a_n_d_r_a Reputație: 7 Postat Martie 24, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 24, 2014 BUNA!!! Numele meu este Andra,sunt bruneta,am 1.70 inaltime cu 54kg,ochi verzi si sani nr3. Ca servicii ofer: Sex oral Sex normal Sex anal 69,finalizare orala,deep.. O finalizare 150 ron(maxim30minute) O ora 200ron(doua finalizari) Ca zona locuiesc pe bulevardul Mircea Voda. Pup si va astept cu drag la mine! Va atasez si cateva poze. 5 Link spre comentariu
gogu80 Reputație: 922 Postat Martie 25, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 25, 2014 bine ai venit printre noi..."spor la treaba" Link spre comentariu
baron Reputație: 89 Postat Martie 26, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Martie 26, 2014 Hai sa sparg gheata......cu toate ca a venit primavara Sunat la numarul din anunt, facut programare , ajuns la fata locului.. Placut impresionat de cum arata am ramas la d-ra ... . o prezenta minunata Andra. Am conversat cateva lucruri interesante si mi se pare o prezenta agreabila si prietenoasa. Un corp bine proportionat iar ea ca persoana de calitate, vorbeste frumos si se poarta cu atentie, incearca sa iti ofere tot ce iti doresti.Cerut la dus, primit prosop curat.La baie cat si in camera curatenie... totul ok. Am revenit in camera ,am conversat un pic diverse dupa care d-ra a inceput un oral foarte placut si intens cu limbi pe oo, gemete si implicare. Multumit de oral, am trecut la pozitia misionarului unde da contre si se misca foarte misto. Am finalizat in gurita ,am mers la baie pentru igienizare tigarea de dupa..si dus am fost. Poze reale,. la cererea mea,ma asteptat imbracata ca in poze. Note . Locatie 9 curatenie- si la baie geluri de dus pe alese...mai rar am gasit atatea geluri intr-o locatie Normal 10 m-am simtit super, este pasionala in pat ... se implica Oral 9 cu cim Anal nu am inceracat.... ok igiena .....nu veneau mirosuri neplacute. Pret 150 l.... o finalizare. Ca spect fizic: frumusica la fata, bruneta 170 (fara tocuri) 54- 55 kg, ochii verzi, sanii nr.3-4 un pic lasati..... Pot spune ca arata mai bine ca in poze... De revenit..... 12 Link spre comentariu
a_n_d_r_a Reputație: 7 Postat Martie 27, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Martie 27, 2014 Buna dimi... Multumesc frumos pentru cuvintele adresatePisicutz ,te rog frumos fa-mi si mie cont de excorta.. Aceeasi Andra.... O zi placuta va doresc. 2 Link spre comentariu
sonyk01 Reputație: 569 Postat Martie 28, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 28, 2014 CEA MAI MARE TEAPA ANDRA 0726813157 Ieri noapte am vrut sa-l cinstesc pe un prieten bun cu o ora la "fetite". Cum variantele de noapte sunt putine, ne-am oprit la topicul Andrei. Am vazut pozele reale si o recenzie pozitiva de la un membru galben (sa ma cac in gusturile lui). Ne-am inteles la telefon pentru doua ore inpartite pe 4 reprize a cate 30 de minute sex total cu fin orala(400ron). Am ajuns in locatie, am mai discutat un pic si am ales sa raman eu primul. Prietenul meu a fost rugat sa astepte afara. I-am dat cheile de la masina si ne-a lasat sa ne "distram". Noroc ca am fost super inspirat si nu i-am platit 400ron din prima ca iesea mare scandal. Am facut eu dus, apoi ea. A vrut sa se arunce direct la oral. Am oprit-o si i-am spus ca vreau un mic preludiu. Cand i-am pus mana pe buci, nu era deloc ce ma asteptam. Buca stanga era o galusca si buca dreapta un sac de cartofi. Celulita maxima! La oral, desi era deep nu simteam mai nimic. Am ceurt un prezervativ si am intors-o capra. D'aici a inceput adevaratul show. Am penetrat-o(normal) si am dat din cur de doua ori. M-a lovit un hoit de mortaciune in nas! Evident ca mi-a murit pula instant si ea se prefacea ca nu stie de ce. I-am zis sa ma termine la oral. Camera era inputita de acel miros intepator si nu mi s-a mai sculat sub nici o forma. Am oprit-o si am fugit la baie sa ma spal repede. M-a intrebat daca a gresit ea cu ceva. Nu pot sa cred ca nu a simtit nimic. Mie imi trebuia o masca de gaze ca sa stau in camera aia si ea facea pe inocenta. In timp ce ma inbracam am intrebat-o daca a fost recent pe stop. Mi-a spus ca i-a trecut de 3 zile. Am atentionat-o si vizavi de miros! La care tipa ma intreaba: Pai si....prietenul tau mai urca? Categoric NU, i-am raspuns. Am privit partea buna a lucrurilor: 1. Nu i-am dat 400ron din start (doar200)2. Am ramas eu primul cu ea (prietenul meu nu stiu in ce stil ar fi abordat situatia) Nu a avut decenta sa-mi returneze nici macar 50ron. Note: Igiena: de la 0 in jos + celulita pe fund.Alte note nu au rost. Am sunat la o tipa cunoscuta si ne-am dus la ea! Asa cum trebuia sa facem din prima 7 Link spre comentariu
a_n_d_r_a Reputație: 7 Postat Aprilie 1, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Aprilie 1, 2014 Buna........inainte de toate Sa trec la subiect, 1 D-le.sonyk ai venit la mine cu prietenul tau(cu toate ca ti-am spus ca nu primesc doua persoane odata )in casa. 2 Ai solicitat 2 finalizari TU , 2 finalizari prietenul. ..... ok total 400 lei Ai spus in felul urmator citez: faci o finalizare tu,cobori urca prietenul tau,face o finalizare,dupa care urci si imi platesti pentru amandoi ...corect.Cu toate ca nu accept variante de acestea dute -vino,urca-coboara si viceversa......se creaza trafic si eu tin la discretie mai ales ca era noapte. Bun...sa trec la actiune. Ti -am facut o finalizare orala(nicidecum sex normal) si ai spus in felul urmator:ca nu mai doresti sa platesti diferenta .. si sa urce si prietenul in banii acestia (adica 200 lei). pentru amandoi. Am spus nu se poate...in cazul in care o finalizare este 150 lei. ok E ,aici sa rupt filmul..... 3 Daca noi doi nu am facut SEX NORMAL,(urma in partea a doua sa facem) de unde ti-a venit miros de .....HOIT.!!!!!! Concluzia o trageti dumneavoastra.....d-lor. Cu stima ,ANDRA Link spre comentariu
salamander Reputație: 24 Postat Aprilie 7, 2014 Oras:. Oras:. Partajează Postat Aprilie 7, 2014 La recomandarea unui amic(nu are cont)am vizitat o pe Andra.Tel este cel din anunt iar locatia cea precizata de colegii de mai sus.Sunat facut programare....ajuns in zona d ra m a ghidat repede si am ajuns sus.Andra este o d ra de vre o 24 25 anisori,bruneta,1.70inatime cam vre o 58kg si cu niste ochii mari verzi(pozele sunt reale).Ma astepta intr o rochita scurta si cu un zambet larg.Am intrat in dormitor,am vb putin dupa care dus eu dus ea si am inceput cu un fk,dupa care sa lasat incet in jos la gogu si l a luat la supt pana cand sa facut bat,am cerut sa imi puna prezervativ,am intors o caprita si am inceput sa ii dau cand in fundulet cand in pizdulice vre o10min,dupa care am rugat o sa ma termine oral,fata a executat,a scos prezervativu si l a mai supt vre o 5min pana am treminat in gurita ei.am facut dus mi am luat la revedere si am plecat.NOTELE:Locatie:9.5 prosop curat,baie curata geluri de dus okAspect:9 tipa e bine proportionata putina celulita si sani putin lasati in rest e ok.Normal:9 nici stramta nici larga e potrivita,da contre nu am simtit nici un mirosAnal:10 nu am ce sa zic a fost perfect igeena okOral:9 cu cimGfe:9.5 draguta amabila comunicativaHalat:150ron 30minConcluzie: Eu o recomand 7 Link spre comentariu
gyo_77 Reputație: 2327 Postat Mai 23, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 23, 2014 2 Link spre comentariu
beverlihils Reputație: 185 Postat Septembrie 7, 2014 Oras:Vancouver Oras:Vancouver Partajează Postat Septembrie 7, 2014 mai stie cineva de frumoasa Andra? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum