alina8884 Reputație: 101 Postat Septembrie 19 Postat Septembrie 19 Bună doar ce am ajuns în oraș, pentru prima oară la voi 🥰❤️❤️❤️ Las mai jos câteva detalii despre mine, și ce vă pot oferii😘. Mai multe detalii și recenzii puteți citi pe Sibiu și Constanța 🙂 Ma numesc Alina, sunt o fata drăguță, calmă și discretă, am 1,65 cm și 50 de kg, și sunt dornică să ne cunoaștem 😊❤️ 🌹 Ca și servicii vă pot oferii: 👀 🎁 200 lei o finalizare ( maxim 30 min) 🎁 400 lei 2 finalizări (maxim 60 de min) ✅🔞 Sex normal (doar protejat) ✅🔞 Sex oral protejat sau neprotejat ( în funcție de igienă) ✅🔞 Deep ( cat se poate în funcție de mărime) ✅🔞 Cim (finalizare orală) 50 LEI Extra ✅🔞 Diferite poziții (69) ✅🔞 Foot fetish ✅🔞 Accept mângâieri, limbute 👅 ✅🔞 Dominare soft Activă‼️ 50 Lei Extra (palme, scuipat, strâns de gât, zgâriat, facesitting) ⛔️ NU OFER alte servicii în afară de cele enumerate mai sus, nu insistați vă rog ⛔️ Nu accept sub nici o formă sex normal neprotejat ⛔️ Nu fac anal indiferent de suma ⛔️ Nu primesc persoane sub influența alcoolului sau a altor substanțe ⛔️ Nu intru cu bile sau alte adăugiri ⛔️Nu intru cu mărimi mai mari de 19 cm sau foarte groase❗️❗️❗️❗️ ⛔️Nu fac sex hard 🌹 Ofer igienă și respect și doresc același lucru și din partea voastră ❤️💋 Abia aștept să vă cunosc 😇
alina8884 Reputație: 101 Postat Septembrie 19 Autor Postat Septembrie 19 Vă rog pentru programări mesaj pe WhatsApp 😘 program 11:00 - 22:30
maxibogger89 Reputație: 76 Postat Septembrie 19 Postat Septembrie 19 Buna..ce intra la dominare soft? Footjob, shoejob, facesitting? Da-ne mai multe detalii te rog.
LuckyB Reputație: 1 Postat Septembrie 22 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Septembrie 22 Salutare. Am vizitat-o pe domnisoara astazi si am fost placut impresionat, s-a miscat bine la oral si am schimbat doua pozitii. Implicata si se muleaza misto, nu intru mult in detalii pentru ca asta tine de abordarea fiecaruia. Recomand 1
ahbvjr Reputație: 53 Postat Septembrie 23 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Septembrie 23 Mă bucur ca Alina a ajuns in Brasov 🥰 Am vizitat-o acum vreo 2 săptămâni in Sibiu si inca imi aduc aminte cu multa placere ce misto a fost. Am primit probabil unul din cele mei bune oraluri de pana acum ... Când am văzut-o ca vine cu 3 prosoape de bucătărie lângă mine nu știam care e faza, insa când a început oralul mi-am dat seama de ce ... demențial, cu patima si foc, umed si dezlănțuit. N-am rezistat foarte mult ... era gata-gata sa optez pentru un CIM, insa Alina arată foarte foarte bine. Este bine proporționată, inaltuta cu niște sâni superbi. Mi-a plăcut mult funduletul si a trebuit sa încerc si o căpriță, poziție in care am terminat in glorie. Alina a fost tot timpul acolo pentru mine, nu m-am simțit grăbit deloc iar la sex s-a implicat activ. O întâlnire de 10. Alina te pup si sper sa stai toată săptămâna la Brașov ca sa te revizitez 🤗 1 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum