ziparul Reputație: 19 Postat Septembrie 25, 2024 Oras:pitesti Oras:pitesti Postat Septembrie 25, 2024 Salutare. Vizitat domnisoara (din pacate nu mai retin linkul anuntului dar las mai jos un link cu prestația ei din Alba Iulia). Locatia undeva in spate la Filarmonica. Voce plăcută la telefon, deschis un corp destul de ok (putin plinuta, sanii mari dar mult lasati, dar compenseaza cu un design ok la fata - cam cea de pe profil whatsapp). Decartat 150 si trecut rapid la fapte. Un oral pe repede inainte, fara mare implicare. Cerut 69 si nerefuzat (decent, fara mirosuri, dar cu dintii care se simteau pe dromader). M-a mutat repede pe cauciuc. Schimbat doua pozitii, am pompat vreo 5 minute, timp in care mi-a repetat cred ca de vreo 3 ori sa termin mai repede si sa am grija sa nu se rupa cauciucul). Cand imi era lumea mai draga, din pozitia capra, plictisita evident, o vad sarind din pula si încheind sedinta pe repede inainte, spunand (cu vocea schimbata -nu mai era aia mieroasa inainte sa decartez) ca ce sa faca sa stea o ora pt 150 lei!! (Toata sedinta nu a durat mai mult de 10 minute. In fine, ii explic ca nu e ok cum procedează, dar era clar ca nu o interesa parerea mea-banii erau la ea si pa si pusi. I-am cerut la baie, încercând sa folosesc un prosop care era evident la mai multe utilizari- asa ca am renuntat. Am plecat dezamagit. In concluzie, din punctul meu de vedere nu e de bifat, decat daca vreti un VERY fust fuck. Pacat de ea, ca parea cu potential. Si inca ceva - isi modifica pretul de la client la client (unui prieten i-a cerut 200 pt numar, eu am scapat cu 150😂). Bafta sa aveti si sper ca nu am omis ceva.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum