Emma69X Reputație: 2261 Postat Septembrie 19 Telefon: 0761545425 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0761545425 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Partajează Postat Septembrie 19 Just now, EmaDelice said: Nu port numele nimănui😉 e doar comun Treba ta ce faci cum faci,ce bagi și cel mai important ce scoți 🤭 Asta e ideea. Bag puțin și scot enorm 😂😂 ce sa facem, după posibilități Link spre comentariu
JeanVal Reputație: 1840 Postat Septembrie 19 Partajează Postat Septembrie 19 3 minutes ago, Emma69X said: Asta e ideea. Bag puțin și scot enorm 😂😂 ce sa facem, după posibilități Cine a scris acum? Tu sau iubi? 1 Link spre comentariu
Criticul Reputație: 4503 Postat Septembrie 19 Oras:Nicăieri Oras:Nicăieri Partajează Postat Septembrie 19 Acum 2 ore, duhovnicul a spus: Doamne fereste!!! Eu credeam ca este vorba despre muzica, dans si maxim un pahar-doua de prosecco...🤣🤣🤣 Încă un răspuns găsit nu știu unde... Cică cele cu unghii lungi le poartă că e mai ușor de prizat de pe ele... 😛 1 Link spre comentariu
Emma69X Reputație: 2261 Postat Septembrie 19 Telefon: 0761545425 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0761545425 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Partajează Postat Septembrie 19 8 minutes ago, JeanVal said: Cine a scris acum? Tu sau iubi? Unchiul 😂 Link spre comentariu
Cozonac77 Reputație: 3617 Postat Septembrie 19 Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Partajează Postat Septembrie 19 Acum 5 ore, EmaDelice a spus: Așa e serviciile trebuiesc prestate dar tot odată și contribuția clientului e bună, pentru ca programarea să nu fie ceva " mecanic fast fuk gen zic și eu .... ca și idee nu altceva🥰 Tu zici bine ce zici... Dar eu sunt un om Foarte rău 🥲 1 Link spre comentariu
JeanVal Reputație: 1840 Postat Septembrie 19 Partajează Postat Septembrie 19 2 minutes ago, Emma69X said: Unchiul 😂 Ah… e afacere de familie. 😂 1 Link spre comentariu
reptilozaurusrex Reputație: 6393 Postat Septembrie 19 Partajează Postat Septembrie 19 1 oră în urmă, duhovnicul a spus: Interesant modul de preselectie a clientilor. Plina de surprize fata asta... Oare ce baga?🤪 Link spre comentariu
Membru Premium albdom82 Reputație: 3768 Postat Septembrie 19 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Partajează Postat Septembrie 19 Acum 13 minute, JeanVal a spus: Cine a scris acum? Tu sau iubi? Ea scrie, 100%. Mai departe de atat, ce cum si de ce scrie asa cum scrie...e treaba ei. Dar fara indoiala Emma nu e genul de fata "fraierica" sa imparta banutii cu un iubi 😂 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 19 Partajează Postat Septembrie 19 6 minutes ago, reptilozaurusrex said: Oare ce baga?🤪 Din cate am inteles de la @Criticul, fetele lucreaza cu materialul clientului. Daca este pe modul "Party" ce mai conteaza? Depinde cum il tine pe om buzunarul, vorba aia: fiecare dupa posibilitati...😅 Link spre comentariu
Criticul Reputație: 4503 Postat Septembrie 19 Oras:Nicăieri Oras:Nicăieri Partajează Postat Septembrie 19 Acum 9 minute, albdom82 a spus: ... Dar fara indoiala Emma nu e genul de fata "fraierica" sa imparta banutii cu un iubi 😂 Insinuezi că împarte cu mai mulți, nu doar cu unul? 😂 2 Link spre comentariu
reptilozaurusrex Reputație: 6393 Postat Septembrie 19 Partajează Postat Septembrie 19 Acum 1 minut, Criticul a spus: Insinuezi că împarte cu mai mulți, nu doar cu unul? 😂 Are ce sa imparta?🤪 1 Link spre comentariu
Membru Premium albdom82 Reputație: 3768 Postat Septembrie 19 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Partajează Postat Septembrie 19 Acum 22 minute, Criticul a spus: Insinuezi că împarte cu mai mulți, nu doar cu unul? 😂 Insinuez ca ea e genul de femeie care jumule ea un barbat 😂. In niciun caz nu permite ca un barbat sa profite de pe urma muncii ei. Zic si eu...ea stie mai bine 😁 1 Link spre comentariu
Criticul Reputație: 4503 Postat Septembrie 19 Oras:Nicăieri Oras:Nicăieri Partajează Postat Septembrie 19 Acum 1 minut, reptilozaurusrex a spus: Are ce sa imparta?🤪 Este o vorbă: o purtătoare de pizdă nu are cum să ducă lipsă de sex sau bani, dacă nu vrea ea. Link spre comentariu
Membru Premium albdom82 Reputație: 3768 Postat Septembrie 19 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Partajează Postat Septembrie 19 Acum 1 minut, reptilozaurusrex a spus: Are ce sa imparta?🤪 Are 800 de la mine. La pariu ca tine cu dintii si acum de ei 😁😂😂🤣 4 Link spre comentariu
reptilozaurusrex Reputație: 6393 Postat Septembrie 19 Partajează Postat Septembrie 19 Acum 1 minut, albdom82 a spus: Are 800 de la mine. La pariu ca tine cu dintii si acum de ei 😁😂😂🤣 Ti-ai facut pomana cu ea. 😂 2 Link spre comentariu
Emma69X Reputație: 2261 Postat Septembrie 19 Telefon: 0761545425 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0761545425 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Partajează Postat Septembrie 19 Just now, reptilozaurusrex said: Ti-ai facut pomana cu ea. 😂 Cum te simți când ai ratingul mai mare decât suma din contul tău bancar ? 😂😂😂😂 Doamne ce jurnaliști necalificați Link spre comentariu
reptilozaurusrex Reputație: 6393 Postat Septembrie 19 Partajează Postat Septembrie 19 Acum 1 minut, Emma69X a spus: Cum te simți când ai ratingul mai mare decât suma din contul tău bancar ? 😂😂😂😂 Doamne ce jurnaliști necalificați Gluma unde e? 😂 Nu te pup ca nu esti genul meu. 😁 Link spre comentariu
Emma69X Reputație: 2261 Postat Septembrie 19 Telefon: 0761545425 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0761545425 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Partajează Postat Septembrie 19 Just now, reptilozaurusrex said: Gluma unde e? 😂 Nu te pup ca nu esti genul meu. 😁 😂😂 Eu am produs ceva azi, dar tu ? Doar comentarii pe datorie ? Ufff 3 Link spre comentariu
reptilozaurusrex Reputație: 6393 Postat Septembrie 19 Partajează Postat Septembrie 19 Acum 5 minute, Emma69X a spus: 😂😂 Eu am produs ceva azi, dar tu ? Doar comentarii pe datorie ? Ufff ...si eu care credeam ca mananci numai mancaruri extravagante...atat s-a putut. Pofta buna!🤪 PS: Ia un leu si pleaca! 🤗 Link spre comentariu
JeanVal Reputație: 1840 Postat Septembrie 19 Partajează Postat Septembrie 19 10 minutes ago, Emma69X said: 😂😂 Eu am produs ceva azi, dar tu ? Doar comentarii pe datorie ? Ufff Îl mănânci pe tot azi sau păstrezi și pentru mâine? Că cine știe, poate mâine nu mai merge treaba la fel de bine ca azi... Link spre comentariu
JeanVal Reputație: 1840 Postat Septembrie 19 Partajează Postat Septembrie 19 4 hours ago, Emma69X said: ... diferența dintre mine și tine reptilă este că dacă eu nu am chef de muncă 3 luni, eu 3 luni stau degeaba 😂😂😂 Am impresia că și atunci când ai chef de muncă, tot degeaba stai! 🤣🤣 Link spre comentariu
Emma69X Reputație: 2261 Postat Septembrie 19 Telefon: 0761545425 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0761545425 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Partajează Postat Septembrie 19 2 minutes ago, JeanVal said: Am impresia că și atunci când ai chef de muncă, tot degeaba stai! 🤣🤣 Ai spus parca ești mecanic sau reparator sau nu știu ce. Din moment ce toată ziua ești pe aici pe la DG, pare că nu prea îți merge afacerea. Nu vrei sa lucrezi pentru mine ? Am nevoie de cineva să îmi stingă țigările 😂😂😂😂 Se sting ușor, fumez dalea slim. 2 Link spre comentariu
anthonio Reputație: 2538 Postat Septembrie 19 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Septembrie 19 Acum 21 minute, Emma69X a spus: 😂😂 Eu am produs ceva azi, dar tu ? Doar comentarii pe datorie ? Ufff Cu Ada ceva îți aștepți clienți??? @Annita îi așteaptă pe arădenii pofticioși cu kaviar🤣🤣🤣 îl are în meniu🙊 1 Link spre comentariu
Emma69X Reputație: 2261 Postat Septembrie 19 Telefon: 0761545425 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0761545425 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Partajează Postat Septembrie 19 Just now, anthonio said: Cu Ada ceva îți aștepți clienți??? @Annita îi așteaptă pe arădenii pofticioși cu kaviar🤣🤣🤣 îl are în meniu🙊 De la mine mai puțin de la Dumnezeu mai mult. 1 Link spre comentariu
JeanVal Reputație: 1840 Postat Septembrie 19 Partajează Postat Septembrie 19 1 minute ago, Emma69X said: Ai spus parca ești mecanic sau reparator sau nu știu ce. Din moment ce toată ziua ești pe aici pe la DG, pare că nu prea îți merge afacerea. Nu vrei sa lucrezi pentru mine ? Am nevoie de cineva să îmi stingă țigările 😂😂😂😂 Se sting ușor, fumez dalea slim. Păi, am fost mecanic, dar acum am propriul meu service. Am angajați, plătesc salarii. Mai bine vii tu să lucrezi pentru mine. Te invit la petrecerea de Crăciun să le faci "revizia" băieților. Ce zici, te bagi? 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum