Sari la conținut

Milf - 0791602871

Postări Recomandate

• cleopatra01 a schimbat titlul în Milf - 0791602871
  • Oras:Timișoara
  • Oras:Timișoara
Postat

Eu zic că nu este ea.  A mai întrebat cineva de ea , loc avea pe circumvalațiunii. 

• Oras:timisoara
  • Oras:timisoara
Postat

E stup,bordel unde e titulara,cred ca is 3-4 pe putin,cand am sunat sa cer detalii mi-a spus g.lazar 47 iar in fundal se mai auzeau vre-o 2 caprioare care dadeau detalii prin telefon!

titulara mi-zis 100-30 min / 200-60min.

Sa trecem la lucruri serioase”DANA “ cum sugea doamna Dana pula nu-ti mai trebuia nimic vre-o saptamana si ce scoala avea ca zici ca erai zeu cand erai in compania ei!sunt tare curios pe unde e si ce mai face si bine inteles as mai platii o ora in compania ei!!!

ce vremuri ce caprioare,una nu era cu fite/besini de diva si alte discoball-uri! Pacat ca vremurile sau stins si nu mai gasim caprioare serioase! Dar zicea bine un microbist,”jucam cu ce avem”

• Like 1

• Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara
Postat
Acum 12 ore, avadanei a spus:

E stup,bordel unde e titulara,cred ca is 3-4 pe putin,cand am sunat sa cer detalii mi-a spus g.lazar 47 iar in fundal se mai auzeau vre-o 2 caprioare care dadeau detalii prin telefon!

titulara mi-zis 100-30 min / 200-60min.

Sa trecem la lucruri serioase”DANA “ cum sugea doamna Dana pula nu-ti mai trebuia nimic vre-o saptamana si ce scoala avea ca zici ca erai zeu cand erai in compania ei!sunt tare curios pe unde e si ce mai face si bine inteles as mai platii o ora in compania ei!!!

ce vremuri ce caprioare,una nu era cu fite/besini de diva si alte discoball-uri! Pacat ca vremurile sau stins si nu mai gasim caprioare serioase! Dar zicea bine un microbist,”jucam cu ce avem”

Deja a ridicat tarifele 150/250.

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...