Membru Premium Criticul Reputație: 5174 Postat Octombrie 16, 2024 Oras:Nicăieri Oras:Nicăieri Membru Premium Postat Octombrie 16, 2024 La 17.09.2024 la 23:17, ally_roxx a spus: Nu am făcut referire la colega mea,am răspuns strict domnului preocupat ca nu are relație! Relațiile,după faza aia de indragosrire ,sunt un șir lung de sacrificii și de compromisuri pe care eu una personal, nu inteleg de ce oamenii ar fi dispuși sa le facă,dacă nu din teama de singurătate și din cauza cutumelor sociale profund înrădăcinate în mentalul colectiv cum ca a avea o casnicie/ relatie este realizarea suprema a vieții. Nici pe departe Nu aduc nici liniște,nici fericire! Aduc doar iluzia unei fericiri care din nefericire ( ca să folosesc un joc de cuvinte) nu se materializează niciodata,noi iubim iluzia ,nu realitatea. Nu ne îndrăgostim de om,ne îndrăgostim de cum ne imaginam ca este acel om! Avem acolo niște tipare emotionale de la care nu ne putem sustrage,nu le conștientizăm,dar sunt acolo,gata sa ne futa viata cu fiecare ocazie!! Relația nu este nimic mai mult decât încercarea copilului interior de a câștiga iubirea părinților! Iti repari relația cu părinții prin relația cu persoana iubita, care nu știu cum se face,dar seama al drq de mult cu unul dintre părinți( bunici, etc,persoanele care te au crescut) Nu e nimic mai mult de relații,cu părere de rău va spun. “Sunt o fata frumoasa (mai mult, foarte frumoasa!) de 28 ani. Sunt inteligentă si am multa clasă. Aș vrea sa ma casatoresc cu cineva care castiga minim jumătate de milion de dolari pe an. Exista pe site-ul asta vreun barbat care sa castige atât? Sau există soții ale unor milionari care pot sa-mi dea sfaturi pe aceasta tema? Am avut deja relatii cu barbati care castigau 200-250 mii $/an, dar acest lucru nu-mi permite sa locuiesc in Central Park West. Cunosc o doamna care face yoga cu mine, care s-a casatorit cu un bancher bogat si traieste la Tribeca; nu e atat de frumoasa ca mine si nici macar atat de inteligenta. Asa ca ma intreb, ce am facut ca sa merit acest lucru si de ce eu nu reusesc? Cum pot sa ajung la nivelul ei de bunăstare?” Pe același site, răspunsul unui domn: “Stimată d-ră, am citit e-mailul dvs cu mult interes, m-am gandit profund la cazul dvs si am elaborat un prospect al situatiei dvs. Va asigur ca nu va fac sa pierdeti timpul, deoarece castig mult peste 500 mii $ pe an. Sintetizând, vad situația dvs așa: - Ceea ce dvs oferiti, vazuta din perspectiva unui barbat ca acela pe care-l cautati e pur si simplu o afacere foarte proasta. Si acest lucru din urmatoarele motive: lăsând la o parte bla-bla-bla, ceea ce dvs oferiti e o negociere foarte simpla. Dvs oferiti frumusetea fizica, iar eu ofer banii mei. Propunere foarte clara, doar că exista o mica problema. In mod sigur frumusetea dvs se va diminua putin cate putin si intr-o zi va disparea, in timp ce e foarte probabil sa creasca progresiv contul meu in banca. Asadar, în termeni economici, dvs sunteti un activ care sufera depreciere, in timp ce eu sunt un activ care produce dividente. Dvs nu numai ca suferiti o depreciere, aceasta e progresivă, crescând in fiecare an! Va explic mai bine: azi dvs aveti 28 de ani, sunteti frumoasa si veti continua sa fiti pt urmatorii 5-10 ani, dar din ce in ce mai putin. Si intr-o zi, cand veti observa o poza a dvs de azi va veti da seama ca ati devenit o pruna uscata. Acest lucru inseamna, în termeni de bursă, ca azi sunteti bine cotată, în intervalul optim pt a fi vândută, nu cumparată. Utilizând un limbaj de Wall Street, cine va posedă azi trebuie sa va puna in “trading position” (pozitie de tranzacționare) si nu “buy and hold” (cumpară si ține), cum se pare ca sugerați. Așadar, în termeni comerciali, căsătoria (buy and hold) cu dvs nu e o afacere buna pe termen mediu/lung. În schimb, închirierea pe o anumita perioada, atât din punct de vedere comercial cât și social poate fi o afacere înteleaptă si am putea să o luăm în calcul. Am putea sa avem o relatie pt o anumita perioadă… Dacă mă gândesc bine si ca sa ma asigur că sunteti cu adevărat inteligenta, cu clasa si frumoasa, eu potential “client care închiriază” o asa “superlimuzină” cer ceea ce este corect: să facem un drive test. Vă rog, deci, să mă programați (data si ora) când sunteți disponibilă. Cu stima, Investitorul dvs” 1 Condiția principală când mergi la fete e discreția de ambele părți, când te expui așteaptă-te să se afle ce faci, indiferent de care parte a pulii te afli. "Sex: the pleasure is momentary, the position ridiculous, and the expense damnable." Philip Stanhope, 4th Earl of Chesterfield
Vecinaxxx Reputație: 269 Postat Octombrie 16, 2024 Telefon: 0766666666 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0766666666 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Postat Octombrie 16, 2024 9 minutes ago, Criticul said: “Sunt o fata frumoasa (mai mult, foarte frumoasa!) de 28 ani. Sunt inteligentă si am multa clasă. Aș vrea sa ma casatoresc cu cineva care castiga minim jumătate de milion de dolari pe an. Exista pe site-ul asta vreun barbat care sa castige atât? Sau există soții ale unor milionari care pot sa-mi dea sfaturi pe aceasta tema? Am avut deja relatii cu barbati care castigau 200-250 mii $/an, dar acest lucru nu-mi permite sa locuiesc in Central Park West. Cunosc o doamna care face yoga cu mine, care s-a casatorit cu un bancher bogat si traieste la Tribeca; nu e atat de frumoasa ca mine si nici macar atat de inteligenta. Asa ca ma intreb, ce am facut ca sa merit acest lucru si de ce eu nu reusesc? Cum pot sa ajung la nivelul ei de bunăstare?” Pe același site, răspunsul unui domn: “Stimată d-ră, am citit e-mailul dvs cu mult interes, m-am gandit profund la cazul dvs si am elaborat un prospect al situatiei dvs. Va asigur ca nu va fac sa pierdeti timpul, deoarece castig mult peste 500 mii $ pe an. Sintetizând, vad situația dvs așa: - Ceea ce dvs oferiti, vazuta din perspectiva unui barbat ca acela pe care-l cautati e pur si simplu o afacere foarte proasta. Si acest lucru din urmatoarele motive: lăsând la o parte bla-bla-bla, ceea ce dvs oferiti e o negociere foarte simpla. Dvs oferiti frumusetea fizica, iar eu ofer banii mei. Propunere foarte clara, doar că exista o mica problema. In mod sigur frumusetea dvs se va diminua putin cate putin si intr-o zi va disparea, in timp ce e foarte probabil sa creasca progresiv contul meu in banca. Asadar, în termeni economici, dvs sunteti un activ care sufera depreciere, in timp ce eu sunt un activ care produce dividente. Dvs nu numai ca suferiti o depreciere, aceasta e progresivă, crescând in fiecare an! Va explic mai bine: azi dvs aveti 28 de ani, sunteti frumoasa si veti continua sa fiti pt urmatorii 5-10 ani, dar din ce in ce mai putin. Si intr-o zi, cand veti observa o poza a dvs de azi va veti da seama ca ati devenit o pruna uscata. Acest lucru inseamna, în termeni de bursă, ca azi sunteti bine cotată, în intervalul optim pt a fi vândută, nu cumparată. Utilizând un limbaj de Wall Street, cine va posedă azi trebuie sa va puna in “trading position” (pozitie de tranzacționare) si nu “buy and hold” (cumpară si ține), cum se pare ca sugerați. Așadar, în termeni comerciali, căsătoria (buy and hold) cu dvs nu e o afacere buna pe termen mediu/lung. În schimb, închirierea pe o anumita perioada, atât din punct de vedere comercial cât și social poate fi o afacere înteleaptă si am putea să o luăm în calcul. Am putea sa avem o relatie pt o anumita perioadă… Dacă mă gândesc bine si ca sa ma asigur că sunteti cu adevărat inteligenta, cu clasa si frumoasa, eu potential “client care închiriază” o asa “superlimuzină” cer ceea ce este corect: să facem un drive test. Vă rog, deci, să mă programați (data si ora) când sunteți disponibilă. Cu stima, Investitorul dvs” Nu pot spune decât că : long live my bubble(in termen economic)!🤣 App
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 31, 2024 Postat Octombrie 31, 2024 On 10/16/2024 at 3:48 PM, Vecinaxxx said: Nu pot spune decât că : long live my bubble(in termen economic)!🤣 App Ba bucur ca ti-ai explorat rolul de "mama a tuturor ranitiilor" Dar aici nu e cazul, decat daca vrei sa pescuiesti papagali pampalai cu bani
Alex06372 Reputație: -14 Postat Ianuarie 5 Oras:Satu Mare Oras:Satu Mare Postat Ianuarie 5 Buna seara,mai sunteti deschisa la astfel de discutii? 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum