JohnCaprioar Reputație: 21 Postat Septembrie 29, 2024 Oras:Medias Oras:Medias Postat Septembrie 29, 2024 Salut domnilor! In baza recomandarilor voastre am sperat sa ma intalnesc cu Lidia (Top Brasov) sau Niko (profa), dar se pare ca nu se aliniaza lucrurile. Va rog recomandati-mi pe cineva! Obligatoriu: atitudine faina, corp ok, oral bun, sâni medii/mari, dar naturali Ar fi fain: CIM Ar fi super: AP Va rog, atitudinea ei e foarte importanta; lipsa chef am si acasa. Va multumesc!
liina90 Reputație: 20 Postat Septembrie 29, 2024 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Septembrie 29, 2024 recomand cu drag @Iulia6(deabia astept sa ne vedem😘) si @mayasw33t anal, e o doamna alina pe publi care face. acum vezi si tu daca iti place cum arata, din punctul meu de vedere are 45 de ani plus minus. oralul il face adanc, o baga pe gat bine de tot. face si fk, doar daca ii place de tine, cim din pacate nu.
liina90 Reputație: 20 Postat Septembrie 29, 2024 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Septembrie 29, 2024 25 minutes ago, liina90 said: recomand cu drag @Iulia6(de abia astept sa ne vedem😘) si @mayasw33t anal, e o doamna alina pe publi care face. acum vezi si tu daca iti place cum arata, din punctul meu de vedere are 45 de ani plus minus. oralul il face adanc, o baga pe gat bine de tot. face si fk, doar daca ii place de tine, cim din pacate nu. am uitat de @anabalan, a avut ceva probleme la ultima vizita si nu am mai fost de ceva timp la ea. cred ca e singura care iti poate oferi tot ce vrei. spor
JohnCaprioar Reputație: 21 Postat Septembrie 29, 2024 Oras:Medias Oras:Medias Autor Postat Septembrie 29, 2024 Iti multumesc! Iulia chiar imi face cu ochiul!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum