Sari la conținut

0731813753 Anays

Postări Recomandate

• Oras:București
Acum 13 minute, adanc_1 a spus:

Sefule, esti pestele lor? Sau chiar voi cu cont fals aici. Eu las recenzii aici de 10 ani…. 

Si mai sus am vazut ca tu ai deschis topicul înseamnă ca ai fost la ele nu ?Si ce ai găsit pozele false ? Eu cred ca nu …Sau ți ai dat doar cu presupusul ? auzi puse pe japca băi mă încrucișez ce aud ți a băgat mâna în Buzunar ? Ti a luat bani cu șapca?Fetele au ajuns marți și tu la 19:38 ai lăsat recenzie ce doamne iartă mă …

Link spre comentariu
  • Oras:Sibiu
  • Oras:Sibiu
1 oră în urmă, Denis1430 a spus:

Si mai sus am vazut ca tu ai deschis topicul înseamnă ca ai fost la ele nu ?Si ce ai găsit pozele false ? Eu cred ca nu …Sau ți ai dat doar cu presupusul ? auzi puse pe japca băi mă încrucișez ce aud ți a băgat mâna în Buzunar ? Ti a luat bani cu șapca?Fetele au ajuns marți și tu la 19:38 ai lăsat recenzie ce doamne iartă mă …

Se pare ca ești foarte informat(ă) după cum se vede, de unde știi tu ca a plătit 200 și a stat mai mult sa finalizeze - bossule vezi ca te trădează limbajul 

daca erai de aici nu foloseai acest limbaj dar se pare ca ești pe smardoiala 

dupa ce mai vedem și alte recenzii de la tine mai vorbim pana atunci taci in p—a mea o data ca doar aici scrii pe contul acesta. Oare nu îți dai seama ca știm toți cine ești 

Link spre comentariu
Acum 33 minute, EntranForte a spus:

Se pare ca ești foarte informat(ă) după cum se vede, de unde știi tu ca a plătit 200 și a stat mai mult sa finalizeze - bossule vezi ca te trădează limbajul 

daca erai de aici nu foloseai acest limbaj dar se pare ca ești pe smardoiala 

dupa ce mai vedem și alte recenzii de la tine mai vorbim pana atunci taci in p—a mea o data ca doar aici scrii pe contul acesta. Oare nu îți dai seama ca știm toți cine ești 

Văii ca idee eu am fost la fata asta înțelegi ? Sau trebuie să îți desenez și mi a spus chiar citea topicul când am intrat în casă …Și mi a povestit în mare parte …Eu pe Anays o știu de mult timp …Taci tu mai bine în P—-a mea ca ai nevastă acasă și faci laba zilnic nu te satură Dumnezeu 

Link spre comentariu
  • Oras:Peste tot
  • Oras:Peste tot
Acum 2 ore, Denis1430 a spus:

Dacă ești obsedat de pizda plătești o oră ..Nu în 200 de lei sa stai până nu mai poți ca nu îți merge jucăria …Nu ți a băgat ea mâna în buzunar și ți a luat bani cu japca …

😅😅😂😂🤣🤣😂😂 

Link spre comentariu
Acum 8 ore, adanc_1 a spus:

False false

Si cum spui tu ca esti de 10 ani lasă măcar  recenzi adevărate auzi ca are poze false dar dacă te lasă sa stai mai mult vreo oră așa pt 200 lei și să îți mai dea și din bani înapoi să te si spele …lasă-i recenzie bună ?Eu măcar nu am nevastă dar voi toți după topicul ăsta vă știu destul de bună …Dacă ar știi nevestele voastre de ce sunteți capabil nu ar mai sta cu voi …😂😂😂

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...