RoxanaSweet Reputație: 241 Postat Septembrie 25 Telefon: 0734160586 Oras:Cluj Disponibila Telefon: 0734160586 Oras:Cluj Disponibila Partajează Postat Septembrie 25 ❤️🔥Hey❣️🥰🍓😘 ✅️Vineri voi veni in vizita la voi penteu cateva zile ✅️Sunt Roxana si ma descriu ca fiind o miniona slim cu sanii mari, nimfomana, sociabila, cu bun simt si atenta la cerintele voastre ✅️Sper sa ma ridic la nivelul asteptarilor voastre in aceste cateva zile cat voi fi in vizita la voi si ca interactiunea dintre noi sa fie una placuta de ambele parti 🍭Serviciile sunt: 🍓Oral protejat/neprotejat in functie de igiena 🍓Normal protejat 🍓Anal protejat 🍓Facefuck 🍓Deep 🍓Diferite pozitii 🍓Mici famtezii 🍓Atingeri 🍓Mangaieri 🍓69 🍓COB 🍓Masaj de relaxare 🎁Cadoul este: 🍬200 o fin maxim 30min DTD 🍬400 ora DTD ❤️Acesta va fi inmanat la inceputul intalnirii ❤️Lucrez cu programari dar nu este nevoie de confirmare ❤️Daca intarziati la programare si nu anuntati este posibil sa anulez programarwa respectiva ❤️Daca nu raspund imadiat la mesaj scrieti mi pana la ce ora pot sa revin cu un raspuns ❤️Imi rezerv dreptul de a selecta clientii ❤️Fara degete la pizdik ✅️Fac threesome MMF ✅️Accept cupluri Link spre comentariu
RoxanaSweet Reputație: 241 Postat Septembrie 25 Telefon: 0734160586 Oras:Cluj Disponibila Telefon: 0734160586 Oras:Cluj Disponibila Autor Partajează Postat Septembrie 25 Link spre comentariu
RoxanaSweet Reputație: 241 Postat Septembrie 25 Telefon: 0734160586 Oras:Cluj Disponibila Telefon: 0734160586 Oras:Cluj Disponibila Autor Partajează Postat Septembrie 25 Link spre comentariu
RoxanaSweet Reputație: 241 Postat Septembrie 25 Telefon: 0734160586 Oras:Cluj Disponibila Telefon: 0734160586 Oras:Cluj Disponibila Autor Partajează Postat Septembrie 25 1 2 Link spre comentariu
orlando Reputație: 67 Postat Septembrie 25 Oras:BRASOV Oras:BRASOV Partajează Postat Septembrie 25 Uuuuu, suna bine! Abia asteptam sa te vizitam si sa trecem prin si pe la tine. Iti uram un calduros bine ai venit si iti dorim o sedere cat mai lunga la noi in oras. 🥰❤️😘 1 Link spre comentariu
boss6310 Reputație: 168 Postat Septembrie 25 Oras:Romania Disponibila Oras:Romania Disponibila Partajează Postat Septembrie 25 Hey In Târgu Mureș nu ne vizitezi? 2 Link spre comentariu
RoxanaSweet Reputație: 241 Postat Septembrie 26 Telefon: 0734160586 Oras:Cluj Disponibila Telefon: 0734160586 Oras:Cluj Disponibila Autor Partajează Postat Septembrie 26 La 25.09.2024 la 13:22, orlando a spus: Uuuuu, suna bine! Abia asteptam sa te vizitam si sa trecem prin si pe la tine. Iti uram un calduros bine ai venit si iti dorim o sedere cat mai lunga la noi in oras. 🥰❤️😘 Multumesc. 🥰💯🍓❤️ Link spre comentariu
Caluu Reputație: 5 Postat Septembrie 27 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 27 Am vizitat-o pe Craiova e top top ,felul cum o suge 🍆🤯 Link spre comentariu
RoxanaSweet Reputație: 241 Postat Septembrie 28 Telefon: 0734160586 Oras:Cluj Disponibila Telefon: 0734160586 Oras:Cluj Disponibila Autor Partajează Postat Septembrie 28 Buna dimi❣️ Azi programul este pana la 22❣️🥰🥰🥰💯🍓🍭 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 28 Partajează Postat Septembrie 28 Holla! Am citit anal in meniu, am spus: Prezent🤣 Si am avut o surpriza placuta vis a vis de experienta avuta in compania ei. Contact pe whatsapp, stabilit ora, locatie Coresi, str. Ioan Popasu., apartament curat, baie dotata cu cele necesare. M-a intampinat imbracata intr-un maieu si un panalon scurt de blugi, o fata draguta, dar foarte micuta de inaltime, fata rotunda, ochi albastri, incadrate de un par lung si blond. Sanii maricei se faceau remarcati prin maieul mulat. M-a invitat direct in dormitor(nu fumeaza), acolo unde ne-am tolanit amandoi pe pat si am inceput socializarea. Nu ii place sa vorbeasca prea mult despre ea, dar am gasit subiecte de conversatie ca sa facem intro-ul. In tot acest timp a zambit si chiat a ras la cateva glumite pe care le-am facut si cu una dintre maini ma dezmierda ca si cum am fi doi indragostiti ca re stau de vorba. La un moment dat am decis sa ne dezbracam si sa dam adevaratul sens al acelei intalniri. A inceput cu saruturi pe buze, apoi a coborat incet pe gat, mameloane, pana cand a ajuns la soldatul care era deja erect si dornic sa fie rasfatat de gurita ei. Oral de 10+, juniorul a disparut la un moment dat fiind inghitit pana la cotor, satelitii rasfatati la maxim, supti si udati cu multa saliva. Am intors-o si am inceput un oral la pasarica ei simpatica care a raspuns imediat, motul s-a infoiat si s-a umezit toata. Am montat un balonas si in pozitia misionar, am intrat usor in pasarica stramta care m-a primit cu placere dupa preludiul de care avusese parte. Gemete, contre, imbratisari saruturi…wow… La un moment dat si-a bagat o perna sub fundulet si m-a invitat sa accesez si cealalta gaurica. Am intrat si acolo tot incet, a facut o grimasa initial, dar dupa aceea s-a relaxat si a fost o reala placere sa pompez in funduletul ei care il cam strangula pe junior. Nu a durat prea mult si am eliberat samanta in balonas. Am cazut lat pe spate si am avut surpriza ca s-a apropiat de mine, m-a imbratisat si m-a mangaiat pret de cateva minute bune. Eu am fost cel care a intrerupt momentul magic spunandu-i ca timpul a cam expirat. Mi-a spus sa nu imi bat capul pentru ca i-a facut placere si ei intalnirea noastra. Am incheiat totusi intalnirea pentru ca eu aveam ceva treaba iar ea trebuia sa se pregateasca pentru urmatoarea intalnire. Nu cred ca mai este nevoie de concluzii si recomandari. Eu am sa-i mai trec sigur pragul pana cand ne paraseste. Dixit. Link spre comentariu
RoxanaSweet Reputație: 241 Postat Septembrie 29 Telefon: 0734160586 Oras:Cluj Disponibila Telefon: 0734160586 Oras:Cluj Disponibila Autor Partajează Postat Septembrie 29 Acum 17 ore, duhovnicul a spus: Holla! Am citit anal in meniu, am spus: Prezent🤣 Si am avut o surpriza placuta vis a vis de experienta avuta in compania ei. Contact pe whatsapp, stabilit ora, locatie Coresi, str. Ioan Popasu., apartament curat, baie dotata cu cele necesare. M-a intampinat imbracata intr-un maieu si un panalon scurt de blugi, o fata draguta, dar foarte micuta de inaltime, fata rotunda, ochi albastri, incadrate de un par lung si blond. Sanii maricei se faceau remarcati prin maieul mulat. M-a invitat direct in dormitor(nu fumeaza), acolo unde ne-am tolanit amandoi pe pat si am inceput socializarea. Nu ii place sa vorbeasca prea mult despre ea, dar am gasit subiecte de conversatie ca sa facem intro-ul. In tot acest timp a zambit si chiat a ras la cateva glumite pe care le-am facut si cu una dintre maini ma dezmierda ca si cum am fi doi indragostiti ca re stau de vorba. La un moment dat am decis sa ne dezbracam si sa dam adevaratul sens al acelei intalniri. A inceput cu saruturi pe buze, apoi a coborat incet pe gat, mameloane, pana cand a ajuns la soldatul care era deja erect si dornic sa fie rasfatat de gurita ei. Oral de 10+, juniorul a disparut la un moment dat fiind inghitit pana la cotor, satelitii rasfatati la maxim, supti si udati cu multa saliva. Am intors-o si am inceput un oral la pasarica ei simpatica care a raspuns imediat, motul s-a infoiat si s-a umezit toata. Am montat un balonas si in pozitia misionar, am intrat usor in pasarica stramta care m-a primit cu placere dupa preludiul de care avusese parte. Gemete, contre, imbratisari saruturi…wow… La un moment dat si-a bagat o perna sub fundulet si m-a invitat sa accesez si cealalta gaurica. Am intrat si acolo tot incet, a facut o grimasa initial, dar dupa aceea s-a relaxat si a fost o reala placere sa pompez in funduletul ei care il cam strangula pe junior. Nu a durat prea mult si am eliberat samanta in balonas. Am cazut lat pe spate si am avut surpriza ca s-a apropiat de mine, m-a imbratisat si m-a mangaiat pret de cateva minute bune. Eu am fost cel care a intrerupt momentul magic spunandu-i ca timpul a cam expirat. Mi-a spus sa nu imi bat capul pentru ca i-a facut placere si ei intalnirea noastra. Am incheiat totusi intalnirea pentru ca eu aveam ceva treaba iar ea trebuia sa se pregateasca pentru urmatoarea intalnire. Nu cred ca mai este nevoie de concluzii si recomandari. Eu am sa-i mai trec sigur pragul pana cand ne paraseste. Dixit. 💌Buna dimi❣️ Multumesc pentru vizita si pentru recenzie❣️🥰🥰😘❤️💯💯💯🍭🍭 Imi pare bine ca am fost o surpriza placuta🥰🥰🥰🥰😘😘😘❤️❤️❤️💯 si ca am fost pe aceeasi lungime de unda amandoi💯💯💯🍭🥰😘❤️❤️❤️ ❤️Te reastept cand doresti sa ne revedem si sa repetam experienta pe care am avut o❣️🍭🍓🥰💯😘😘😘😘😘❤️❤️❤️ PS : Scuze de intarzierea cu care am raspuns😳 Link spre comentariu
RoxanaSweet Reputație: 241 Postat Septembrie 29 Telefon: 0734160586 Oras:Cluj Disponibila Telefon: 0734160586 Oras:Cluj Disponibila Autor Partajează Postat Septembrie 29 Azi ma gasiti pana la22.😘🥰😘😘💯🍭🍓 Link spre comentariu
Daaniels92 Reputație: 36 Postat Septembrie 29 Telefon: 0740900708 Oras:Brașov Telefon: 0740900708 Oras:Brașov Partajează Postat Septembrie 29 Ședere cât mai lungă îți dorim ❤️ 1 Link spre comentariu
RoxanaSweet Reputație: 241 Postat Septembrie 30 Telefon: 0734160586 Oras:Cluj Disponibila Telefon: 0734160586 Oras:Cluj Disponibila Autor Partajează Postat Septembrie 30 Acum 17 ore, Daaniels92 a spus: Ședere cât mai lungă îți dorim ❤️ Multumesc❣️🥰🥰🥰🍓🍭💯 Link spre comentariu
RoxanaSweet Reputație: 241 Postat Septembrie 30 Telefon: 0734160586 Oras:Cluj Disponibila Telefon: 0734160586 Oras:Cluj Disponibila Autor Partajează Postat Septembrie 30 Azi ma gasiti pana la 15:00❣️🍭🍓💯🥰 Link spre comentariu
adr1an11 Reputație: 51 Postat Septembrie 30 Oras:Ro Oras:Ro Partajează Postat Septembrie 30 Văzând ca ciclonul nu mai vine și eu având pofta de ceva "miscare", am tras o privire peste forum și mi-a făcut cu ochiul postarea Roxanei. Am trimis mesaj, am făcut programare și m-am prezentat la ora stabilita în clasica zonă Coresi. Am dat peste o domnișoara mica, 1.55 cm aprox, dragutica, zambareata, corp bine proporționat, sâni mari și frumoși, plăcuți la atingere. La categoria servicii sta bine, oralul fiind unul din cele mai bune din ultima perioada, e acolo în top...deep, gag, spit, eye contact, lins/supt oua...foooarte bună tehnica. NP, AP bune...se implica, geme frumos, se vede ca ii place ceea ce face. Eu mi-am cam pierdut concentrarea din cauza patului care scartaia intr-un mod enervant de tare. Cooperanta, flexibila, a acceptat poziții și servicii care nu erau în lista și nici nu a cerut extra. Singurul minus care eu cred ca ar putea fi remediat pentru ca poate deranja este faptul ca, cel puțin la mine nu s-a întâmplat sa facă dus între numere și nici la final. Cat eu eram la dus ea s-a îmbrăcat, probabil pregătită pentru următorul client (fără sa se igienizeze). Dacă aveți de gând sa o vizitați, grabiti-va a vineri e ultima zi la noi. 1 1 Link spre comentariu
RoxanaSweet Reputație: 241 Postat Octombrie 1 Telefon: 0734160586 Oras:Cluj Disponibila Telefon: 0734160586 Oras:Cluj Disponibila Autor Partajează Postat Octombrie 1 Acum 12 ore, adr1an11 a spus: Văzând ca ciclonul nu mai vine și eu având pofta de ceva "miscare", am tras o privire peste forum și mi-a făcut cu ochiul postarea Roxanei. Am trimis mesaj, am făcut programare și m-am prezentat la ora stabilita în clasica zonă Coresi. Am dat peste o domnișoara mica, 1.55 cm aprox, dragutica, zambareata, corp bine proporționat, sâni mari și frumoși, plăcuți la atingere. La categoria servicii sta bine, oralul fiind unul din cele mai bune din ultima perioada, e acolo în top...deep, gag, spit, eye contact, lins/supt oua...foooarte bună tehnica. NP, AP bune...se implica, geme frumos, se vede ca ii place ceea ce face. Eu mi-am cam pierdut concentrarea din cauza patului care scartaia intr-un mod enervant de tare. Cooperanta, flexibila, a acceptat poziții și servicii care nu erau în lista și nici nu a cerut extra. Singurul minus care eu cred ca ar putea fi remediat pentru ca poate deranja este faptul ca, cel puțin la mine nu s-a întâmplat sa facă dus între numere și nici la final. Cat eu eram la dus ea s-a îmbrăcat, probabil pregătită pentru următorul client (fără sa se igienizeze). Dacă aveți de gând sa o vizitați, grabiti-va a vineri e ultima zi la noi. 💌Hey❣️ Multumesc pentru vizita si pentru recenzie❣️🥰💯🍭🍭🍓🍓😘🍭 Imi pare bine ca ti a placut interactiunea cu min🥰🥰💯🥰🥰e si ca am fost pe aceeasi lungime de unda❣️🥰💯🍓🍭🍭🍓 Intradevar ca daca am placere in ceea ce fac este foarte dificil sa nu iasa ceva bun😉 ✅️Dusul il fac dupa fiecare vizita obligatoriu💯🥰🍓😘. Niciodata nu fac dus cand am pe cineva la mine pentru ca s au intamplat diferite cazuri neplacute😳 Link spre comentariu
RoxanaSweet Reputație: 241 Postat Octombrie 1 Telefon: 0734160586 Oras:Cluj Disponibila Telefon: 0734160586 Oras:Cluj Disponibila Autor Partajează Postat Octombrie 1 Azi sunt disponibila pana la22❣️🥰💯❤️🍭 Link spre comentariu
adr1an11 Reputație: 51 Postat Octombrie 1 Oras:Ro Oras:Ro Partajează Postat Octombrie 1 1 oră în urmă, RoxanaSweet a spus: 💌Hey❣️ Multumesc pentru vizita si pentru recenzie❣️🥰💯🍭🍭🍓🍓😘🍭 Imi pare bine ca ti a placut interactiunea cu min🥰🥰💯🥰🥰e si ca am fost pe aceeasi lungime de unda❣️🥰💯🍓🍭🍭🍓 Intradevar ca daca am placere in ceea ce fac este foarte dificil sa nu iasa ceva bun😉 ✅️Dusul il fac dupa fiecare vizita obligatoriu💯🥰🍓😘. Niciodata nu fac dus cand am pe cineva la mine pentru ca s au intamplat diferite cazuri neplacute😳 Mulțumim de lămurire și mult succes în continuare! 🤗🤗 1 Link spre comentariu
coco.s Reputație: 2 Postat Octombrie 1 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Octombrie 1 Acum 1 oră, RoxanaSweet a spus: 💌Hey❣️ Multumesc pentru vizita si pentru recenzie❣️🥰💯🍭🍭🍓🍓😘🍭 Imi pare bine ca ti a placut interactiunea cu min🥰🥰💯🥰🥰e si ca am fost pe aceeasi lungime de unda❣️🥰💯🍓🍭🍭🍓 Intradevar ca daca am placere in ceea ce fac este foarte dificil sa nu iasa ceva bun😉 ✅️Dusul il fac dupa fiecare vizita obligatoriu💯🥰🍓😘. Niciodata nu fac dus cand am pe cineva la mine pentru ca s au intamplat diferite cazuri neplacute😳 Salutare ,vreau sa zic și eu ceva legat de această minune de fata pe care o respect și o ador in același timp,o cunosc destul de bine și este o fată foarte curata și cu un bun simț ieșit din comun,cu mine a fost la dus după primul și după cel de-al doilea Nr. După părerea mea este că sunt puține fete cu așa preturi și servicii ca păpușa asta de fata. Te pup dulce al tău nebun din ști tu. 1 1 Link spre comentariu
RoxanaSweet Reputație: 241 Postat Octombrie 2 Telefon: 0734160586 Oras:Cluj Disponibila Telefon: 0734160586 Oras:Cluj Disponibila Autor Partajează Postat Octombrie 2 Acum 22 ore, adr1an11 a spus: Mulțumim de lămurire și mult succes în continuare! 🤗🤗 Multumesc❣️💯😘🍓🍭 Link spre comentariu
RoxanaSweet Reputație: 241 Postat Octombrie 2 Telefon: 0734160586 Oras:Cluj Disponibila Telefon: 0734160586 Oras:Cluj Disponibila Autor Partajează Postat Octombrie 2 Acum 22 ore, coco.s a spus: Salutare ,vreau sa zic și eu ceva legat de această minune de fata pe care o respect și o ador in același timp,o cunosc destul de bine și este o fată foarte curata și cu un bun simț ieșit din comun,cu mine a fost la dus după primul și după cel de-al doilea Nr. După părerea mea este că sunt puține fete cu așa preturi și servicii ca păpușa asta de fata. Te pup dulce al tău nebun din ști tu. Si eu te pup dulce ❣️💯😘🍓🍭🍭❤️❤️🥰🥰 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum