Membru Premium albdom82 Reputație: 3800 Postat Septembrie 23 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Partajează Postat Septembrie 23 Acum 24 minute, JeanVal a spus: Mie mi se pare ca se pune accent și pe aspectul fizic al bărbaților, numai ca la bărbați soluția e mai simplă, ca daca ai portofelul mare, aspectul nu mai e asa important. De exemplu femeilor nu le plac bărbații scunzi. Poti sa fi mai puțin atrăgător ca aspect fizic/muian, dar daca ești înalt, gen 185+ cm, o sa fie mai ușor să găsești o muiere care să te placă. Daca ai 165 cm, degeba arati bine ca nu se uita la tine o femeie care are 170 cm. Asta cu aspectul fizic care nu te definește ca individ este de domeniul trecutului. În 2024 felul cum arăți e cel mai important, mai puțin ce scoți pe gură sau ce ai în cap. Ajungi mult mai departe în viață daca esti bine pă corp decât dacă ai ceva în cap sau sti o meserie. Acceptarea unor aspecte care tin de aspectul fizic e în regulă atata timp cat nu îți afectează sănătatea. Nu e normal să nu-ți pese de kilogramele în plus cand ele sunt inceputul pentru boli metabolice sau cardiovasculare. Bineînțeles că e nevoie de ani de zile ca aceste probleme să apară, dar de aceea acceptarea nu este un lucru pozitiv. Am la sală (nu aia de mese) niște mesaje motivaționale și unul spune asa: Ai grija de trupul tău, este locul în care vei trăi toată viața. (probabil inspirat și din Andrei Versace) Eu nu am spus ca nu se pune accent si pe aspectul fizic al barbatilor, am spus doar ca din pacate se pune mult mai mult accent pe cel al femeilor, ceea ce e cu totul altceva. Cat despre acceptarea unor lucruri nedorite la propria persoana, nu am spus ca sa nu-ti pese, am spus ca trebuie facut maximul de efort pentru a le corecta, asta nu inseamna ca si pot fi corectate, sau cel putin nu toate. Inaltimea nu poate fi corectata spre ex si nici problemele de sanatate ce influenteaza greutatea, sau cel putin nu complet. Si multe altele...si atunci ne ramane sa ne acceptam asa, e ok din pmdv, orice ar insemna acel "asa". In legatura cu "in 2024 felul cum arati e cel mai important", imi pare o mentalitate trista si superficiala a cum privesti tu viata. Stiu ca sunt multi care gandesc asa din pacate (majoritatea) dar nu-mi pare un mod de a privi viata frumos si pozitiv. Lucrurile care conteaza in viata sunt cu totul altele si tin de propria fericire si implinire sentimentala si spirituala ca sa zic asa. Pe mine ma face fericit sa ma tina o fata strans in brate de ex, atunci sunt fericit si asta imi pare ca e important, nu aspectul meu fizic si nici macar al ei si nici marimea portofelului meu. 1 Link spre comentariu
natoporus Reputație: 4951 Postat Septembrie 23 Oras:* Oras:* Partajează Postat Septembrie 23 12 hours ago, izabellla said: Love...problema nu e la el, stii asta nu ? Da stiu, o sa primesc muie virtuala, dar aia e, eu nu ling in cur nici la propriu, nici la figurat. Pe nimeni. Omu' a zis " toate grasele", iar tu ai sarit si te-ai basicat. Ceea ce inseamna ca tu fiind grasa, esti complexata de acest aspect si fiind un lucru pe care tu cu tine nu ti-l accepti, te-ai simtit lezata si chiar atacata in mod personal. E ca si cand vine cineva si zice " toti tiganii, toti bulangii, toate zdrentele, toate grasele, toate scandurile etc" si apoi fiecare sare cu gura din ce categorie crede ca face parte si se simte lezat. O porcarie. Acu sa nu o iei nici tu personal si sa crezi naibii ca am ceva cu tine in mod personal sau cu grasele. Si eu am fost grasa, multa si in general la mine excesul se pune pe cur si bulane. Acum am slabit , mai am de dat jos si in continuare oricat de slaba as fi , cur si bulane mereu voi avea. Dar inclusiv pe topicul meu eu am zis despre mine ca am un cur cat Casa Poporului. Cand eram grasa si venea vreunu care era jumatate din mine😂 si imi zicea sa stau eu deasupra chiar faceam misto si ii ziceam ca are mult curaj si ca mie mi-e sa nu il fac imprimeu pe cearsaf😂 Slava Domnului ca nu am avut astfel de incidente. Ideea de baza e simpla. Sti cati m-au jignit pe mine pe baza greutatii? Niciunul. Stii de cati m-am simtit eu jignita? Tot de niciunul. Pt ca in momentul in care esti ASUMATA, nu ai cum sa fi jignita. Vine unu ipotetic la mine si mi-ar zice " manca-mi-ai pula de grasa, tarfo" . Da prietene, am si eu oglinda si vad ca sunt grasa, nu exista vreo recenzie unde scrie ca sunt silfida, si da, sug pula pe bani, iar tu de asta te afli aici. Sa iti mananc pula si tu sa ma platesti pt asta. D'aia sunt grasa, de cate puli am mancat. Vrei sa ti-o mananc si pe a ta, sau nu ? 😂😂😂 Si referitor la grasii care sunt grasi ca baga mult in ei si grasii care au probleme cu glanda tiroida, tre sa spun ceva, la care iar " toate grasele" imi vor sari in cap. Statistic vorbind , nici macar 15% din cei grasi nu sunt din cauza glandei. Nu o spun eu, o spun statisticile. Asa ca, aproape 2 din 10 grasi au probleme de sanatate, restul de 8 sunt pt ca baloteaza. Simplu. Iar din astia 8, majoritatea vor pretinde ca au probleme doar ca sa nu mai fie judecati, ci doar compatimiti. Ca unii mananca compulsiv, de plicitiseala, din placere, sau anxietate, depresie, etc, astea sunt rahaturi si pretexte. Cand aud pe unii, vai eu nu prea mananc, tin dieta si nu reusesc sa slabesc. Pai inseamna ca nu esti atent la ce bagi in gura. Daca ai bagat o punga mare de chipsuri, niste saratele, o cola la 0.5 si o punga de alune, ai sarit lejer de 3000 kcal si tie iti urla stomacul de foame. Altii baga alcool, rontaie seminte si nu realizeaza cate calorii au bagat deja doar din atat. Si ca sa inchei intr-o nota funny ca iar m-am intins cu scrisul, voi zice " carnatul se prajeste mai bine in untura "😂 De curiozitate, cat de mult ati slabit? Intreb pentru ca mie imi plac totusi femeile cu mai multa carne pe ele. Poate pentru ca, virgula, "carnatul se prajeste mai bine in untura". N-am citit topicul, prea multe pagini, dar mi se pare, referitor la titlu, ca un client perfect e acela care plateste si nu cere nimic. Link spre comentariu
JeanVal Reputație: 1846 Postat Septembrie 23 Partajează Postat Septembrie 23 11 minutes ago, albdom82 said: Eu nu am spus ca nu se pune accent si pe aspectul fizic al barbatilor, am spus doar ca din pacate se pune mult mai mult accent pe cel al femeilor, ceea ce e cu totul altceva. Cat despre acceptarea unor lucruri nedorite la propria persoana, nu am spus ca sa nu-ti pese, am spus ca trebuie facut maximul de efort pentru a le corecta, asta nu inseamna ca si pot fi corectate, sau cel putin nu toate. Inaltimea nu poate fi corectata spre ex si nici problemele de sanatate ce influenteaza greutatea, sau cel putin nu complet. Si multe altele...si atunci ne ramane sa ne acceptam asa, e ok din pmdv, orice ar insemna acel "asa". In legatura cu "in 2024 felul cum arati e cel mai important", imi pare o mentalitate trista si superficiala a cum privesti tu viata. Stiu ca sunt multi care gandesc asa din pacate (majoritatea) dar nu-mi pare un mod de a privi viata frumos si pozitiv. Lucrurile care conteaza in viata sunt cu totul altele si tin de propria fericire si implinire sentimentala si spirituala ca sa zic asa. Pe mine ma face fericit sa ma tina o fata strans in brate de ex, atunci sunt fericit si asta imi pare ca e important, nu aspectul meu fizic si nici macar al ei si nici marimea portofelului meu. Aspectul fizic al femeii este foarte important, de aceea ele sunt sexul frumos si exista o industrie de miliarde de dolari dedicata înfrumusețării. Frumusețea e cel mai important atuu al femeilor, mai presus de inteligența. Da, am citit ce ai scris si am vazut ca ai menționat ca trebuie depus efort dar asta nu merge mana în mana cu acceptarea. Ma refer spre exemplu la kilogramele in plus. Ori le accepti ori depui un efort constant si susținut sa ajungi la greutatea optimă. Sau in cazul tău sa iei in greutate și sa capeți masă musculară. Eu nu mi-am exprimat modul meu de gândire cand am spus ca aspectul fizic si portofelul sunt importante in 2024. Doar am constatat o stare de fapt in societatea in care trăim. Legat de fericire, fiecare o vede în felul lui. 1 Link spre comentariu
Membru Premium albdom82 Reputație: 3800 Postat Septembrie 23 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Partajează Postat Septembrie 23 Acum 19 minute, JeanVal a spus: Aspectul fizic al femeii este foarte important, de aceea ele sunt sexul frumos si exista o industrie de miliarde de dolari dedicata înfrumusețării. Frumusețea e cel mai important atuu al femeilor, mai presus de inteligența. Da, am citit ce ai scris si am vazut ca ai menționat ca trebuie depus efort dar asta nu merge mana în mana cu acceptarea. Ma refer spre exemplu la kilogramele in plus. Ori le accepti ori depui un efort constant si susținut sa ajungi la greutatea optimă. Sau in cazul tău sa iei in greutate și sa capeți masă musculară. Eu nu mi-am exprimat modul meu de gândire cand am spus ca aspectul fizic si portofelul sunt importante in 2024. Doar am constatat o stare de fapt in societatea in care trăim. Legat de fericire, fiecare o vede în felul lui. Femeile nu sunt "sexul frumos", ce inseamna asta ca nu inteleg? Toti oamenii sunt frumosi nu doar femeile, fiecare in felul lui. Femeilor asa s-a incetatenit o cutuma de a ne referi la ele, ele sunt frumoase in ochii nostri ai barbatilor, dar privind obiectiv si noi barbatii suntem sau ar trebui sa fim frumosi in ochii femeilor. De ce aceasta diferentiere in a privi lucrurile? Eu consider ca noi toti suntem frumosi in egala masura. Si de fapt ca femeile si barbatii sunt si ar trebui sa fie egali sub toate aspectele. Cat despre a depune efort pt a ajunge la greutatea optima, asa e cum spui tu, doar ca poti avea unele probleme de sanatate care chiar si tratate te impiedica sa obtii acele rezultate optime din pdv al greutatii, asta nu inseamna sa nu depui si cel mai mic efort in acest sens. Si in cazul meu cu masa musculara e in parte si in legatura cu asta, un nivel scazut de testosteron te impiedica sa obtii o masa musculara normala si la nivelul potentialului genetic, oricat sport si activitate fizica faci. Deci problemele sunt mai complicate decat poate parea la o prima vedere si nu poti formula astfel de opinii transante fara a cunoaste in detaliu o situatie anume. 1 Link spre comentariu
natoporus Reputație: 4951 Postat Septembrie 23 Oras:* Oras:* Partajează Postat Septembrie 23 11 minutes ago, albdom82 said: Femeile nu sunt "sexul frumos", ce inseamna asta ca nu inteleg? Toti oamenii sunt frumosi nu doar femeile, fiecare in felul lui. Femeilor asa s-a incetatenit o cutuma de a ne referi la ele, ele sunt frumoase in ochii nostri ai barbatilor, dar privind obiectiv si noi barbatii suntem sau ar trebui sa fim frumosi in ochii femeilor. De ce aceasta diferentiere in a privi lucrurile? Eu consider ca noi toti suntem frumosi in egala masura. Si de fapt ca femeile si barbatii sunt si ar trebui sa fie egali sub toate aspectele. Cat despre a depune efort pt a ajunge la greutatea optima, asa e cum spui tu, doar ca poti avea unele probleme de sanatate care chiar si tratate te impiedica sa obtii acele rezultate optime din pdv al greutatii, asta nu inseamna sa nu depui si cel mai mic efort in acest sens. Si in cazul meu cu masa musculara e in parte si in legatura cu asta, un nivel scazut de testosteron te impiedica sa obtii o masa musculara normala si la nivelul potentialului genetic, oricat sport si activitate fizica faci. Deci problemele sunt mai complicate decat poate parea la o prima vedere si nu poti formula astfel de opinii transante fara a cunoaste in detaliu o situatie anume. Frumusetea e intr-adevar subiectiva si, subiectiv vorbind, eu as spune ca femeile sunt intr-adevar sexul frumos. Pur si simplu pentru ca se observa pe strada mai multe femei frumoase decat barbati frumosi. Sunt putini barbati care sa arate ca Alain Delon, de exemplu, dar sunt destule femei care arata ca niste modele. Dar frumusetea nu e numai fizica ci si interioara, cea din urma nu se vede pe chip/corp ci in comportament. Aici nu stiu cum stau lucrurile, nu cunosc multe persoane, barbati si femei, ca sa-mi fac o impresie mai clara. Desi imi pare totusi ca e mai probabil sa intalnesti o femeie de treaba decat un barbat de treaba. Link spre comentariu
Membru Premium albdom82 Reputație: 3800 Postat Septembrie 23 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Partajează Postat Septembrie 23 Acum 28 minute, natoporus a spus: Desi imi pare totusi ca e mai probabil sa intalnesti o femeie de treaba decat un barbat de treaba. 😂😂 E mult mai probabil sa intalnesti un barbat de treaba ci nu o femeie de treaba. Femeile sunt rele prin natura fiintei lor colegule...iti spun eu asta sigur 100%, sau cel putin cu mine asa sunt 😁😂😂 Ele intre ele nici nu mai zic. 2 Link spre comentariu
natoporus Reputație: 4951 Postat Septembrie 23 Oras:* Oras:* Partajează Postat Septembrie 23 1 minute ago, albdom82 said: 😂😂 E mult mai probabil sa intalnesti un barbat de treaba ci nu o femeie de treaba. Femeile sunt rele prin natura fiintei lor colegule...iti spun eu asta sigur 100%, sau cel putin cu mine asa sunt 😁😂😂 Ele intre ele nici nu mai zic. Vorbiti din experienta, am inteles. 1 Link spre comentariu
Membru Premium albdom82 Reputație: 3800 Postat Septembrie 23 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Partajează Postat Septembrie 23 Acum 5 minute, natoporus a spus: Vorbiti din experienta, am inteles. Hai ca ma retrag deocamdata de aici ca am inceput sa vorbesc prea multe si ajung din lac in put cu fetele de pe aici si nu vrem asta 😁 1 Link spre comentariu
natoporus Reputație: 4951 Postat Septembrie 23 Oras:* Oras:* Partajează Postat Septembrie 23 6 minutes ago, albdom82 said: Hai ca ma retrag deocamdata de aici ca am inceput sa vorbesc prea multe si ajung din lac in put cu fetele de pe aici si nu vrem asta 😁 Presupun, atunci, ca vreti sa fiti clientul perfect. 1 Link spre comentariu
Membru Premium armando77 Reputație: 4971 Postat Septembrie 23 Oras:Micul Paris(Outcal) Oras:Micul Paris(Outcal) Membru Premium Partajează Postat Septembrie 23 1 oră în urmă, JeanVal a spus: Eu nu mi-am exprimat modul meu de gândire cand am spus ca aspectul fizic si portofelul sunt importante in 2024. Doar am constatat o stare de fapt in societatea in care trăim. Legat de fericire, fiecare o vede în felul lui. În societatea care trăim care e una bolnavă , bazată pe consumatorism, lucru văzut cel mai bine în școlile și liceele noastre unde fiecare fată își etalonează ce are mai de preț în fața altora : tel , haina, pantofi de firmă nu chinezării și mai puțin pe valori morale . Și de aici pleacă totul în viitorul lor , în percepția lor . Ce să mai muncim lasă că găsesc pe unu bogat cu bani . Așa că cel mai mult pentru o fată contează în ziua de azi :1)portofelul de la spate sau din față 🤣, sau card să o răsfețe cu țoale, excursii , restaurante .Mașină obligatoriu nu se pune problema să nu aibe , jeep dacă se poate sau sport nu Skoda Octavia cum spunea panarama aia de Bianca Drăgușanu ca nu se urcă sau i-a pe cineva , a uitat de unde a plecat 🤣, 2) bărbatul să fie ascultător, mielușel dacă se poate 3) De arătat bine e basca , adică să fie mai gras și mai înalt ca ea ideal ar fi , dar oricum dacă merg cu mașina nu se observă 🤣. Nu am auzit pe vreuna să le placă uscații ca cică nici la sex nu le-ar convine , incomodează oasele , mai bine cu burtică . 4) dotarea în ultimul rând în parametri normali că de nu caută în altă parte cu tine de mână , poți să ai toți banii din lume 🤣 1 Fii blândă cu inima mea și o fiară cu trupul meu! Link spre comentariu
Membru Premium armando77 Reputație: 4971 Postat Septembrie 23 Oras:Micul Paris(Outcal) Oras:Micul Paris(Outcal) Membru Premium Partajează Postat Septembrie 23 Acum 34 minute, albdom82 a spus: Hai ca ma retrag deocamdata de aici ca am inceput sa vorbesc prea multe si ajung din lac in put cu fetele de pe aici si nu vrem asta 😁 Deja te-ai înecat ce să mai spui că ai spus tot ce se putea spune 🙈😁 1 Fii blândă cu inima mea și o fiară cu trupul meu! Link spre comentariu
clubbing Reputație: 760 Postat Septembrie 23 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 23 Acum 2 ore, albdom82 a spus: Hai ca ma retrag deocamdata de aici ca am inceput sa vorbesc prea multe si ajung din lac in put cu fetele de pe aici si nu vrem asta 😁 Cred ca deja esti🤣🤐🤣🤐 1 Link spre comentariu
JeanVal Reputație: 1846 Postat Septembrie 23 Partajează Postat Septembrie 23 3 hours ago, albdom82 said: Femeile nu sunt "sexul frumos", ce inseamna asta ca nu inteleg? Toti oamenii sunt frumosi nu doar femeile, fiecare in felul lui. Femeilor asa s-a incetatenit o cutuma de a ne referi la ele, ele sunt frumoase in ochii nostri ai barbatilor, dar privind obiectiv si noi barbatii suntem sau ar trebui sa fim frumosi in ochii femeilor. De ce aceasta diferentiere in a privi lucrurile? Eu consider ca noi toti suntem frumosi in egala masura. Si de fapt ca femeile si barbatii sunt si ar trebui sa fie egali sub toate aspectele. Cat despre a depune efort pt a ajunge la greutatea optima, asa e cum spui tu, doar ca poti avea unele probleme de sanatate care chiar si tratate te impiedica sa obtii acele rezultate optime din pdv al greutatii, asta nu inseamna sa nu depui si cel mai mic efort in acest sens. Si in cazul meu cu masa musculara e in parte si in legatura cu asta, un nivel scazut de testosteron te impiedica sa obtii o masa musculara normala si la nivelul potentialului genetic, oricat sport si activitate fizica faci. Deci problemele sunt mai complicate decat poate parea la o prima vedere si nu poti formula astfel de opinii transante fara a cunoaste in detaliu o situatie anume. Bărbații pot fi cel mult chipeși. Frumusețea este strict un atribut al femeilor, cel puțin la homo sapiens. Că daca vorbim de păuni situația stă diferit. 😂 Legat de egalitate intre femei si bărbați, iar nu sunt de acord. Egalitatea e doar în drepturi dar nu și în capabilități. Nu poți să trimiți o femeie să lucreze în mină. Cum nu poți să pui un bărbat să fie moașă. Anumite activități sunt specifice unui anumit sex. Legat de deficiența de testosteron, activitatea fizică e una din metodele prin care nivelul de testosteron se poate mări. Dar bineînțeles e o problemă complexă și eu nu sunt doctor. Link spre comentariu
JeanVal Reputație: 1846 Postat Septembrie 23 Partajează Postat Septembrie 23 2 hours ago, armando77 said: Deja te-ai înecat ce să mai spui că ai spus tot ce se putea spune 🙈😁 23 minutes ago, clubbing said: Cred ca deja esti🤣🤐🤣🤐 Avand în vedere că merge la fete și pentru sesiunile de dominare sunt sigur că și asta e un mod de a le face pe fete să se supere pe el și să-l supună unei sesiuni de dominare virtuală. 🤣😜🤪 1 Link spre comentariu
Membru Premium guest2023 Reputație: 615 Postat Septembrie 23 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Partajează Postat Septembrie 23 Acum 17 minute, JeanVal a spus: Legat de deficiența de testosteron, activitatea fizică e una din metodele prin care nivelul de testosteron se poate mări. Dar bineînțeles e o problemă complexă și eu nu sunt doctor. https://www.instagram.com/reel/C_CCV2XIRgl/?igsh=MXJiN2NsZ3htZzg5cw== Uite metoda naturala de crestere a nivelului de testosteron 1 Dacă o ai mică sau ai fost cel mai prost din curtea scolii, te rog să imi dai minusuri in neștire Link spre comentariu
Membru Premium albdom82 Reputație: 3800 Postat Septembrie 23 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Partajează Postat Septembrie 23 Acum 23 minute, JeanVal a spus: Bărbații pot fi cel mult chipeși. Frumusețea este strict un atribut al femeilor, cel puțin la homo sapiens. Că daca vorbim de păuni situația stă diferit. 😂 Legat de egalitate intre femei si bărbați, iar nu sunt de acord. Egalitatea e doar în drepturi dar nu și în capabilități. Nu poți să trimiți o femeie să lucreze în mină. Cum nu poți să pui un bărbat să fie moașă. Anumite activități sunt specifice unui anumit sex. Nu sunt de acord cu aceste doua afirmatii dar pentru a formula un raspuns corect si coerent asa cum il vad eu, ar trebui sa mai stau sa scriu iar un timp apreciabil aici acest raspuns. E si obositor si nu prea am nici timp azi. Deci scuze dar eu m-as cam retrage din aceasta discutie. Link spre comentariu
JeanVal Reputație: 1846 Postat Septembrie 23 Partajează Postat Septembrie 23 9 minutes ago, albdom82 said: Nu sunt de acord cu aceste doua afirmatii dar pentru a formula un raspuns corect si coerent asa cum il vad eu, ar trebui sa mai stau sa scriu iar un timp apreciabil aici acest raspuns. E si obositor si nu prea am nici timp azi. Deci scuze dar eu m-as cam retrage din aceasta discutie. E în regulă, colegule. Îmi voi asuma victoria în urma retragerii tale. Ne vom confrunta din nou la următoarea temă de discuție. Îți doresc o zi minunată, la fel ca muza ta! 1 Link spre comentariu
JeanVal Reputație: 1846 Postat Septembrie 23 Partajează Postat Septembrie 23 20 minutes ago, guest2023 said: https://www.instagram.com/reel/C_CCV2XIRgl/?igsh=MXJiN2NsZ3htZzg5cw== Uite metoda naturala de crestere a nivelului de testosteron Eu deja am un bronz considerabil la ouă, iar dacă le mai expun și la soare sau UV, nici nu vreau să mă gândesc cum vor arăta! 🤣🤣 2 Link spre comentariu
JeanVal Reputație: 1846 Postat Septembrie 23 Partajează Postat Septembrie 23 @Larisssaaaa Ce faci, lecturezi topicul? Sunt faine subiectele, nu-i așa? Care discuție ți-a atras cel mai mult atenția? Ce temă te-a captivat? Link spre comentariu
Escorta deliaro_deep Reputație: 21313 Postat Septembrie 23 Telefon: 😉0737439019😎 Oras:Sector 3, 0737439019😎 Disponibila Telefon: 😉0737439019😎 Oras:Sector 3, 0737439019😎 Disponibila Escorta Partajează Postat Septembrie 23 Vreau să văd și eu o femeie de pe acest forum sau un membru... potențial știu că există...enorm potențial.. că deschide un topic unde discuțiile respective să nu se învârtă în clișee, obscurități, atacuri la persoană, denigrări, tentative de macho și feminism dus în ridicol! Nu e treaba nimănui să judece kilogramele, alegerile altora... pentru că la rândul nostru...nici nouă nu ne place să fim judecați...ne vine la toți rândul! Sunt atâtea subiecte constructive de... dezbătut,de analizat... într-o manieră frumoasă, elegantă... să îți facă plăcere să scrii... fără a fi apostrofat de x sau y! Dar cer cam imposibilul....😏 1 Programările se fac telefonic 0737439019 Topicul cu recenzii : https://nimfomane.com/forum/topic/70337-cel-mai-bun-sex-oral-din-bucuresti-0737439019/page-461 Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114261 Postat Septembrie 23 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat Septembrie 23 La 22.09.2024 la 16:31, Emma69X a spus: Da tu iei bani de peste tot. Brunny veterana 😂😂😂 Da în străinătate ii mai păcălesc de ce sa mint? Daca pot o fac. Dar în Romania de când sunt pe forumul asta daca făceam ceva de genul fii sigura că se ducea vorba 😛 La 22.09.2024 la 16:30, brunny a spus: Taci dracului din gura . Hoțul strică hoțul . Tot prostitutata ești ca și noi celalte . Tot iei malachia în gură la fel ca și noi ❤️ frustrato ! Știați de unde vine "șmecheria"? "Şmecher” vine de la faptul că boierii olteni care aveau podgorii au angajat câte un specialist în degustarea vinurilor. Cum în germană cuvântul “schmecken” înseamnă a avea gust, a fi bun la gust, s-a ajuns ca specialistul respectiv, pe care nu îl puteai păcăli cu vin prost, să fie numit “şmecher”, adică un individ isteţ, imposibil de fraierit. El era cu mintea limpede. Anecdota spune că era o vreme când saşii din Siebenburgen (cum i se mai spunea Transilvaniei), treceau Carpaţii pentru schimburi comerciale şi ajungeau şi în zona Drăgăşanilor, de unde cumpărau vin. Ofereau la schimb articole de meşteşugărie, pe care saşii le produceau de o calitate recunoscută în toată Europa. Oltenii au găsit repede o modalitate să-i păcălească pe negustorii saşi. Le dădeau să mănânce, apoi le serveau vinul cel mai tare pe care-l aveau. Cum saşii nu erau obişnuiţi cu băutura, se „ameţeau” repede, iar când începeau negocierile pentru preţul produselor, erau aproape beţi şi nu mai reuşeau să vândă la preţ bun. Pe când cumpărau vinul, oltenii le dădeau să guste şi din ăla şi din ăla şi din ăla. şi imediat negustorii saşi se „pileau” la loc. Când încărcau vinul târguit, pe lângă faptul că era cumpărat la un preţ mult peste cel normal, vinul bun era înlocuit cu cel mai rău zaibăr şi tulburel. Când ajungeau acasă, își dădeau seama că negustorii saşi erau păcăliţi: vindeau ieftin produse de calitate şi cumpărau vin scump și prost. Așa a apărut meseria de Smecken, care îi însoțea pe negustorii saşi spre podgoria Drăgăşani pentru a face schimb de produse şi pentru a aduce vin în Transilvania. După ce saşii se îmbătau, intra în joc Der “Schmecken”, „cel care gustă”. Toţi îl respectau şi nici unul nu-i ieşea din vorbă. Dintre toţi el era singurul care nu punea strop de băutură în gură. Acesta negocia și stabilea preţul de vânzare a produselor meşteşugăreşti și tot el gusta vinul şi fixa preţul de cumpărare. Oltenii i-au spus ”șmecher” și au înțeles că el este ”cel care nu poate fi păcălit. Sursa : https://www.facebook.com/story.php?story_fbid=907831858044953&id=100064544418051&post_id=100064544418051_907831858044953&rdid=9nEq8yxoS8PC5oDr No stiai tu astea ema ?? 4 5 Link spre comentariu
Membru Premium marianblaga Reputație: 3813 Postat Septembrie 23 Oras:sibiu Oras:sibiu Membru Premium Partajează Postat Septembrie 23 Acum 16 ore, Subteranaa a spus: Imi place nils lofgren, chris jones, DIRE STRAITS. 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻 Link spre comentariu
anthonio Reputație: 2543 Postat Septembrie 23 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Septembrie 23 Acum 10 minute, deliaro_deep a spus: Vreau să văd și eu o femeie de pe acest forum sau un membru... potențial știu că există...enorm potențial.. că deschide un topic unde discuțiile respective să nu se învârtă în clișee, obscurități, atacuri la persoană, denigrări, tentative de macho și feminism dus în ridicol! Nu e treaba nimănui să judece kilogramele, alegerile altora... pentru că la rândul nostru...nici nouă nu ne place să fim judecați...ne vine la toți rândul! Sunt atâtea subiecte constructive de... dezbătut,de analizat... într-o manieră frumoasă, elegantă... să îți facă plăcere să scrii... fără a fi apostrofat de x sau y! Dar cer cam imposibilul....😏 Prea multe vrei😏 Link spre comentariu
Criticul Reputație: 4505 Postat Septembrie 23 Oras:Nicăieri Oras:Nicăieri Partajează Postat Septembrie 23 Acum 4 minute, pisicuts a spus: fraierit.... Fraier tot din germană vine dar cu sensul schimbat în Oltenia... În germană însemna logodnic (de la frau = femeie) dar în perioada haiduciei cei ce se logodeau erau luați în râs, fiind o groază de femei cu bărbații plecați în cete, adică aveau gratis... Și tot de acolo apar și expresiile pe vremea lui Pazvante chiorul (paşa de Vidin ce a fost chio|rât de Iancu Jianu) și țara lui Papură Vodă (un haiduc de prin Dolj cu o ceată mare ce a făcut ordine când Oltenia a fost lăsată de Imperiul Habsburgic și încă nu intrase în Țara Românească)... Nu prea ii voiau pe olteni niciunii 😛 Link spre comentariu
Membru Premium marianblaga Reputație: 3813 Postat Septembrie 23 Oras:sibiu Oras:sibiu Membru Premium Partajează Postat Septembrie 23 Acum 14 ore, deliaro_deep a spus: "Fărâmiță Lambru, Zavaidoc,Toni Iordache" Și o întreagă listă..... Pentru contemporanii nostalgici ... recomand Adrian Păunescu - cenaclul Flacăra 🫡 farimita lambru nu canta manele. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum