Puwllon2 Reputație: 495 Postat Octombrie 6, 2024 Oras:Severin Oras:Severin Postat Octombrie 6, 2024 Salutare colegi , @miki20 are 2 topice mari pe București și Brașov, le-am răsfoit si am descoperit o fată foarte frumoasă și nu doar atât , are doar recenzii pozitive și note mari , mai rar astfel de cazuri să le aibă pe ambele . Am întâlnit și la Severin astfel de cazuri în care după o zi , dezamăgite au plecat multe fete bune , altele au revenit după o vreme înarmate cu mai multă răbdare , au zăbovit câteva zile și au făcut furori , și-au făcut un nume prin calitatea serviciilor lor . Nu sunt naiv, știu că Miki nu va ajunge niciodată la Severin, însă pe viitor poate că măcar pe la Craiova , unde aș face un drum special pentru ea . Pupici fată frumoasă 😘 😘 😘, poate că ne vom întâlni cumva , cândva ..😇 Numai bine !👍
shshsh Reputație: 23 Postat Octombrie 6, 2024 Postat Octombrie 6, 2024 La 05.10.2024 la 9:33, miki20 a spus: ‼️Indisponibilă‼️ Sper să revi cat mai repede aici la noi mi-ai lasat o impresie foarte buna si as veni la tine cu cea mai mare placere sincer . Te pup 😘😘😘
Morpheeus Reputație: 15 Postat Octombrie 12, 2024 Oras:🌍 Oras:🌍 Postat Octombrie 12, 2024 On 10/3/2024 at 4:28 PM, statica18 said: Pai daca vreti cu note cu d astea, va ajut nu e problema:)) pana acum n-am scris ca n-are rost avand-n vedere ca pe la noi vin fete noi la cate 2-3 luni. Deci.. ON care a fost demential( a intrebat inainte daca vreau cu sau fara) Ca si partida-n sine am optat pentru "ea dasupra" fiind primu numar eu unu nu rezist foarte mult si mai ales cand si ele se implica, vorbesc de saruturi. Ea ca femeie este mica de statura.. sa zic 1.58, un fund foarte misto, slabuta, tatele alea sunt 'cireasa de pe tort'. Daca e sa dau o nota la toata experienta as da 9, era 10 daca nu avea ea treaba si din cauza asta n-am putut sa stau o ora, este si vina mea ca nu i-am specificat dar overoll tipa este ce trebuie On 10/4/2024 at 1:46 AM, shshsh said: Am vizitat-o eu azi . Vorbit cu ea pe whatsapp făcut programare si am plecat catre ea la ora stabilită . Am ajuns la ea era dupa dus ma invitat in camera ma servit cu un pahar de suc am stat cu ea putin si am schimbat cateva vorbe si dupa ma invitat in pat sa trecem la acțiune . Si acum sa va povestesc cum a inceput totul . A inceput cu un oral demențial umed , dupa i-am spus ca vreau să gust si eu din cea mica a ei . Mi-a mai facut putin un oral unde te lasa fără cuvinte si ma intrebat daca vreau sa imi puna caciulița ca sa trecem la acțiune . Am inceput cu ea deasupra mea si dupa i-am zis sa trec si eu deasupra ei ca sa ma lupt si eu nu doar ea . Ce poat sa zic este doar ca e foarte strâmtă si ii place si se simte bine . Intr-un final am finalizat in balonas . Parerea mea este ca ar trebui sa tinem de această domnișoară este super de treaba si vorbăreață si trebuie sa ne batem joc de fetele care vin la noi si nu trebuie sa le dam țeapă ca daia pleaca si nu stau prea mult pe aici . Nu prea le am eu cu recenzile si cu povestitu dar eu zic ca e ok am zi si eu cum m-am priceput . Sper sa se răzgândească sinsa mai ramana pe aici pe la noi este pacat sa plece acum . Pentru mine este o persoana de nota 10 nu am nimic de reprosat la adresa ei . Locatie de nota 10 cu un miros pacut Oral 10 Sper sa va ajute recenzia mea cum am stiut eu mai bine sa povestesc Sper sa mai ramai pe aici pe la noi Te pup miki 😘😘 Salut bajeti, cum de la voi a facut ON? Ati mai fost la ea? Oricum nu are un car de logica " selectia" asta a ei, dar daca o intrebi pe wapp da "seen".
shshsh Reputație: 23 Postat Octombrie 28, 2024 Postat Octombrie 28, 2024 Bună miki . Pe la noi cand mai revi mie unu imi e dor de tine sper sa revi cat mai curând . Te pup 😘😘
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum