Lino07 Reputație: 0 Postat Octombrie 1, 2024 Oras:Transilvania Oras:Transilvania Postat Octombrie 1, 2024 Salutare Am mai scris de cateva ori în grupurile dedicate maseuzelor vechi din oraș , dar nimeni nu a răspuns , și aici mă gândesc că cei vechi și umblați ( se știu ei) sigur știu de ce maseauza e vorba . In afara de locație ,nu știu nimic . Plopilor ,parter ușa din stânga ,geamul de la camera dădea în spatele blocului către parcări , scara de lângă intrarea în parcul Babeș , in chirie era tipa.peste 40-43 a i pe aceea vreme , parca slăbise ,dar era buna de tot la masaj erotic . A stat mult la aceea locație , pentru că multe vizite le-am făcut . Zi faina si spor la f.t.t.
Membru Premium Mocureloaded Reputație: 2815 Postat Octombrie 1, 2024 Telefon: 0700000000 Oras:Cluj Telefon: 0700000000 Oras:Cluj Membru Premium Postat Octombrie 1, 2024 Acum 6 ore, Lino07 a spus: Salutare Am mai scris de cateva ori în grupurile dedicate maseuzelor vechi din oraș , dar nimeni nu a răspuns , și aici mă gândesc că cei vechi și umblați ( se știu ei) sigur știu de ce maseauza e vorba . In afara de locație ,nu știu nimic . Plopilor ,parter ușa din stânga ,geamul de la camera dădea în spatele blocului către parcări , scara de lângă intrarea în parcul Babeș , in chirie era tipa.peste 40-43 a i pe aceea vreme , parca slăbise ,dar era buna de tot la masaj erotic . A stat mult la aceea locație , pentru că multe vizite le-am făcut . Zi faina si spor la f.t.t. Da, chiar era bună domnișoara (îmi scăpa numele), era bună și nu doar la masaj. Locația aia de care spui a fost după ce a revenit din Anglia. Fata a avut activitate îndelungată, cu unele întreruperi și reveniri ulterioare, a fost "meseriasa" ... dar asta a fost de mult și este retrasa, fără nici o șansă de a reveni (ca tot sunt acuma de actualitate revenirile unor fete de top). P.S.: cert are topic aici, cel putin unul ... dar nu îmi fac timp al cauta.
tsunamicat Reputație: 2 Postat Octombrie 2, 2024 Postat Octombrie 2, 2024 15 hours ago, Mocureloaded said: Da, chiar era bună domnișoara (îmi scăpa numele), era bună și nu doar la masaj. Locația aia de care spui a fost după ce a revenit din Anglia. Fata a avut activitate îndelungată, cu unele întreruperi și reveniri ulterioare, a fost "meseriasa" ... dar asta a fost de mult și este retrasa, fără nici o șansă de a reveni (ca tot sunt acuma de actualitate revenirile unor fete de top). P.S.: cert are topic aici, cel putin unul ... dar nu îmi fac timp al cauta. Salutare, oare ce fete "de top" au mai revenit?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum