ZeroTolerans Reputație: 13 Postat Septembrie 27 Oras:Ping 3 Ms Oras:Ping 3 Ms Partajează Postat Septembrie 27 Mulți nu știau cum o cheamă. O cheamă Bonnie Blue, ca pe fata lui Scarlett O'Harra cu Rhett Butler dân romanul "Pe Aripile Vântului" 👍. Duduia a executat 120 de studenți într-o săptămână și la ora asta este deschisă ptr multe alte cooperări... . Link spre comentariu
eturit Reputație: 3299 Postat Septembrie 27 Oras:București Oras:București Partajează Postat Septembrie 27 3 hours ago, ZeroTolerans said: este deschisă ptr multe alte cooperări... ...da' mai întâi tre' să te abonezi la OF-ul ei. Greu-greu cu promovarea. Nu mai puneți botu'... Link spre comentariu
JeanVal Reputație: 1924 Postat Septembrie 27 Partajează Postat Septembrie 27 A trecut de la un salariu lunar de 30.000 de lire sterline in HR la 250.000 de dolari pe OF în doar trei săptămâni – nu e deloc rău. Are șanse reale să devină milionară până la sfârșitul anului Link spre comentariu
ZeroTolerans Reputație: 13 Postat Septembrie 29 Oras:Ping 3 Ms Oras:Ping 3 Ms Autor Partajează Postat Septembrie 29 On 9/27/2024 at 9:54 PM, eturit said: ...da' mai întâi tre' să te abonezi la OF-ul ei. Greu-greu cu promovarea. Nu mai puneți botu'... Caută ptr edificare pe google Bonnie Blue + Manuel Ferrara! Fătuca asta știe cu ce se mănâncă promovare, HR etc... Este efectiv campioană, după cum am scris în titlul topicului! Link spre comentariu
eturit Reputație: 3299 Postat Septembrie 29 Oras:București Oras:București Partajează Postat Septembrie 29 2 hours ago, ZeroTolerans said: Este efectiv campioană, după cum am scris în titlul topicului! O fi, da' cooperările alea nu sunt deschise pentru neica-nimeni gen eu, tu, sau (cică) ăia 112 studenți din springbreak... Cu Manuel e win-win; eu dacă mă abonez și arăt că sunt generos și interesat de cooperare, ce șanse sunt ca "Bonnie Blue + unknown" să rupă OF-ul? "Pentru mai multe video-uri cu mine și Manuel sau alți celebri, abonați-vă!" Asta-i tot. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum