Sari la conținut

🏵️🌻0757195685🌻🏵️ Maria piercing zona intima 🤭♥️

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti

Buna dragi mei ❤️ 

Tin sa va reamintesc detaliile mele 🔞🤍

❣️ Servicii ❣️

-Sex Oral Protejat 😜
                -Sex Oral Neprotejat ( in funtie de igiena/ IGIENĂ MAXIMĂ 🫧)
                -sex normal ( Doar PROTEJAT 
                -oral adânc  ( deep / în funcție de mărime 🍆)
                -Finalizare Corporala ( Sâni sau fund 🍒🍑💦)

-Mângâierii  👩🏽‍❤️‍💋‍👨🏽
                -69🥺🫠🙄
                -Sex Normal ( Difetite Pozitii ) 
                -Sex Anal nu fac ! 
                - Annilingus ( Pasiv) 

-FK nu fac ! 
                -Cunilingus👅
                - Facesitting 😜           
                -Masaj normal 💆‍♂️
                -Masaj erotic 💆‍♂️
                -Săruturi corporale💋 
                - GFE ( atitudine de iubita 🤫)
        Aveți pahare de unică folosință în baie lângă apa de gură ,vă rog să folosiți pahar nu beți direct cu gura din sticlă 

🔸Locatie -  Matache Dobrescu 8 

(New City Alba Iulia 1)

🔸Lucrez singura in locație 
🔸Tarife - 200Nr / 1 finalizare ( Maxim 30 min ) 300H / 2 finalizări  (Maxim 60 min )

- [x]  Contact: Doar pe Whatsapp
- [x] Confirmările se vor face cu 1H înainte 
- [x] Programările neconfirmate se anulează și se adaugă nr în lista neagră 💔

IMG_20241018_155229.jpg

• Inimioara 2
Link spre comentariu

Buna seara!

Ca să vă fac să înțelegeți cum am petrecut eu cu Maria aproape un ceas de bucurie,o să vă spun că bine. Este drăguțică, micuță și rotunjoară,veselă și extrovertită,o făptură pozitivă și plăcută. 

Sta în celebrul apartament din MD,nu dau numărul,doar spun că e curat,cald,are apa caldă,era prosop minunat,gel cu iasomie,nu e fum de țigară,e bine.

Maria a șters întâi obiectul muncii cu șervețele umede,apoi l a luat la șlefuit și pe o parte,și pe alta,și pe anexe,până acest obiect s a învârtoșat și a putut fi folosit în  scopuri mai adânci. Dar încă nu am considerat potrivit să mă apuc sa cercetez alte zone erogene de ale domniței deci am rugat o sa continue șlefuirea și prin hăinuța subțire cauciucată. 

Și când această etapă a vizitei s a încheiat,se sui domnișoara Maria pe turnulețul tocmai clădit,cu spatele la mine și purcese la săvârșirea unor genuflexiuni foarte simpatice care mi procurară anumite sentimente cu temei binefăcătoare. Urmară apoi pozițiile clasică și căpriță,iar sfârșitul glorios se produse tot în călărirea armăsarului,cunoscuta modern sub denumirea de Amazon reverse ,dar nu prea îmi pasă mie de sofisticata terminologie orientală sau occidentală,aceea e pâinea impostorilor  sexologi.Maria e bună și eu i am tras o bine,punct!

Revin,desigur,recomand. Nu o să mă facă nimeni sa înțeleg de ce Maria nu are nicio recenzie, că mie mi s a părut că merită atenție,este un bibelou de fata,micuță și frumoasă,cu o fire sensibilă și o vorbire veselă și deschisă. In plus,ceea ce e și mai important,cu o atitudine binevoitoare asupra oferirii serviciilor consemnate în prezentarea ei,nici nu am cerut altele. 

Toate bune,mai ales fetele!

• Inimioara 1
Link spre comentariu
12 hours ago, nepristavitu said:

Buna seara!

Ca să vă fac să înțelegeți cum am petrecut eu cu Maria aproape un ceas de bucurie,o să vă spun că bine. Este drăguțică, micuță și rotunjoară,veselă și extrovertită,o făptură pozitivă și plăcută. 

Sta în celebrul apartament din MD,nu dau numărul,doar spun că e curat,cald,are apa caldă,era prosop minunat,gel cu iasomie,nu e fum de țigară,e bine.

Maria a șters întâi obiectul muncii cu șervețele umede,apoi l a luat la șlefuit și pe o parte,și pe alta,și pe anexe,până acest obiect s a învârtoșat și a putut fi folosit în  scopuri mai adânci. Dar încă nu am considerat potrivit să mă apuc sa cercetez alte zone erogene de ale domniței deci am rugat o sa continue șlefuirea și prin hăinuța subțire cauciucată. 

Și când această etapă a vizitei s a încheiat,se sui domnișoara Maria pe turnulețul tocmai clădit,cu spatele la mine și purcese la săvârșirea unor genuflexiuni foarte simpatice care mi procurară anumite sentimente cu temei binefăcătoare. Urmară apoi pozițiile clasică și căpriță,iar sfârșitul glorios se produse tot în călărirea armăsarului,cunoscuta modern sub denumirea de Amazon reverse ,dar nu prea îmi pasă mie de sofisticata terminologie orientală sau occidentală,aceea e pâinea impostorilor  sexologi.Maria e bună și eu i am tras o bine,punct!

Revin,desigur,recomand. Nu o să mă facă nimeni sa înțeleg de ce Maria nu are nicio recenzie, că mie mi s a părut că merită atenție,este un bibelou de fata,micuță și frumoasă,cu o fire sensibilă și o vorbire veselă și deschisă. In plus,ceea ce e și mai important,cu o atitudine binevoitoare asupra oferirii serviciilor consemnate în prezentarea ei,nici nu am cerut altele. 

Toate bune,mai ales fetele!

Ce draguuut 🥰😍😁, iti multumesc mult si te mai astept ❤️😘😘😘

• Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...