Petre1996 Reputație: 1 Postat Septembrie 18 Oras:Calarasi Oras:Calarasi Partajează Postat Septembrie 18 A fost cineva la dansa ? Link spre comentariu
boss74 Reputație: 46 Postat Septembrie 18 Oras:București Oras:București Partajează Postat Septembrie 18 Acum 7 ore, Petre1996 a spus: A fost cineva la dansa ? La cine? Link spre comentariu
Petre1996 Reputație: 1 Postat Septembrie 18 Oras:Calarasi Oras:Calarasi Autor Partajează Postat Septembrie 18 Acum 4 minute, boss74 a spus: La cine? La fata roscata tatuata ! Link spre comentariu
Allexxxcm18 Reputație: 27 Postat Septembrie 19 Oras:Buzău Oras:Buzău Partajează Postat Septembrie 19 Acum 10 ore, Petre1996 a spus: La fata roscata tatuata ! A mai fost pe Călărași in trecut, atunci am și vizitat o de câteva ori, are si o recenzie din partea mea dupa vechiul cont, tipa e mișto, slim, sani micuți fund bombat atitudine ok ca și servicii nu mai știu exact exact dar facea un oral destul de bunicel. Link spre comentariu
Petre1996 Reputație: 1 Postat Septembrie 19 Oras:Calarasi Oras:Calarasi Autor Partajează Postat Septembrie 19 1 oră în urmă, Allexxxcm18 a spus: A mai fost pe Călărași in trecut, atunci am și vizitat o de câteva ori, are si o recenzie din partea mea dupa vechiul cont, tipa e mișto, slim, sani micuți fund bombat atitudine ok ca și servicii nu mai știu exact exact dar facea un oral destul de bunicel. Ms fain a mai scris cineva ca se joaca bine la oral ! Deci inseamna ca merita incercata 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum