woodpecker Reputație: 20 Postat Septembrie 25, 2024 Oras:Pitești Oras:Pitești Postat Septembrie 25, 2024 Ce recomandați pt o cazare gen 3_4 ore. Mă refer aici la hotel/pensiune.
Planck Reputație: 169 Postat Septembrie 26, 2024 Oras:Pitești Oras:Pitești Postat Septembrie 26, 2024 Acum 6 ore, woodpecker a spus: Ce recomandați pt o cazare gen 3_4 ore. Mă refer aici la hotel/pensiune. Era Monte Carlo dar am aflat că ar avea camere de supraveghere ascunse și nu am mai călcat pe acolo.
Misuursulet Reputație: 786 Postat Septembrie 26, 2024 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Septembrie 26, 2024 Acum 7 ore, woodpecker a spus: Ce recomandați pt o cazare gen 3_4 ore. Mă refer aici la hotel/pensiune. La Ștefănești cum cobori pasarela în dreapta, maria parca, maracineni Cora, pe exercițiu doua hoteluri sanedo și mai este unul vizavi , la târg la fel două pensiuni, Maria și cealaltă nu mai știu cum îmi scapă acum
woodpecker Reputație: 20 Postat Septembrie 26, 2024 Oras:Pitești Oras:Pitești Autor Postat Septembrie 26, 2024 Acum 5 ore, Misuursulet a spus: La Ștefănești cum cobori pasarela în dreapta, maria parca, maracineni Cora, pe exercițiu doua hoteluri sanedo și mai este unul vizavi , la târg la fel două pensiuni, Maria și cealaltă nu mai știu cum îmi scapă acum Mulțumesc! Am fost la Ștefănești și la Cora acum 3 ani și nu mai știam dacă mai au in meniu și 3 ore. 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum