Sari la conținut

Masaj și reflexoterapie - 0723555075

Postări Recomandate

• cleopatra01 a schimbat titlul în Masaj și reflexoterapie - 0723555075
  • Oras:Anywhere
3 hours ago, hammerxxl said:

Salut, 

https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/saloane-masaj/anunt/masaj-si-reflexoterapie/443gh7dd74f77056dfhg203d9hidf67g.html

A fost cineva? 

Doamna are locație pe Mehedinți, solicita 150 RON / ora și face și masaj inghinal. 

Mulțumesc 

mie unu nu-mi zice nimic. stii ceva mai mult despre dansa ? vrei pt reflexoterapie sau pt inghinal ? ca daca pt inghinal la 150 ai optiuni mai cercetate

Link spre comentariu
54 minutes ago, dorinel18' said:

mesajul de pe Publi zice: "efectuez masaj și reflexoterapie exclus masaj erotic..."

asa am vazut si eu, dar poate cumatrul "ciocanxxl" stie ceva ce noi nu stim ?

Link spre comentariu
  • Telefon: 0264587218
  • Oras:Langa voi
  • Telefon: 0264587218
  • Oras:Langa voi
Acum 2 ore, tzepis a spus:

asa am vazut si eu, dar poate cumatrul "ciocanxxl" stie ceva ce noi nu stim ?

Asteptam sa o viziteze si sa citim ce a patit ciocanu' lui.

• Haha 1
Link spre comentariu
  • Oras:Cluj-Napoca

Vizitat eu,prin luna iulie,pe atunci cerea 100 de lei pentru o oră de masaj,locație, unul din blocurile anl de pe Mehedinți, masaj slab executat, poate cel de reflexoterapie, la picioare ,a fost mai bunicel,masaj erotic nu face, deși i-am făcut unele propuneri,și deși în timpul masajului deschide discuții despre fantezii,poziții și alte chestii sexuale, atât ale tale cât și ale ei!Nu am mai revizitat!

Link spre comentariu
11 hours ago, Girlstoy said:

Vizitat eu,prin luna iulie,pe atunci cerea 100 de lei pentru o oră de masaj,locație, unul din blocurile anl de pe Mehedinți, masaj slab executat, poate cel de reflexoterapie, la picioare ,a fost mai bunicel,masaj erotic nu face, deși i-am făcut unele propuneri,și deși în timpul masajului deschide discuții despre fantezii,poziții și alte chestii sexuale, atât ale tale cât și ale ei!Nu am mai revizitat!

Colegu, d-na probabil vroia sa te faca sa o mai vizitezi, asa se explica conversația inițiată de ea (subiect erotic). 

Ne spui si noua cam cati ani are d-na si cum arata? Poti face duș înainte /după masaj? 

Pana la urma cat ai platit?

Link spre comentariu
Acum 5 ore, berkeley a spus:

Colegu, d-na probabil vroia sa te faca sa o mai vizitezi, asa se explica conversația inițiată de ea (subiect erotic). 

Ne spui si noua cam cati ani are d-na si cum arata? Poti face duș înainte /după masaj? 

Pana la urma cat ai platit?

Ca și aspect nu este genul după care să întorci capul pe stradă, doar sânii mai mari ies în evidență, la față nu este prea drăguță, vârsta, vreo 30 și ceva de ani,nu am reținut exact,nu am fost invitat la duș, nici înainte, nici după, și am plătit 100 de lei!

• Like 1
Link spre comentariu

• Oras:romania
  • Oras:romania
Acum 2 ore, Girlstoy a spus:

Ca și aspect nu este genul după care să întorci capul pe stradă, doar sânii mai mari ies în evidență, la față nu este prea drăguță, vârsta, vreo 30 și ceva de ani,nu am reținut exact,nu am fost invitat la duș, nici înainte, nici după, și am plătit 100 de lei!

Observand femeia si schimband cateva vorbe., cred ca are si probleme medicale psihice, iar la 150 de lei sigur se gaseste ceva mai bun, nu am ramas bineinteles, mai pui 50 si ai 30 minute de altceva  etc etc 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...