alexandru976 Reputație: 337 Postat Septembrie 20 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Septembrie 20 1 1
NormalSize Reputație: 56 Postat Septembrie 20 Postat Septembrie 20 On 9/18/2024 at 1:12 PM, Medussa said: De asemenea, am silicoane, piercing-uri și sunt skinny-fit. Hello ! Unde ai piercing-uri ?
Medussa Reputație: 43 Postat Septembrie 21 Telefon: 0735426164 Oras:Timisoara Disponibila Telefon: 0735426164 Oras:Timisoara Disponibila Autor Postat Septembrie 21 21 hours ago, NormalSize said: Hello ! Unde ai piercing-uri ? Buna! La pisicută și buric.😋
crysty291 Reputație: 75 Postat Septembrie 23 Oras:Tm Oras:Tm Postat Septembrie 23 Nu stiu voi...dar eu nu reusesc sa ma programez la fata asta 😅 1
Marco44 Reputație: 3 Postat Septembrie 24 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat Septembrie 24 La 19.09.2024 la 16:07, NewShadow a spus: Mda.... Cam trebuie mai Johndoe.. Ca poate serviciile pe care le face, le face la marea arta. Si nu trebuie neaparat sa se futa in toate gaurile si s se termine toti in gura ei ca sa ofere servicii bune... La mine are avantajul ca e slim si seamana un pic cu una care pentru mine a fost cu adevarat speciala. Nu cred ca ma inghesui la ea printre primii, dar daca se confirma ca e ok o voi vizita. Eu zic totusi ca daca nu ai fost la fata ca nu-ti permiti sau vrei servicii mai diverse si mai ieftine nu trebuie sa fii atat de hotarat in a spune ca serviciile sunt slabute, ca nu le-ai incercat Am fost eu azi.Fata e foarte frumoasă nimic de zis. Tarifele nu le contestam conform ...legilor în vigoare dar nu e nimic la mare arta. Una din întâlnirile cele mai slabe în ultimii ani.Pe lângă lipsa unor servicii,și cele existente gen ON e jos jos de tot.Timpul recenziilor pentru mine a apus asa ca nu intru în detalii .Nu știu cum pot da unii 10 pe linie.Inteleg ca se vrea promovarea unor fătuci nou venite in oraș si așa și trebuie, dar acolo unde chiar e.Fătucii ii e teamă de orice schimb de saliva și jos și sus 🥲🥲🥲 1
Medussa Reputație: 43 Postat Septembrie 24 Telefon: 0735426164 Oras:Timisoara Disponibila Telefon: 0735426164 Oras:Timisoara Disponibila Autor Postat Septembrie 24 4 hours ago, Marco44 said: Am fost eu azi.Fata e foarte frumoasă nimic de zis. Tarifele nu le contestam conform ...legilor în vigoare dar nu e nimic la mare arta. Una din întâlnirile cele mai slabe în ultimii ani.Pe lângă lipsa unor servicii,și cele existente gen ON e jos jos de tot.Timpul recenziilor pentru mine a apus asa ca nu intru în detalii .Nu știu cum pot da unii 10 pe linie.Inteleg ca se vrea promovarea unor fătuci nou venite in oraș si așa și trebuie, dar acolo unde chiar e.Fătucii ii e teamă de orice schimb de saliva și jos și sus 🥲🥲🥲 Buna, nu vrei sa recunosti ca ti a placut și te ai suparat ca nu ti am luat o prea adanc? Stim amandoi care e adevarul. Te pup și stiu ca ma visezi la noapte. 🫡😘
Medussa Reputație: 43 Postat Septembrie 24 Telefon: 0735426164 Oras:Timisoara Disponibila Telefon: 0735426164 Oras:Timisoara Disponibila Autor Postat Septembrie 24 Bună dragilor, mulțumesc pentru primirea frumoasă! Vă aștept să ne cunoaștem în timpul ce ne-a mai rămas. Vă pup și vă aștept pe whatsapp cu programări. 🤍 3 9
Cozonac77 Reputație: 3982 Postat Septembrie 24 Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Postat Septembrie 24 Șterge poza! 1
OviTheOne Reputație: 80 Postat Septembrie 26 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Septembrie 26 Salutare, am fost si eu la domnisoara voiam doar sa spun ca e o scumpa frumoasa foc are niste ochisori de te pierzi in ei numa sa ii vad as venii combinat cu zambetul e o combinatie ce va recomand sa o incercati, dragostea a fost super fk fantastic e asa lenta si senzuala aici, mangaie, geme superb, are un fund Jesus.. aici pe forum in poze e doar 40% din ce gasiti, o partenera super chiar daca esti tu mai emotionat, te relaxeaza ea e o scumpa abia astept sa iti mai vad privirea si să ne batem 😁 te pupp sper ca si tu te-ai simtit cat de cat ok 5
Dedei90 Reputație: 172 Postat Septembrie 27 Oras:Arad Oras:Arad Postat Septembrie 27 Dacă tot am fost in Timişoara am zis să bifez ceva frumos ce nu găseşti in fiecare zi. Am ales o oră am zis că merită şi aşa a fost. Din păcate la noi in Arad vin rar astfel de fete. Ca şi aspect ar fi multe de spus dar mai bine mergeți să vedeți Frumoasa, buze faine tunate, sâni mici frumoşi şi un funduleț futabil. Eu zic că e mai frumoasă decât se vede in poze. Comportament exemplar e o fata jos pălăria. Rar găseşti aşa ceva. La ON nu are nimic special dar pot spune că e placut şi a fost bine. Oricum ți se scoală imediat când vezi o aşa frumusețe că se apuca de supt. La NP a compensat si a ieşit ceva memorabil ca şi acum mi se scoala numa când mă gândesc. Mai multe poziții e destul de strâmta o simți bine. Se miscă bine e implicată. Multe săruturi şi tot ce trebuie. Foarte impresionat şi mă bucur ca am ales-o pe ea in această vizita la voi. Chiar merita e o fata deosebită. Nu e ieftină dar a meritat chiar dacă nu mi-am atins targetul de vânzari luna asta şi nu iau bonus 🤣🤣🤣🥰. Nu imi pare rău pentru bani pentru ca a fost foarte bine. Poate o sa vină şi in Arad că sigur ar face furori. 8 1
carlos85 Reputație: 1 Postat Septembrie 30 Postat Septembrie 30 Salut, stie cineva daca fata mai este in Timisoara? I-am scris dar nu raspunde
Cozonac77 Reputație: 3982 Postat Octombrie 1 Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Postat Octombrie 1 Am așteptat să apară o blondă Spectacol să îmi activez cartela nouă și să trimit mesaje drăgăstoase 🥰 N-a fost prima la care i-am scris mesaj, dar a fost Prima la care m-am programat. Nu-i recenzie, că recenzii Nu știu să scriu. Eu povestesc întâlnirile mele la fătuci. I-am scris fetei un mesaj într-o după-masă și am primit răspuns întârziat. La fel ca mine. Am stabilit Toate detaliile necesare(adică ora și locația) și după lăsarea serii ne-am văzut. Încep invers, să Nu uit esențialul și apoi las detalii. Locație - NU e pe Rebreanu. Nota 10+++ Oral(neprotejat) - slăbuț... Nota 10 pentru Nellu (mai exact pentru modul în care a punctat el serviciul ăsta) Normal(protejat) - 10...se fute Spectacol! Atitudine - ștearsă... Aș putea zice că duce lipsă, Dar n-am să zic GFE - missing. Pe mine trebuie să mă cicălească să SimPt că am parte de girlfriend experience. Nu merge vrăjeala cu pupici în cazul meu Aspect - 9, din cauză că are silicoane, silicoane care deși se simt mișto là atingeri, eu prefer țâțele Naturale. NU are tatuaje, sau dacă are, EU nu le-am băgat de seamă, deci trebuie să fie unele discrete. Rectificare de notă - 9+ De revenit - eu am revenit dejá De recomandat - Nu fac recomandări Halat - n-are 🫤 De cum am văzut pozele cu "gorgoana", am avut dorința să ajung la ea. Adică cum să nu te atragă? Éste o blondină frumoasă, cu un trup proporționat perfect din punctul meu de vedere, nu este nici scundă nici înaltă, nici prea slabă nici prea cărnoasă, E perfectă! Aș putea spune că(din păcate) Nu știe să fructifice là maxim atuul ăsta. M-a așteptat într-o ținută clasică, bikini și sutien. Nimic spectaculos aici. Am schimbat stând în picioare și din mers câteva vorbe... Vreo 2 fraze. Apoi am mers la duș. Nu sunt nici eu cea mai comunicativă persoană(mai ales la prima vizită) dar tind să cred că nici ea. Baia e mișto, față de locația din celălalt capăt al străzii, aici sunt cabine de duș. Un fel de upgrade al locației...cum ar zice un prieten d'al meu "same-same but different". Dormitorul este dotat cu ditamai patul, Mare și Țapăn. Duce la tăvăleală. Inclusiv draperiile mi-au plăcut. Detaliile fac diferența. Pentru început am beneficiat de un oral. Eu cam sar peste preludiu...mai ales dacă nu cunosc partenera, Dar Nu numai. Oralul este slăbuț... Slăbuț tare 😕 are aceleași mișcări repetate fără pic de animozitate. Nicio jmekerie, niciun as în mânecă, nicio surpriză în joben. Nimic. Nu-i nici adânc și Nici îndeajuns de umed. Când m-a întrebat "Punem ăla?" Am zis "NU" în speranța că Poate se va îmbunătăți Ceva...dar speranțele mele au fost zadarnice. Singura chestie mișto a fost în momentul în care i-am căutat mâna și palmele noastre s-au încleștat, cam ăla a fost momentul de glorie. Am montat (Eu) prezervativul și prima poziție a fost Ea deasupra. Bă... Nu știu cum or fi trăit alții, Dar de aici încolo pot spune că a fost senzațional! Fata se mișcă exemplar de bine. Are mișcări lascive, lungi și aprofundate. Mi-a plăcut Tare mult când și-a proptit mâinile de spătarul patului și și-a făcut balans. Imaginea chipului ei frumos privindu te(fără să té împietrească precum în mitologie) în timp ce te călărește.... bă, are efectul de a te face să te simți "Sfarmă-Piatră". Cred că în momentele alea aș fi putut săvârși proba spartul pietrelor cu barosul Lejer. Următoarele poziții Nu le mai țin minte cu exactitate, dar știu că am bifat mama-iedului, unde(din partea mea) are nota 10! Știe perfect cum să-și poziționeze bazinul pentru a avea o senzație de maxim efect. Are și fundul ăla perfect, să-mi bag Toată Dragostea... Am și acuma imaginea întipărită în memorie și Chiar și pe retină. Am finalizat în poziția aia îmbârligată, cu Ea lipită de pieptul meu. Am mai făcut un duș și dus am fost. Fără alte cit-ciaturi. Strictly business. În decurs de vreo săptămână... din lipsă de alternative(zic eu...) am revenit la gorgoana. De data asta, deși ținuta a fost fix aceeași, decorul a fost uMpicuț schimbat. Pe pultul de la bucătărie era un Ditamai buchetul de flori, cu mai multe fire de trandafiri roșii decât știu eu să număr, iar pe măsuța din living, era o cutie de ciucalată d'áia scumpă... n-am gustat în viața mea așa ceva. În gândul am zis că fata m-o fi văzut atât de prost îmbrăcat încât Nici apa n-am după ce-o bea.... că în niciuna din vizite Nici măcar cu un păhărel de apă chioară de la robinet Nu m-a întrebat dacă aș vrea. Am înghițit în sec. De fumat mai mult ca sigur a bănuit că n-am bani de țigări și de jenă Nu m-a întrebat dacă fumez...a salvat elegant situația 😇 Am avut parte de o conversație Ceva mai lungă tura asta, dar am fi putut sări peste. Sar și eu peste etapa asta și mut povestea acțiunii în dormitor. Oralul n-aș putea spune că a fost îmbunătățit de pe-o zi pe alta, a fost la fel. Înainte de a cânta la flaut, am observat bijuteriile fetei. De fapt le observasem și data trecută și mi-au plăcut Tare mult, chiar am complimentat-o că are gusturi delicate. Știu că femeile pun Mare preț pe bijuterii și ale ei Chiar sunt mișto. Are un set făcut pe comandă(zice ea), lănțișor cu pandantiv, cercei, piercing în buric și nioașcă, Toate având o pietricică de culoare smarald, precum ochișorii ei schimbători la culoare. Abia acuma realizez că inclusiv lenjeria intimă avea aceeași culoare. Era și machiată, obrăjorii ei erau îmbujorați cu fond de ten de culoarea trandafirului, asortat cu rujul de pe buze. Părul ei blond-auriu era lăsat pe spate, dacă avea (măcar ușoare) bucle ar fi fost de Mare efect. Într-o rochie lungă(indiferent de culoare) ar acapara toate privirile. Nu știu de unde vine pseudonimul Medussa, că este de o frumusețe desprinsă din basme! E mai frumoasă decât Ileana Cosânzeana. Am bifat oralul ăla de încălzire ș'apoi am trecut la treburi serioase. Cam același poziții am practicat, dar implicarea ei parcă a fost și mai mișto. Là un moment dat mi-a luat mâinile și mi-a așezat palmele pe sânii ei, îndemnându-mă să mă joc cu ei. În felul ăsta avea parcă un balans mai bun, Ea fiind deasupra. Am rămas cu o mână pe sân și una pe bazinul ei, dictând mișcările și ritmul. Și-a intensificat mișcările și în timpul ăsta își masa sânii și începuse să gâfâie ușurel. Din păcate n-am rezistat atât cât mi-aș fi dorit... aș vrea să zic că spre dezamăgirea amândurora, Dar nu forțez nota... că e incertă treaba 🥲 Am revenit la Oral, unde Surprinzător, a fost mai bun. A fost mai umed decât de regulă, cu gâlgâiri și alte sunete mirifice. Aici n-am mai rezistat și ejacularea a survenit Fix la momentul oportun, parcă mi-a șoptit că Nu e voie să-i umplu gurița ☺️ NU eram foarte conștient în momentele alea'. Pentru cum se comportă și desfășoară pe așternut, primește puncte bonus. Là fel și pentru frumusețe! O fi frumusețea relativă, Dar fetița asta E frumoasă! Și eu oricum am gusturi bune 😌 Dacă ar ști să vândă... EU zic că n-ar avea rivală. Chiar dacă oralul este slăbuț... Totul poate fi îmbunătățit. Timp este, bunăvoință să fie 😇 Là final, Nu știu cum și de unde....Cineva m-a deconspirat. Ca din senin m-a întrebat dacă eu sunt ăla de pe forum... ăla de i-am zis să șteargă poza. N-au fost astea cuvintele ei, dar nu mai contează. Din instinct am răspuns că Nu, dar fața mă trădează. Cineva fute buha! Baftă și numai bine (aproape) tuturor!! 12 2 2
Medussa Reputație: 43 Postat Octombrie 7 Telefon: 0735426164 Oras:Timisoara Disponibila Telefon: 0735426164 Oras:Timisoara Disponibila Autor Postat Octombrie 7 Bună dragilor, mai sunt disponibilă câteva zile, vă aștept să ne cunoaștem mai bine.😘 2 11
celViteaz Reputație: 304 Postat Octombrie 8 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Octombrie 8 Poate ne-am cunoaște mai bine dacă ai răspunde pe oațap. (nu-i sigur totuși) 🙄 1
Medussa Reputație: 43 Postat Octombrie 16 Telefon: 0735426164 Oras:Timisoara Disponibila Telefon: 0735426164 Oras:Timisoara Disponibila Autor Postat Octombrie 16 Buna dragilor, locuri sunt limitate astazi, va astept mesajul pe wapp😘 1
ursulake2 Reputație: 252 Postat Octombrie 17 Postat Octombrie 17 Programare făcută cu o zi înainte, anulată azi de ea, dar nu din motive medicale, ci pentru că nu mai avea chef. Batjocura din partea ei m-a făcut să nu trec peste. 1
max.ce.te. Reputație: 1341 Postat Octombrie 17 Oras:pe o frunză @Coccinella.sexpunctata Oras:pe o frunză @Coccinella.sexpunctata Postat Octombrie 17 Acum 1 oră, ursulake2 a spus: Programare făcută cu o zi înainte, anulată azi de ea, dar nu din motive medicale, ci pentru că nu mai avea chef. Batjocura din partea ei m-a făcut să nu trec peste. Iti inteleg supararea ... dar eu cred ca ar fi fost vorba de "batjocura" daca te.ar fi primit si ai fi avut parte de o prestatie "fara chef". Asta e diferenta intre munca sub contract ... si una liberala. Faptul ca ati stabilit o intalnire ... nu o obliga sa te primesca. Daca te.a anuntat cu 1h mai devreme ... nu conteaza motivul ... asta e ... incerci alta data... Acum ca te.ai suparat ... cine stie ce chef i.ai starnit 😉 Bafta ... si mult calm. 1 2
M0ff0ss Reputație: 519 Postat Octombrie 17 Oras:T M Oras:T M Postat Octombrie 17 O programare neconfirmată de către ambele părți devine nulă.. fără explicații, fără reproșuri și, mai ales, fără răutăți exprimate pe acest minunat Forum. P.S. Nu e cazul să vă "deplasați" unii și să interveniți.. aici, pe ambele maluri ale Begăi, suntem o familie și suntem capabili să înțelegem (ce é de-nțeles) 🙂
crysty291 Reputație: 75 Postat Octombrie 17 Oras:Tm Oras:Tm Postat Octombrie 17 9 hours ago, ursulake2 said: Programare făcută cu o zi înainte, anulată azi de ea, dar nu din motive medicale, ci pentru că nu mai avea chef. Batjocura din partea ei m-a făcut să nu trec peste. Nu trebuie sa te superi. Nu ti-a tras nici o teapa. Mai incerci...
Membru Premium farafiltre Reputație: 4503 Postat Octombrie 18 Oras:Republica Timisoara Oras:Republica Timisoara Membru Premium Postat Octombrie 18 Tot limitate sunt locurile, si astazi? 🙂 (ca mi place sa ma imbrancesc, si sa stiu) Oblonul pe la ce ora il tragi?🤔 Multumesc, săr'na! (Cristi, nu cu tine vorbesc) 2 dag dal gas!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum