Sari la conținut

Maseuza veche 2020-2021

Postări Recomandate

• Oras:Transilvania
  • Oras:Transilvania
Postat

Salutare 

Am mai scris de cateva ori în grupurile dedicate maseuzelor vechi din oraș , dar nimeni nu a răspuns , și aici mă gândesc că cei vechi și umblați ( se știu ei) sigur știu de ce maseauza e vorba .

In afara de locație ,nu știu nimic .

Plopilor ,parter ușa din stânga ,geamul de la camera dădea în spatele blocului către parcări , scara de lângă intrarea în parcul Babeș , in chirie era tipa.peste 40-43 a i pe aceea vreme , parca slăbise ,dar era buna de tot la masaj erotic . A stat mult la aceea locație , pentru că multe vizite le-am făcut . 

Zi faina si spor la f.t.t.

• Membru Premium
  • Telefon: 0700000000
  • Oras:Cluj
  • Telefon: 0700000000
  • Oras:Cluj
Postat
Acum 6 ore, Lino07 a spus:

Salutare 

Am mai scris de cateva ori în grupurile dedicate maseuzelor vechi din oraș , dar nimeni nu a răspuns , și aici mă gândesc că cei vechi și umblați ( se știu ei) sigur știu de ce maseauza e vorba .

In afara de locație ,nu știu nimic .

Plopilor ,parter ușa din stânga ,geamul de la camera dădea în spatele blocului către parcări , scara de lângă intrarea în parcul Babeș , in chirie era tipa.peste 40-43 a i pe aceea vreme , parca slăbise ,dar era buna de tot la masaj erotic . A stat mult la aceea locație , pentru că multe vizite le-am făcut . 

Zi faina si spor la f.t.t.

Da, chiar era bună domnișoara (îmi scăpa numele), era bună și nu doar la masaj.

Locația aia de care spui a fost după ce a revenit din Anglia. 

Fata a avut activitate îndelungată, cu unele întreruperi și reveniri ulterioare, a fost "meseriasa" ... dar asta a fost de mult și este retrasa, fără nici o șansă de a reveni (ca tot sunt acuma de actualitate revenirile unor fete de top).

P.S.: cert are topic aici, cel putin unul ... dar nu îmi fac timp al cauta.

Postat
15 hours ago, Mocureloaded said:

Da, chiar era bună domnișoara (îmi scăpa numele), era bună și nu doar la masaj.

Locația aia de care spui a fost după ce a revenit din Anglia. 

Fata a avut activitate îndelungată, cu unele întreruperi și reveniri ulterioare, a fost "meseriasa" ... dar asta a fost de mult și este retrasa, fără nici o șansă de a reveni (ca tot sunt acuma de actualitate revenirile unor fete de top).

P.S.: cert are topic aici, cel putin unul ... dar nu îmi fac timp al cauta.

Salutare, oare ce fete "de top" au mai revenit?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...