Sari la conținut

0756363850

Postări Recomandate

• Oras:Timișoara
Postat

Am  vizitat-o de trei ori pana acum.  Nu e top model doamna dar nici sa rupi ușa sa pleci. E amabila,   vroia să-mi dea apă de fiecare dată, Bloc vechi dar e ok, etaj 4.  Face un oral chiar bun cu cim. Altceva nu am încercat dar cred ca e ok si la restul.   300 ora , vrea numa la oră.  Cred ca totul e inclus dar nu am întrebat. Ma dus la ea ca sta la 3 minute de mine. Prima oara am zis ca dau de o cunoștință, dar am avut noroc nu.  Doamna e ok zic eu , sâni mari, poti s-o mângâi peste tot, sa te joci și cu degetele  în limita bunului simț.    Pt ce ma dus eu sunt mulțumit . Eu o mai vizitez ca e aproape.   O încercare merită și după aia fiecare decide dacă mai merge. 

• Like 3
Postat
42 minutes ago, _iuda_ said:

E doamna ce făcea în cuplu împreună cu soțul ei de se discuta intens dacă face neprotejat sau nu.

Da,ea este.

• Oras:Timisoara
Postat
Acum 10 ore, Alita a spus:

Am  vizitat-o de trei ori pana acum.  Nu e top model doamna dar nici sa rupi ușa sa pleci. E amabila,   vroia să-mi dea apă de fiecare dată, Bloc vechi dar e ok, etaj 4.  Face un oral chiar bun cu cim. Altceva nu am încercat dar cred ca e ok si la restul.   300 ora , vrea numa la oră.  Cred ca totul e inclus dar nu am întrebat. Ma dus la ea ca sta la 3 minute de mine. Prima oara am zis ca dau de o cunoștință, dar am avut noroc nu.  Doamna e ok zic eu , sâni mari, poti s-o mângâi peste tot, sa te joci și cu degetele  în limita bunului simț.    Pt ce ma dus eu sunt mulțumit . Eu o mai vizitez ca e aproape.   O încercare merită și după aia fiecare decide dacă mai merge. 

Ok.o sa bag și eu mâine o fisa să vedem despre ce este vorba .

• Oras:tm
  • Oras:tm
Postat
La 30.09.2024 la 10:20, Alita a spus:

banuiesc ca o ora = 2 finalizari. ai fost de 3 ori cate o ora si ai facut doar oral?

Postat
Acum 40 minute, velvet a spus:

banuiesc ca o ora = 2 finalizari. ai fost de 3 ori cate o ora si ai facut doar oral?

Am conversat cu doamna pe WhatsApp

Older Man: Am o nelămurire. Câte finalizari sunt incluse în acea oră ?
+40 756 363 850: Depinde de persoane
+40 756 363 850: 1maxim 2daca crezi că merge
Older Man: Muțumesc pentru precizări.

Postat
La 30.09.2024 la 11:17, _iuda_ a spus:

E doamna ce făcea în cuplu împreună cu soțul ei de se discuta intens dacă face neprotejat sau nu.

Am conversat cu doamna pe WhatsApp

Older Man: Cât ar trebui să plătesc extra dacă aș vrea să renunțăm la cauciuc?
+40 756 363 850: Nu ne cunoaștem și nu mă pot pronunța chiar și extra că fac neprotejat in afara de oral
+40 756 363 850: Aspectul acesta rămâne de văzut, vorbit

Reputație: 304
Postat
Acum 54 minute, velvet a spus:

Da numa oral.  Iam spus ce vreau   , un oral lung, susținut, fără grabă.   Asa ca dacă face nn nu știu. Pe mine nu ma interesează. Eu nu fac nici np.   Pt mine un oral bun e de multe ori mai bun decât sa ma termin în balonas în oricare poziție. Fiecare cu preferințele sale.   Doamna face un oral chiar bun.  

Postat

Buna ziua! Am fost și eu la doamna săptămână trecuta, cum a spus și colegul este o tipă normala, nu este bomba sexi dar nici sa fugi de ea. Este amabila, la oral se descurca binișor, in timpul acțiunii mai vb obscen (genul " fute mă hai da tare") ceea ce pt mine e excitant. Am platit o ora cu:

ON-as da un 8 mi ar fi plăcut puțin mai adânc având în vedere că nu sunt cel mai dotat om.

NP- nota 8 

AP- NOTA 9 CA E STRAMTA 

Participa și ea la acțiune da ceva contre la oral o scuipa frumos. 

Că și minusuri (pt gustul meu bineinteles) cărniță moale și că locația baia puțin cam urâtă, in rest curat și ok patul bineînțeles că scârțâia din toate încheieturile dar pe mi e mă excită asta.

Cadoul dat înainte din proprie inițiativă și a fost de 300 Ron o ora. Cat despre treabă cu neprotejatul nu știu, nici nu mi a propus și nici eu nu am solicitat.

Merge că și atitudine merita vizitata. Nu o recomand amatorilor de puștoaice cu carnea tare . O seara buna va doresc!!! 

• Like 2
  • Inimioara 1
Postat

Aaa și încă ceva am uitat, erau persoane care o făceau purcica pe topicul celălalt, acum nu știu ce placeri au unii (sa fută scânduri) dar nu e o tipă grasa, că statura și greutate as zice că e cat se poate de normala cu un mic defect in fata la dantura in rest o tipă normala genul MILF.

Postat

Am vorbit cu ea depre un gb, e de-acord cu condiția să ne sincronizam într-o sâmbătă . Cine se bagă?

Postat
Acum 35 minute, Wad008 a spus:

Azi vor să organizeze, cine se bagă?

Am avut și eu una aproape de mine.   Cred că nu mai ramine nimic din ea.   O faceți varză. Cred ca nici n-o mai vizitez. 😀

Postat

😂😂😂 Trag toți că hienele de ea 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...