RoxanaSweet Reputație: 242 Postat Octombrie 2 Telefon: 0734160586 Oras:Cluj Disponibila Telefon: 0734160586 Oras:Cluj Disponibila Autor Partajează Postat Octombrie 2 Azi sunt disponibila pana la22❣️💯😘🍓🍭🍭 ✅️Scrieti va rog in mesaj pana la ce ora pot sa revin cu un raspuns❣️🥰🥰❤️ ✅️Vineri este ultima zi la voi❣️ Link spre comentariu
RoxanaSweet Reputație: 242 Postat Octombrie 4 Telefon: 0734160586 Oras:Cluj Disponibila Telefon: 0734160586 Oras:Cluj Disponibila Autor Partajează Postat Octombrie 4 Buna dimi❣️🥰❤️💯🍭 ❤️Azi sunt disponibila pana la22❣️🥰❣️💯🍭😘 ✅️Este ultima zi la voi Link spre comentariu
EuuuMary Reputație: 13 Postat Octombrie 5 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Partajează Postat Octombrie 5 Foarte misto fata, o recomand curata / igiena / pro client ! 1 Link spre comentariu
FakYu Reputație: 33 Postat Octombrie 6 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 6 @RoxanaSweet Buna. Nu vrei sa faci o excursie si pe la. Craiova? Pari o fata super drăguță si sunt convins ca ai fi extrem de apreciata. Merci. 4 Link spre comentariu
Coglione Reputație: 71 Postat Octombrie 20 Telefon: 0799872453 Oras:Bucharest Telefon: 0799872453 Oras:Bucharest Partajează Postat Octombrie 20 Am rămas dator cu un review de la ultima vizită. De fapt, și prima vizită la Roxana. O fată drăguțp și simpatică, minionă cu ceea ce mie îmi pare niște sâni naturali foarte faini. Nu arată chiar ca în poze , ca majoritatea fetelor de altfel (după părerea mea) dar cu toate acestea este o femeie frumoasă cu servicii bune. Oralul în special a fost excepțional, adânc forțat (din propria ei inițiativă), cu fel de fel de artificii (tot din propria inițiativă). o fată căreia îî place ceea ce face și o face bine. Am stat doar o finalizare din păcate pentru că din eroare nu am specificat cât doresc, dar m-am bucurat de fiecare moment, până la ultimul leuț. În special celor cărora le place oralul, le-o recomand pe Roxana. Sper ca data viitoare să apuc să încerc și AP. o duminică plină de acțiune să aveți! Roxana te aștept să revii. 1 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum