degrabă nu vor să iși dea interesul... O sug mai bine bărbații. Trebuie sa angajez unul sa mă învețe 😂 Link spre comentariu
ovidiu69 Reputație: 538 Postat Septembrie 17 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 17 Acum 2 minute, Emma69X a spus: O sug mai bine bărbații. Trebuie sa angajez unul sa mă învețe 😂 Nu te pot ajuta...😊mie imi plac pasăricile😜 Link spre comentariu
Membru Premium armando77 Reputație: 4964 Postat Septembrie 17 Oras:Micul Paris(Outcal) Oras:Micul Paris(Outcal) Membru Premium Partajează Postat Septembrie 17 Acum 40 minute, Emma69X a spus: Atunci eram mai light, sa mă vezi acum...te leg direct de balcon 😂 Dar văd că vă cunoașteți destul de bine , după modul cum vorbiți . S-a prezentat cu numele de user să înțeleg 🤷🏻♂️😁 . E “clientul perfect” acesta care procedează așa să știu și eu cum te abordez pe viitor 🤣 Fii blândă cu inima mea și o fiară cu trupul meu! Link spre comentariu
Emma69X Reputație: 2261 Postat Septembrie 17 Telefon: 0761545425 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0761545425 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Partajează Postat Septembrie 17 3 minutes ago, armando77 said: Dar văd că vă cunoașteți destul de bine , după modul cum vorbiți . S-a prezentat cu numele de user să înțeleg 🤷🏻♂️😁 . E “clientul perfect” acesta care procedează așa să știu și eu cum te abordez pe viitor 🤣 Daca cineva ma abordat încercând să mă impresioneze cu popularitatea lui de pe forum, i-am dat direct block. 1 1 Link spre comentariu
Membru Premium Subteranaa Reputație: 9866 Postat Septembrie 17 Oras:under the earth Oras:under the earth Membru Premium Partajează Postat Septembrie 17 Acum 57 minute, Emma69X a spus: Mama iar îl chemi pe ăsta 🙄🙄 Subpamant 🤣 Nu-i așa ca ma adori când fac misto de tine? Acum 9 minute, Emma69X a spus: Daca cineva ma abordat încercând să mă impresioneze cu popularitatea lui de pe forum, i-am dat direct block. Dacă îți scriu “Buna, sunt Subterana” esti fleașcă de la “buna” ți-o ia degetul razna ce naiba block sa mai dai! 😁😎 3 Link spre comentariu
Emma69X Reputație: 2261 Postat Septembrie 17 Telefon: 0761545425 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0761545425 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Partajează Postat Septembrie 17 4 minutes ago, Subteranaa said: Nu-i așa ca ma adori când fac misto de tine? Dacă îți scriu “Buna, sunt Subterana” esti fleașcă de la “buna” ți-o ia degetul razna ce naiba block sa mai dai! 😁😎 Dacă îmi scrii tu mă ud toată.... Îmi crește și factura la întreținere 😂 2 Link spre comentariu
Membru Premium Subteranaa Reputație: 9866 Postat Septembrie 17 Oras:under the earth Oras:under the earth Membru Premium Partajează Postat Septembrie 17 Acum 4 minute, Emma69X a spus: Dacă îmi scrii tu mă ud toată.... Îmi crește și factura la întreținere 😂 Cred si eu ca-ti creste factura o sa dai cu apa rece sa stingi focul pentru mine dar degeaba 😉 Link spre comentariu
Emma69X Reputație: 2261 Postat Septembrie 17 Telefon: 0761545425 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0761545425 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Partajează Postat Septembrie 17 2 minutes ago, Subteranaa said: Cred si eu ca-ti creste factura o sa dai cu apa rece sa stingi focul pentru mine dar degeaba 😉 Pe tine te-as rupe cu strap-on-ul. Sa îți dau așa numai în caterinca până îți desfac spatele 😂 din Subteranaaa sa devii direct Metrou 😂😂 3 Link spre comentariu
reptilozaurusrex Reputație: 6393 Postat Septembrie 17 Partajează Postat Septembrie 17 Acum 1 minut, Emma69X a spus: Pe tine te-as rupe cu strap-on-ul. Sa îți dau așa numai în caterinca până îți desfac spatele 😂 din Subteranaaa sa devii direct Metrou 😂😂 Ce glume ai in program, Emoooo! 😅 1 Link spre comentariu
Emma69X Reputație: 2261 Postat Septembrie 17 Telefon: 0761545425 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0761545425 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Partajează Postat Septembrie 17 3 minutes ago, reptilozaurusrex said: Ce glume ai in program, Emoooo! 😅 Nu e de glumă. Am multi clienți pe care ii fut. Și ii fut și bine 😁 Link spre comentariu
Membru Premium Subteranaa Reputație: 9866 Postat Septembrie 17 Oras:under the earth Oras:under the earth Membru Premium Partajează Postat Septembrie 17 Acum 11 minute, Emma69X a spus: Pe tine te-as rupe cu strap-on-ul. Sa îți dau așa numai în caterinca până îți desfac spatele 😂 din Subteranaaa sa devii direct Metrou 😂😂 Cred ca arzi de dorința la fel de mult cum arzi de răzbunare 😂😂 Dar nu prinzi tu ocazia 😁 5 Link spre comentariu
Iulyan20 Reputație: 3392 Postat Septembrie 17 Oras:Slatina Oras:Slatina Partajează Postat Septembrie 17 Câteva fete la o cafea. Una dintre ele,se adresează alteia: Mă nu vreau să te fac curva,ca toate sugem p..a,dar cum o sugi tu,zici ca tragi motorina din rezervor 😂😂👍. Bună ziua 💪🙏 3 Link spre comentariu
Membru Premium armando77 Reputație: 4964 Postat Septembrie 17 Oras:Micul Paris(Outcal) Oras:Micul Paris(Outcal) Membru Premium Partajează Postat Septembrie 17 Acum 19 minute, Subteranaa a spus: Cred ca arzi de dorința la fel de mult cum arzi de răzbunare 😂😂 Dar nu prinzi tu ocazia 😁 Dorința și răzbunarea merg mână în mână , se înțeleg de minune colegu . Nu merg separate 🤣 Fii blândă cu inima mea și o fiară cu trupul meu! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum