Sari la conținut

🎀Mona🎀🩷0724497682🩷

Postări Recomandate

• Mona1992 a schimbat titlul în 🎀Mona🎀🩷0724497682🩷
  • Oras:Oriunde și nicăieri.
  • Oras:Oriunde și nicăieri.
Acum 11 ore, Mona1992 a spus:

Bună dragii mei disponibilă în orașul vostru 🩷

📍Locația :Bulevardul Dacia nr 6 📍

E4A53359-BF5C-40F6-B2A2-B5626B32210B.jpeg

FC193993-8622-4258-B91B-977E8F52A112.jpeg

30CA24F1-E9CD-46F4-BAF4-9A9915E9EBFF.jpeg

That smile...💯

• Like 1
Link spre comentariu

Salutare, is seara asta am avut o portia am încercat sa ajung la domnișoara am sunat m-a informat despre meniu printr-un mesaj am zis ok întrebând dacă e ok în 10 15 minute zicandu-mi ok, ajung la locul indicat dau mesaj dar fără răspuns, după vro 10 minute încerc sa sun, direct ocupat acum nu știu dacă mi-a dat Block dar am încercat sa sun de vro 3 ori aceeași chestie, după jumătate de ora de așteptat în frig, nu găsisem parcare lângă am plecat. Am mai fost la ea când era doar pe public nu am avut treaba cu ea atunci 

Ciocane tari

• Confuz 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bacău
Acum 14 ore, andem a spus:

Salutare, is seara asta am avut o portia am încercat sa ajung la domnișoara am sunat m-a informat despre meniu printr-un mesaj am zis ok întrebând dacă e ok în 10 15 minute zicandu-mi ok, ajung la locul indicat dau mesaj dar fără răspuns, după vro 10 minute încerc sa sun, direct ocupat acum nu știu dacă mi-a dat Block dar am încercat sa sun de vro 3 ori aceeași chestie, după jumătate de ora de așteptat în frig, nu găsisem parcare lângă am plecat. Am mai fost la ea când era doar pe public nu am avut treaba cu ea atunci 

Ciocane tari

Bună draga programarea nu s-a făcut nu am nici o confirmare public e altceva forum altceva O zi frumoasă 

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:London
  • Oras:London
Acum 17 minute, Mona1992 a spus:

Bună draga programarea nu s-a făcut nu am nici o confirmare public e altceva forum altceva O zi frumoasă 

Cum adică programarea nu s a făcut dacă omul a spus că vine in 10-15 minute. Ce trebuia să mai facă!? Sa semneze ceva? Sa lase un avans online? 

Altă japiță? 

P.s. Și eu am sunat la tipa asta Intr una. Nici gând să răspundă. E " ft. căutată"!

• Confuz 1
Link spre comentariu
Acum 16 minute, antonvass a spus:

Cum adică programarea nu s a făcut dacă omul a spus că vine in 10-15 minute. Ce trebuia să mai facă!? Sa semneze ceva? Sa lase un avans online? 

Altă japiță? 

P.s. Și eu am sunat la tipa asta Intr una. Nici gând să răspundă. E " ft. căutată"!

Ușor de zis dar dovezi , de comentat comentez am rugămintea să lase mesajele cu mine când am făcut programarea până atunci vă rog să nu îmi folosiți topicul inutil 🤗 Mulțumesc 🙏 

• Like 1
Link spre comentariu
Acum 2 minute, Mona1992 a spus:

Ușor de zis dar dovezi , de comentat comentez am rugămintea să lase mesajele cu mine când am făcut programarea până atunci vă rog să nu îmi folosiți topicul inutil 🤗 Mulțumesc 🙏 

Acum 40 minute, Mona1992 a spus:

Am intales, adevărul ca am vb pe numărul de pe public nu de aici de pe form ca nu ți-ai anunțat disponibilitatea, probabil la public primu venit primu servit și numărul de aici cu programare e tratat mai serios. 

Si da am mesajele și apelurile nu am nici o treaba cu tine sa te denigreze sau sa vorbesc aiurea am sa încerc din nou când oi avea alta ocazie

Link spre comentariu
  • Oras:Piatra Neamț
  • Oras:Piatra Neamț
Acum 3 ore, antonvass a spus:

Altă japiță? 

Mai știi și alte "japițe" ce prestează în Piatra ?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...