Caluu Reputație: 6 Postat Octombrie 7 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 7 Acum 17 ore, Alisaals a spus: Și dacă aveam pe cineva cu mine aveam pentru protecție mai ales câte sau întâmplat și la Timișoara și la Constanța femei omorâtă de către nebuni ca voi ....voi sunteți aia cu părerea și cu vorbitul când va refuza cineva ..... Aha și mie dacă nu-mi faci oral nep și la tel în zic ca sunt curat și epilat și mă vezi în locație ca sunt epilat,l‐a telefon zici una la locatie faci alta și mai ceri extra pt 2 minute de oral ? Normal că mă enervez și dacă ridic tonul la tine iese căpriorul și face urat ca mă răstesc la căpșunică ideea e ca te poți lăsa oricând de “meseria “ asta ,du-te da cu mătura pe stradă sau chelnerița la tine în sat 1 Link spre comentariu
crocobazdugat Reputație: 546 Postat Octombrie 7 Oras:Peste tot și nicăieri. Oras:Peste tot și nicăieri. Partajează Postat Octombrie 7 Acum 4 ore, Caluu a spus: Aha și mie dacă nu-mi faci oral nep și la tel în zic ca sunt curat și epilat și mă vezi în locație ca sunt epilat,l‐a telefon zici una la locatie faci alta și mai ceri extra pt 2 minute de oral ? Normal că mă enervez și dacă ridic tonul la tine iese căpriorul și face urat ca mă răstesc la căpșunică ideea e ca te poți lăsa oricând de “meseria “ asta ,du-te da cu mătura pe stradă sau chelnerița la tine în sat Băi să-mi explice și mie cineva că sunt într-o totală confuzie!! Dacă te speli înainte la pla și te epilezi la floci nu mai iei nici o boală cu transmitere sexuală? Că eu ca prostu' folosesc prezervativu' ăla nenorocit și la oral! Tare dobitoc sunt! Cineva îmi spusese că aș dormi bine noaptea când pun capul pe pernă dar eu am mai avut și vise urâte! Nu ștu' ce să zic..voi vă spălați la pla și vă radeți flocălăii și vă futeți fără frici neprotejat?? Vreau răspunsuri concrete și corecte..sincere.. fără rețineri de niciun fel ok? Mulțumesc anticipat! Link spre comentariu
Caluu Reputație: 6 Postat Octombrie 7 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 7 Acum 2 ore, crocobazdugat a spus: Băi să-mi explice și mie cineva că sunt într-o totală confuzie!! Dacă te speli înainte la pla și te epilezi la floci nu mai iei nici o boală cu transmitere sexuală? Că eu ca prostu' folosesc prezervativu' ăla nenorocit și la oral! Tare dobitoc sunt! Cineva îmi spusese că aș dormi bine noaptea când pun capul pe pernă dar eu am mai avut și vise urâte! Nu ștu' ce să zic..voi vă spălați la pla și vă radeți flocălăii și vă futeți fără frici neprotejat?? Vreau răspunsuri concrete și corecte..sincere.. fără rețineri de niciun fel ok? Mulțumesc anticipat! Înseamnă că ai trăit degeaba 😂😂 Link spre comentariu
crocobazdugat Reputație: 546 Postat Octombrie 7 Oras:Peste tot și nicăieri. Oras:Peste tot și nicăieri. Partajează Postat Octombrie 7 Acum 38 minute, Caluu a spus: Înseamnă că ai trăit degeaba 😂😂 Atât boss!! Nici nu mă gândesc că am trăit cu un scop în condițiile astea 😂😂 Link spre comentariu
Proford Reputație: 138 Postat Octombrie 7 Partajează Postat Octombrie 7 Acum 5 ore, crocobazdugat a spus: Băi să-mi explice și mie cineva că sunt într-o totală confuzie!! Dacă te speli înainte la pla și te epilezi la floci nu mai iei nici o boală cu transmitere sexuală? Că eu ca prostu' folosesc prezervativu' ăla nenorocit și la oral! Tare dobitoc sunt! Cineva îmi spusese că aș dormi bine noaptea când pun capul pe pernă dar eu am mai avut și vise urâte! Nu ștu' ce să zic..voi vă spălați la pla și vă radeți flocălăii și vă futeți fără frici neprotejat?? Vreau răspunsuri concrete și corecte..sincere.. fără rețineri de niciun fel ok? Mulțumesc anticipat! Dacă te speli și te epilezi înseamnă igienă. Prezervativul e pentru protecție îndiferent de igienă. Senzația mai plăcută e fără el, dar și la oral nep, dacă are fata un abces purulent la o măsea sigur iei ceva ( bine înțeles dacă are vreo boală). Invers doar dacă ai bube. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum