Sari la conținut

De EVITAT! Sex neproteja! 0790635716 si 0730934364

alexu'

Postări Recomandate

• pisicuts a schimbat titlul în De EVITAT! Sex neproteja! 0790635716 si 0730934364
  • Oras:braila
Postat

Are față de taranca, peștele sta la scară de pază.Are pizda mișto,cu niște labii mari.Trebuie sa ai prezervativ la tine.

• Like 2

Postat
La 06.10.2024 la 14:17, Valkan12345 a spus:

Mi se pare prea riscant sa faci fara prezervativ,tinand cont ca la telefon suna de parca este drogata

Am văzut-o ieri pe stradă.Mi s-a părut că arată mai bine.A mai cosmetizat-o peștele.Ea căra bagajele și țiganul mergea în față cu mâinile goale.Se vedea că el este patron manager .Din atitudine se vedea că nu da doi bani pe ea,   îi ia 💸 și o pune la produs fără o minimă protecție cu prezervative. La fel am văzut-o și pe una care își spune baby girl,dar este cam urâțică.Sunt fete exploatate de cioroi cărora nu le place munca.De ele îmi este milă, multe au copii și trec la munca asta să le facă un ban,dar pe cioroii care le exploatează i-aș băga la săpun.In trecut se mai ascundeau,erau discreți.Acum stau și îi vezi la intrare.De când s-a răcorit,pe toți îi găsești în fața ușii.Mai că nu spun sa le lași lor banii.

• Like 1
  • Mersi 1
  • Haha 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...