Sari la conținut

0745834556 Ana

Postări Recomandate

• Oras:Braila
Postat

hai salut fata are vreo 20 de ani, pozele sunt reale doar că o avantajează destul destul de mult pentru că are burta posibil sa fi avut copil țâțele lăsate, am sunat o odată și mi a răspuns pestele. Mi a făcut o vizită când facea deplasări dar acum s a ramolit tare.

• Like 2
  • Oras:Brăila
Postat
Acum 7 ore, xAlexx2 a spus:

hai salut fata are vreo 20 de ani, pozele sunt reale doar că o avantajează destul destul de mult pentru că are burta posibil sa fi avut copil țâțele lăsate, am sunat o odată și mi a răspuns pestele. Mi a făcut o vizită când facea deplasări dar acum s a ramolit tare.

Aaa, pai are peste. Mersi frumos

Postat
La 02.10.2024 la 14:41, xAlexx2 a spus:

Am fost pana la urma si am vizitat domnisoara. Mi-a oferit servicii foarte bune, si nu a fost cu figuri ca celelalte la care am fost. 

Fata este de vizitat!

• Like 1
Postat
56 minutes ago, Mariansmeker said:

Am fost pana la urma si am vizitat domnisoara. Mi-a oferit servicii foarte bune, si nu a fost cu figuri ca celelalte la care am fost. 

Fata este de vizitat!

Dacă ai fost și tot o lauzi, bagă o recenzie completă, ca să nu skriu detaliată, cu tarife, detalii zonă locație, ce servicii oferă etc

PS Ne-ar ajuta să deskizi topice și să  pomenești și de experiențele cu ”figuri”, la celelalte fete la care ai fost🙂

• Like 2
Postat
Acum 9 ore, juan mata a spus:

Dacă ai fost și tot o lauzi, bagă o recenzie completă, ca să nu skriu detaliată, cu tarife, detalii zonă locație, ce servicii oferă etc

PS Ne-ar ajuta să deskizi topice și să  pomenești și de experiențele cu ”figuri”, la celelalte fete la care ai fost🙂

Preturile pe care le are este 100/200 oral neprotejat cu normal protejat 

200/400 sunt ambele neprotejate și finalizare orală cu înghițire 

Mie fata mii sa părut foarte ok

Postat

Nici daca mi-ar da ea bani nu m-aș duce....cum plm sa faci neprotejat ambele....mda 

• Haha 1

• Oras:Pasarin
  • Oras:Pasarin
Postat

Salut , am fost la Ana acum aproximativ o luna , este ceva bestial , dupa alte cateva incercari nereusite sa ne sincronizam programul am reusit astazi sa fac  o programare peste cateva zile, abia astept . Ciocane tari!!!

• Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...